Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

H-a-T-e-R-s

Потребители
  • От него общо

    16
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което H-a-T-e-R-s е написал

  1. Мерси колега. Можеше и да се получи по-добре, но и така ми харесват, и работят безотказно.
  2. H-a-T-e-R-s

    Не иска да запали!

    Така е най-добре. Върви на майстор, и няма да имаш главоболия.Стартерът до колкото знам, е на кофти място!
  3. H-a-T-e-R-s

    Не иска да запали!

    Здравей. Аз имах подобен проблем. Но се оказа, хлабава връзка на масата, на стартера.
  4. Здравейте колеги. Искам да споделя, и прикача снимки. Аз как направих, неработещите си копчета работещи. След като, не успях да намеря панели, реших да си ги направя сам. Купих си бутони от on-line магазин, и с поялник и малко дърводелска работа, се сборих. Прикачам няколко снимки! http://edfs.hit.bg/DSCN0679.JPG http://edfs.hit.bg/DSCN0680.JPG http://edfs.hit.bg/DSCN0681.JPG
  5. Няма да се плашиш, аз карам така вече 5 месеца. След като си купих обикновена крушка, каквато е за пепелника и запалката, и я "насецах" в цокъла, Малко трудно се маха крушката от цокъла, но клещите вършат чудесна работа. Мисля че, нарочно е направена така, когато включиш фаровете, да не ти блести много.
  6. Ми то това Мицубиши е, френски войник, в японска униформа :D
  7. и аз съм съгласен! и при мене е така, но някои май ми каза, че този филтър можел да се почисти с бензин. но несъм много сигурен
  8. H-a-T-e-R-s

    Проблем ГНП

    А също така искам да те питам. нормално ли е, като я запаля сутрин оборотите са около 960, а като поработи 2-3 мин. се вдигат на около 1100-1200? :icon_hmm: че нещто тез Варненски бошовски майсторчета ме самняват. Също така,ми прави впечатление че едното жило беше хлабаво преди,а сега е опънато яко. Ако знаех , че ще имам проблем след ремонта на ГНП-то щях да вържа една косервена кутия там да сабира нафтата.
  9. H-a-T-e-R-s

    Проблем ГНП

    :D Ами не им разбирам много много.Все пак съм дърводелец-мебелист :icon_dance: и щом си купих хипер мега яки подгревни свещи, последен писък на модата-13лв бройката, :D :D смятай колко разбирам от клапани,двигатели,свщи и т.н. :rolleyes:
  10. H-a-T-e-R-s

    Проблем ГНП

    Да, на линка не е моя клапан, но исках да покажа как изглежда в момента моя. Кабелите сочат точно така на долу, както на снимката в линка. Според мен би трябвало да е като на снимките горе, които си показал, понеже си мисля, че тези клапани са стандарт и би трябвало да се завиват еднакво. Така ли е? Не мога да намеря друга причина за трудно палене в студените сутрини.
  11. H-a-T-e-R-s

    Проблем ГНП

    Извинявам се че, пиша в стара тема. Но възможно ли е Авансатора, да не е завит както трябва. :icon_hmm: И от това, като е студено да пали трудно колата, и да пуши бяло-сив дим понеже като гледам другите авансатори, и като гледам моя, има голяма разлика.Ето и един линк, как изглежда моя авансатор http://h-a-t-e-r-s.hit.bg/ffg-big.jpg благодаря ви.
  12. И аз имам почти същият проблем, само че, на мене ми протече помпата и ми сменяха, гарнитура и някакви си гумички там. И сега сутрин паля 5-6 мин. и то след като подам малко газ. И оборотите са много ниски. А като загрее подържа 1000 оборота. И забелязах също че, като включа фаровете или климатика понякога падат оборотите а по някога не. незнам какво да правя. Модела на Каризмата ми е същият 1.9 ТД 90кн. двигател рено.
  13. Благодаря на всички за помощта! От семеринга на избирача е!!!
  14. Мерси много! Намерих я тази пробка.. :icon_blush:
  15. Как да проверя колко масло има? Не знам къде да погледна - това ми е първата кола ...:icon_blush:
  16. От скоро забелязах, че от скоростната ми кутия, там където влиза един лост - прокапва масло. За около 24 часа петното е голямо колкото ябълка. Ходих днес на сервиз и ми казаха, че не било нещо сериозно и да карам така, но незнам дали да им вярвам? Моля, помогнете! Модела на колата ми е МИЦУБИШИ КАРИЗМА 98г. 1.9 тд. Двигателя е на "Рено".
×
×
  • Създаване...