Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

val76

Член на клуба
  • От него общо

    120
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което val76 е написал

  1. val76

    Lancer X 148hP 2.0 Mitsubishi

    За читава газова малко ще се наложи да добавиш до към 2000лв.;)))) Но-не разваляйте Мицубиши на газ! Като искате да карате на газ или метан си купете Дачия или Лада (може и немски,френски боклук).))) С извинение за изразът но голям ........ И да не боли няма! Ако все пак си решил за това диамантче-лек и безавариен път с него .
  2. val76

    Всесезонни гуми

    След две години опит със всесезонни Дебица като беден студент в ТУ-Габрово преди доста годинки! Искрено се надявам да не повторя това шофиране! Към момента Лансъра в сняг не се кара/поради терена на който живея няма прибиране при натрупал сняг/ и стой само с летни! Паджерото от 2010година се кара с зимни и летни на два комплекта джанти независимо от предимно градското с малки изключения за извън градско. За мен лично-два комплекта гуми /зимни и летни/ на отделни джанти по възможност! За жалост сезоните в БГ и температурите не са толкова близки за да може с нещо всесезонно при активно шофиране. Късмет в избора! :icon_thumbup:
  3. Колега здравей, до момента не съм видял и разбрал застрахователна компания която да покрива липсващи детайли от автомобил! По общи условия си е изключен риск всяка липса ! Тоест не разчитай много на тях! А уведомяването на РПУ-то си е задължително пак по общи условия при злоумишлени действия от неизвестен извършител, в такива случай /дори когато се знае доказано кой го е извършил/! В твоя случай-нямаш преки доказателства и свидетелски показания,както и имаш разлика от един ден! А смяната на сервиза и разгласяването на случая са ясни! Извинявай, за разбиването на надеждата ти! Това е което мога да кажа и споделя със скромния си опит!
  4. :icon_clap: Да се счита за Ъп-Севън :P
  5. val76

    За LED крушките

    Отвори Али експрес и напиши Led canbus и прочети малко Излагаш ВМЕЙ-Габрово Не да спамите със снимки само. 😡
  6. val76

    За LED крушките

    Едно включване и от мен! С пасивен Лед H4 на Паджеро2. Светят и разсейват добре на обикновен фар със стъкло.Тествано и срещу насрещни автомобили няма оплакване към мен. Лягат добре към фара,маншона си пасва отлично без да се налага обръщане. В сравнение с ксенона който съм ползвал и (гарантирам за него) леда е една-две идеи по слаб на светлина но по концентриран на сноп от ксенона.В мокро и кално време е добре най вече заради цената ледчето. Ако се взема лед-задължително пасивен и с баласт-симулатор на всяка крушка. 😊😊😊
  7. Нема пари дори за цигари! :D :P :icon_dance:
  8. Браво,Вальо! Недостижим си!
  9. val76

    Календари 2018

    Календарите са получени! Изглеждат страхотно-както винаги. Благодаря за доставката на Вальо и Ники. П.С. Дори и вече са раздадени като коледни подаръци. :icon_dance: :icon_dance: :icon_dance:
  10. val76

    Daylight Lancer 2008 did

    Модул за дневни светлини, вързан на дългите с регулиране по избор на процентите! :mitsu-smiley:
  11. val76

    Чадъри с клубно лого

    Останали налични след поста и в групата 8бр. Благодаря на Юлето и Вики за помощта.
  12. val76

    Чадъри с клубно лого

    Да допиша към взети: Искрата Краско Светльо Кирил Захариев Общо шест броя от заявените.
  13. Огромно Благодаря на Пепи за прекрасната организация и хубавите моменти. Перфектно изпипано както винаги. Както и на всички отделили от времето и финансите за да се видим събрани на едно място. П.С. А следващото парти кога и къде? :mitsu-smiley: :icon_dance: :icon_dance: :icon_dance:
  14. val76

    Чадъри с клубно лого

    Колега моля за адрес и телефон!
  15. val76

    Чадъри с клубно лого

    Колега, дай адрес и телефон за доставка моля! Или ги изпрати по Вайбър на 0878439079. Същото важи за останалите колеги които поръчаха !
  16. val76

    Чадъри с клубно лого

    Поръчани са! Сега чакаме!
  17. val76

    Чадъри с клубно лого

    100 с дървената дръжка по спомен.
  18. val76

    Мъжки клубни анцузи

    А някой още чакат :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: Нещо наши и ваши ли има :help: :mad:
  19. val76

    Чадъри с клубно лого

    Вики,щом трябва да броя ще броя :icon_dance: :icon_dance: :icon_dance: Относно датата ако успеят до 15-20 август ще е добре в предвид отпускарския сезон :icon_bye: До момента имам заявка за 13 броя включително с тези тук . Но до рождения ден и дори малко по рано със сигурност ще са готови. За това поръчвайте смело :mitsu-smiley: ако надминем бройката съответно и цената пада.
  20. Браво Пепи! ;) Сега ще чакаме датата! А гостите на клубното парти да почерпят! 😂😂😂
  21. Здравей колега, имах същия проблем на Паджеро 2 супер селект-реших го със подмяна на датчика. При закачане на стенд за диагностика показва че всички датчици са за смяна-да не те подведат в някой сервиз.Цената на нов датчик при мен беше около 350лв. А втора употреба около 20лв. За да се разбере кой е проблемния датчик се свалят всички и първо се оглеждат кабелите им. А от там проверка с мултицет дали работи. Надявам се да ти е била полезна информацията! :mitsu-smiley:
  22. Варна,морето сините вълни и ....... 😊 Какво се случва с Вас?
×
×
  • Създаване...