Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Galaxym

Потребители
  • От него общо

    3
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Petrich

Galaxym's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Galaxym

    Lancer X 148hP 2.0 Mitsubishi

    Отново благодаря за отговорите, За съжаление гаранция няма заради липсата на сервизна книжка и в Балканстар няма как да даде остатъчна гаранция. Ferrarko:> Днес говорих с колегата, попитах го как и кога е донесена. Края на лятото(2018) внесена, регистрирана е есента, внос от Канада с контейнер. Нз да ли това е определящ фактор. Не се правя на баровец напротив, просто искам да съм запознат как стоят нещата, до сега на никоя кола не съм слагал АГУ, Но за всичко си има първи път. Казах му да снима вътре по-обстойно.. нито праг нито седалка нито волана има драскотина.
  2. Galaxym

    Lancer X 148hP 2.0 Mitsubishi

    Много благодаря за отговорите, Тъй като до сега съм имал 3 коли и всичките са били чист Бензин(изключвайки и една Лада на която се учех), въпреки разхода от около 5 до 7литра на 100 някакси не ми се е струвало рентабилно да слагам Газова, но за това Мицубиши(до колкото разбрах 6/7дълго, 9/10градско) мисля че ще има нужда пък и е ново. Един малко глупав, но просто оринтировъчен въпрос, Хубава газова грубо колко би струвала?.. до 1200лв бих ли се вместил. Знам, че започват от 700 до към 1000лв.. но ако е гарга да е рошава.
  3. Здравейте, Досега не съм карал Mitsubishi, но винаги съм им бил фен още от ученическите години. След седмици разглеждайки коли тип среден клас.. от бмв320, АудиА4,А5, vw golf6, Мазда, Mitsubishi.. сравнявайки ги по следните критерии: Години 2009+ Км до 150000 Модел седан Двигател 1.8 до 3.0 К.с. минимум 120 до макс 240кс. Ръчка!!! И да има леко спортно излъчване, да не поредната скучна ежедневна кола.. Бюджет от 12000 до 22000лв Бмв.. готини са, обаче модела до 2012 адски не ми допада... всяка трета кола е такава.. пък и скъпа подръжка Ауди звънях, гледах.. км и годините бяха фактора който ме спираше.. скъпо обслужване.. Насочих се към mitsubishi съвсем случайно..започнах да разглеждам моделите от 2011г. И накрая попаднах на една кола от 2017г с 20000км(дори и да не са реални повече от 50хил се съмнявам да е изминала с рег.Юли 2017г) Модела е това: https://m.mobile.bg/details/11542110398515013 Колегата ми препрати още снимки.. + снимка на талона.. внос от Канада Има страхотен външем вид. Единствения проблем е няма сервизна книжка..., преживява се. Тъй като цената и височка буквално на лимита + евентуално с този двигател да се сложи и Газова.., то цената още набъбне.. Искам да получа някакви съвети за евентуално срещани проблеми по тези модели.. към какво да се насоча. 148 коня на 2.0 двигател прилично ли е? Разхода сравнявайки с бензините и дизелите на германците е с една идея по-висок, но пък годините и Километрите впечатляват. Един последен въпрос, тъй като като взема нещо си го подържам и искам да ми е кеф като се кача и винаги мисля за в бъдещ период, конкретно този двигател подлежи ли на ремап в рамките на нормалното + газова?
×
×
  • Създаване...