Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

dragnipur

Потребител
  • От него общо

    103
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което dragnipur е написал

  1. Здравейте колеги ,бих искал и аз два ключодържателя .И ако е възможно на единият да пише GRANDIS ,а на другият Outlander .
  2. А къде може да се види как изглежда зимното яке и колко струва?
  3. Каква е вероятността ,някой от колегите да е взел повече календари от колкото му трябват ? Моля ,ако има такива нека ми продатът два броя ,може и на друга цена от горепосочената.
  4. dragnipur

    Въпрос за плакети

    Моля дайте снимка ,за да разберем какво представляват тези пластини и кажете как се закрепват.
  5. а как да си сверя часовника ,по точно как да запаметя зададения час ?
  6. dragnipur

    Grandis собственици

    Тубата с маслото ми е винаги в багажника ,а със скоростта няма ядове ,след турбодупката се изтрелваш като ракета ,но определено е шумен двигател и единствено по-малкия разход на гориво компенсира това.
  7. http://www.auto-press.net/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8_%D0%9C%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B8__New_models/a:%D0%96%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%B0_2011__%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE_%D0%B1%D1%8A%D0%B4%D0%B5%D1%89%D0%B5_%D0%BD%D0%B0_Mitsubishi http://www.autoblog.bg/Mitsubishi-Global-Small-Concept-gal6072.html
  8. Аз работя с тази фирма и пазарувам от тях на едро ,цената на едро на тази тениска е 6,50 .Проблема е че мойта дейност ще започне чак към Май месец и едва тогава ще имам възможност да разговарям с тях за евентуална поръчка с клубен надпис.Иначе цената на дребно е наистена 12 лева в техните магазини.
  9. Ами няма нужда да поръчвате на мен ,всеки да си изтегли щампата да влезе в сайта и да си избере подходяща за него тениска и цвят и сам да си я поръча .Лично аз съм поръчвал от този сайт и от това което вижда и доколкото разбирам печата е добър ,бих казал даже доста добър.
  10. Напълно ми е ясно ,че си вложил време и усилия в този проект и най-вече имаш и желание за организация на нещата.Аз не казвам ,че твоята тениска не е хубава и че няма да си поръчам от нея , идеята ми беше да имат колегите от форума повече вариянти между които да избират.Така хората имат право на избор. Все пак една тениска с продерия и на по-ниска, цена е по-добре от тениска с щампа на по-висока цена .А и невиждам какво толкова му организирваш при положение ,че вече има готова щампа ,всеки който желае влиза в дадения сайт и си поръчва тениска какъвто си цвят и модел иска и тя си му пристига след два дена.Така или иначе цената си е същата. Ето аз я направих с две щампи за по-малко пари 16,80 http://alfa.kachi-snimka.info/thumbs/klz1299851905v.jpgи в гръб http://alfa.kachi-snimka.info/thumbs/jdv1299851994x.jpg
  11. Немисля ,че моето предложение е повод да се отказваш ,това е една идея ,която всеки може да разгледа и обсъди в дадената тема.Защо трябва да е повод за обида и сърдене ,след като всеки си изкаже мнението ,ще се приема един вариянт и ще си поръчаме от него .
  12. Колеги, вижте този линк http://eshop.rally-club.net/product_info.php?cPath=21_34&products_id=77 .Тази тениска е памук и е изцяло с бродерия ,имам няколко такива и мога да кажа от личен опит ,че са доста добра изработка.Ако има колеги от София мога дам им кажа къде да отидат и да поръчат такива тенески ,като цена на едро е 6,50 ,на дребно 12 лв .Верно ,че непише фен клуб България но ако се говори с хората могат и да напишат (зависи от брийката) .
  13. На 19 ще се отработва последния петък ,така че си е работен ден и хората са на работа.И си мисля ,че няма да стане.
  14. И аз съм на линия ,дано до тогава се съберем повече от 4-ми души.По пътищата из Бургас на ден се разминавам поне с 100-тина Мицубишета ,а във форума няма и 20-тина човека?
  15. dragnipur

    Шипково - 3

    Искрени благодарности на Вальо ,благодарение на неговите усилия се осъществи тази повече от прекрасна среща .Радвам се ,че се запознах с толкова хора с топли сърца и диамантени души. Надявам се ,че традицията ще се запази ,и с всяка следваща година феновете на любимата ни марка :mitsu-smiley: ,ще се удвояват.
  16. dragnipur

    Грандис

    Абе имал съм и по удобни коли за дълги разстояния ,с грандиса сутринта тръгвам за София ,вечерта се връщам и чуствам напрежение в кръста .Седалките не са от най удобните,а и волана не се регулира по вертикала -поне примене е така.
  17. dragnipur

    Шипково - 3

    A има ли интернет връзка в хотела ,да мъкна ли лаптопа или няма смисъл?
  18. Аз предполагам ,че при дизела няма да са същите ремаци .Пак са два ама други размери.На колко хиляди километра се сменят при бензина ?
  19. : сервиз смяна ангренаж к-т е малко над 2000лв .Смяна масло ,маслен ф-р., горивен филтър,и въздушен един мой познат каза, че се разделя с около 500лв. т Т е гаранционна и няма накъде :D По въпроса за съеденителя нищо не мога да кажа ,още не съм имал проблеми с него ,но смяна на масло в Дарс Ауто -масло , маслен , въздушен филтър излиза 280лв.Скоро идва ред на агренажния ремък и съм се информирал в същия сервиз, смяната ще ми излезе 900 лв. с оригинални части и гаранция 120000км.,на пазара има и не оригинален комплект на цена 356 лв. без гаранция ,но с максимален пробег 50-60 хил. км..До сега съм сменил вътрешен кормилен накрайник-120лв ,оптяжна ролка за климатроника 156лв. това са цени на оригинални части плюс труд 48лв.на час ,предни накладки оригинални 270лв. ,задни не оригинални 50лв.Според мен тези цени напълно съответстват на класа на автомобила ,а ако имате доверен (не оторизиран) сервиз ще ви излиза и по -евтино.
  20. dragnipur

    Шипково - 3

    Здравейте колеги ,наистена смятам да мина през Велико Търново -през Гурково към Велико Търново.Точен час на тръгване не мога да кажа тъй като съм с две деца и трудно става организацията ,но предполагам ,че ще е сутринта между 09-10 часа .Нямам нищо против да разменим тел. номреа и да подържаме връзка.
  21. dragnipur

    Шипково - 3

    Здравейте колеги ,бих се радвал на всякаква информация от ваша страна за камери и патрулни полицейски постове по пътя от Велико Търново до Троян и околноста.Ние може да сме с "ИКАРУСИ" ама все пак те вдигат и малко повече от 80 километра ,а неискам да получавам неприятни фотографии.
  22. dragnipur

    Шипково - 3

    Мерси за съвета ,ще се съобразя с него. :icon_bye: :icon_hmm:
×
×
  • Създаване...