Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Dinko Georgiev

Потребители
  • От него общо

    18
  • Регистрация

  • Беше тук

За Dinko Georgiev

  • Рожден ден 02/17/1984

Местоживеене

  • Град
    Sliven / Kotel

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubushi Lancer 2,0 kombi 2004

Dinko Georgiev's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Идеята е че са и по-разпространени съответно колата става с една идея по-висока и съответно и малко по-мека става возията ;) както му се вика 3в1 :D
  2. Здравей колега. Карам такъв Лансър който те интересува и смело мога да ти кажа че става за семейна кола / поне моята дъщеря която е на 1г и 8м не се е оплакала, и жената бременна я возих проблем няма/ :D сега сериозно ;) колата е леко по-твърда от 1,6-цата, но не и брутално по-твърда /карах 900км. за ден през Май САМО по БГ пътища и си излязох след това с кучето на разходка - разбирай не омаря возията/. За гумите зимните ми са 195/55/16 и няма проблем, държи и на газификация мотора. Като части не е скъпа подръжката.
  3. Dinko Georgiev

    Халогени за Лансер

    Ако Lancer-a е 2003 - 2007 не слагай ;) две от сервизните кампании на някои от тия модели са именно заради окабеляването на фаровете!
  4. Здравейте. Работя във фирмен сервиз и представителство на друга японска компания /Тойота/ и сервизните кампании обявени от производителя са абсолютно безплатни, поне при нас де. Моят съвет е да попиташ директно на място в сервиз. Хубав ден.
  5. Dinko Georgiev

    Номер боя

    Доколкото те разбирам става въпрос за Колт 2006та, а номера е на лепенка на някоя от средните колони. По памет е бяла и трябва да има надпис: EXT и срещу него е номера на цвета ;)
  6. Въпроса е че ако е от градушка ще е сменяна само самата ламарина на тавана, а ако са присаждани и колонките и си личи бягай далеч ;)
  7. По-скоро проблема е във връзката между ключалката и бравата ;) първо разглоби кората на вратата и виж да не да е нещо откачено и с едно закачане да се оправи. Клаксона виж дали като свалиш волана не е замасило някъде. За борд компа нямам идея.
  8. На пръв поглед ми наподобява охладител на маслото /ако има тръба която излиза от него си е такова/, а тази тапа е да се източи маслото и от този охладител при смяната на двигателното масло
  9. Колеги имам добра новина ;) оказа че че жилото което е едни 15тина лева и идва сравнително бързо ( 8 до 12 работни дни) аз си порръчах вече и се надявам да си реша проблема Happy
  10. Dinko Georgiev

    Предно стъкло

    В мобиле има обява за Lancer комби на части и е с десен волан
  11. Може ли и две за мен, Динко Георгиев гр. Сливен, офис Еконт бул. Панайот Хитов, тел.0886886367 Благодаря предварително
  12. Здравей колега, имам колт4 със същия мотор 4G92 на 440000км. Мотора е много здрав и за колтовото купе си е доста добре напаснат /на 4х4 незнам как ще е/. Моят е с обикновенна газ и съм изминал над 100000км. след газифицирането му. Като цяло гледай колата да няма ръжди, иначе другите части са с поносими цени, говоря за окачване, съединител та дори и обслужване.
  13. Dinko Georgiev

    Multimedia за Lancer 2004та

    Здрасти, идеята ми е мултимедията да ми върши работа като музикален плеър и навигация, защото мразя да ми е окичено предното стъкло с разни лепкащи и висящи технологични апаратури. Това с камерата не е лоша идея и ако всичко е събрано в едно ще е супер, а като гледам в ebay или aliexpress са по 100тина долара и не е чак грандиозна инвестиция ;)
  14. Ааааа това каране с 90 не ми е в духа ;) Честно казано благородно завиждам че имате достъп до газ от Ромпетрол. Благодарско за отговора!
  15. Здравейте колеги, някой пробвал ли е да монтира мултимедия на Lancer 2004та ? С какви проблеми сте се сблъскали ако има други ентусиасти като мен.
×
×
  • Създаване...