Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

kitfisto

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

kitfisto's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте! Искам да се посъветвам с вас какви опции имам. Закарах моето Mitsubishi Outlander 2011 DI-D 2.2 във вторник за смяна на парно и резистори в този сервиз https://avtoclima.com/ // https://tr.bivol.bg/view.php?eik=200715679 . Естествено, майсторите установиха и нужда за смяна на дискове и накладки - сменихме ги. В 17,00 във вторник ми написаха, че колата току що е приключена и ме чака. В 17,20 бях там и колата ме чакаше на паркинга отсреща на блоковете. Със запалването установих много лош и различен звук на движение. Днес си закарах колата отново да я видят. Проведоха 15-минутен театрален оглед, докато единия възкликна !Оле откраднали са ти ДПФ-а!. Казах им, че преди да донеса колата при тях, такъв звук не е имала, седяла е цял ден при тях, а след като си я взема вече шуми отвратително. Първият майстор каза, че няма как те да я откраднали, вдигали колата и ДПФ-а си бил там. Вторият - собственик - каза, че сигурно е окрадена на паркинга, но 20 минути били много малко. Третият - майстор - каза, че още като съм я докарвал не е имало. Циркът стана пародиен, тръгнах си се обадих на каското, отивам на оглед. Също казаха да дам сигнал и в райнното, на където съм се запътил. Моля ви, за всякакви съвети и споделен опит.
  2. Здравейте, колеги! От вчера се появи малко странен шум и бих искал да ви попитам за мнение къде трябва да се насоча? Шумът се чува при навиване на волана на ляво само докато е пуснат климатика и само докато колата се движи. Също така шумът е само отвътре, не се долавя отвън. Шумът е сякаш нещо се допира, но не е съвсем ясно. Автомобилът е outlander, 2011. Някой имал ли е подобен проблем? Благодаря предварително!
  3. Здравейте, колеги! Мисля да заменя MMCS-то на моя Outlander (2011, DI-D 4x4, 177hp) с Android. Някой от вас правил ли го е и ако да бихте ли ми препоръчали модели и да споделите отзиви? Гледам различни варианти - варират от 250 паунда до 500. В български сайтове също има, но са със до Андроид 7.1, няма с 8. Най-много държа на това устройството да е безпроблемно, да не забива и да поддържа всичко, което поддържа и MMCS-то - т.е. управление от волана, настройка на автомобила, блутут разговори, задна камера, която се включва автоматично на задна скорост и т.н. Поздрави!
  4. Купих помпичка от Outlander на старо, смениха я за 30 минути и проблемът е решен
  5. Благодаря! Ще опитам и ще разгледам. Малко съм нов в сферата, ще потърся къде са бушоните из нета и ще тествам. Поздрави!
  6. Не, абсолютно изглежда сякаш не правя нищо. Трябва да пробвам и с отворен капак да се заслушам, но и аз си мислех за помпа.
  7. Здравейте, колеги! От скоро съм собственик на Outlander 2011 г. Слава богу, до момента всичко е добре и съм повече от доволен. Имам един единствен проблем и Ви моля за мнение и дали някой е имал подобен проблем. Течноста за чистачки е догоре, но течноста не бива разпръсната по стъклото, когато дръпна лоста към мен. По клипчетата в интернет за смяна на течноста на модела, пише, че накрая се сменя и пластмасовата капачка, но не разбирам дали това наистина може да е проблем? Приемам всякакви съвети, включително и къде е подходящо място да закарам колата да я видят за проблема.
  8. Здравейте! Първо благодаря за прекрасния форум - след двумесечно старателно четене тук мога да се похваля с новата придобивка - Outlander DI-D 2011 2,2. Бих искал да Ви помоля за малко помощ относно процедурата по регистрация в КАТ София. Малко информация: колата е с френски номера, купена е от автокъща с фактура. Прочетох доста по темата за регистрацията в КАТ София, но имам няколко въпроса, които все още не са ми ясни: - За регистрация пише, че трябва да нося документи за гражданска отговорност и платена еко такса? Как се заплащат преди да имаш български номера? Наистина ли се плащат преди КАТ? - Трябват ли ми други документи освен фактурата от автокъщата, техния документ за продажба от собственика и моята лична карта? - След регистрация дължа ли веднага годишен данък? Поздрави и благодаря на отзовалите се предварително!
×
×
  • Създаване...