Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

deljan

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

За deljan

  • Рожден ден 02/01/1987

Местоживеене

  • Град
    Asenovgrad

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Carisma 1.9 TD

deljan's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. бе аз си знам , че Марио64 е един от най-тачените хора във форума , но исках да затвърдя това ми убеждение . Благодаря ви за бързите отговори на всички . Непременно ще го потърся , не ми оставихте избор просто :icon_thumbup: . Марио64 стягай се !! Поздрави и до скоро !!! :rulez:
  2. Здрасти на всички , искам да попитам дали някой има престава къде в Пловдив или около Пловдив бих могъл да си закарам колата спокойно . Проблема ми е следния : колата ми е Мицубиши Каризма 98год. Дизел . Бих искал да знам къде разбират от дизелови автомобили , понеже за сега само парите си давам и резултати особено добри няма. Колата ми най- вероятно има нужда от настройка на центровката и от стенд на дюзите и разни други по дребни нещица но центровката ми е най-важна . Мисля , че това е проблема , защото като е студено времето колата почти никога не пали от първия път , а след като запали известно време бълва бял дим . Не искам да досаждам във форума и да обяснявам подробно какво е поведението на колата , просто ако някой може да предложи добър сервиз в Пловдив ще съм много благодарен .
  3. Колата ми вкарва масло в охладителната система . Предполагаше се , че проблема ще бъде в главата и гарнитурата на главата , но главата беше шлайфана и надувана и се оказа здрава , също така и гарнитурата беше сменена . В момента колата продължава да вкарва масло в охладителната система . Моля ако някои има идея за какво става въпрос нека сподели , че ми се е подпалила кратуната вече .
  4. Здравейте , от известно време следя форума , но едва днес се регистрирах при поредния проблем . Купих си колата Mitsubishi Carisma 1.9 ТД (на която много се кефа като върви ) преди няколко месеца , но за съжаление проблемите не закъсняха много :icon_crying: . Веднага щом я взех колата влезна в сервиз за обслужване ( ремъци , ролки , масла , филтри , всичко ) . Само след няколко седмици започна да работи "твърдо" ама много твърдо , при което майсторите ми казаха да сложа някаква добавка дето не я помня и да карам щото проблема най-вероятно бил в дюзите , да се прочистели . Качих се на колата и като тръгнах да карам след около час колата ми изгасна , оказа се че се е скъсал пистовия ремък (който беше чисто нов) , омотал се е с ангренажния и колата изгуби центровка . След това майсторите решиха че има проблем с ГНП-то ( Lucas ) та наред с новите ремъци се наложи да сваляме и помпата за да се ремонтира и тя (както ми обясниха авансатора на помпата бил блокирала , та подавала много гориво на дюзите и двигателя не могъл да го изгори и за това работела твърдо ) ,така след ремонта на ГНП-то колата работи сравнително по-тихо , но като я паля като е студена двигателя пали на 200 оборота и постепенно ги покачва и през цялото време до като влезне в нормални обороти бълва сиво - бял дим .Освен това понякога до като карам на някоя предавка и след това пусна газта и освободя от скорост оборотите започват да се менят някъде от 900 до 1100 и така до като например не я изфорсирам или до като не включа пак на скорост . За капак днеска така и не успях да я запаля , дизела ми е от "Петрол" , свещите уж са проверявани (две са сменени ) дюзите са почиствани (на едната е сменен разпръсквача ) колата е внос от Холандия та има и някаква джаджа дето подгрява и нафтата но не знам дали това работи и не знам как се проверява . Съжалявам , че ви занимавам с толкова дълаг пост , но имах нужда да се оплача на някой който ще ме разбере а се надявам и да ми помогнете със съвети . Намеренията ми от тук нататък са да закарам колата на диагностика да вида какво ще ми кажат и след това да му мисля какво ще я права . Благодаря за вниманието !!!
×
×
  • Създаване...