Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

dragnipur

Потребител
  • От него общо

    103
  • Регистрация

  • Беше тук

За dragnipur

  • Рожден ден 01/05/1976

Местоживеене

  • Град
    Burgas

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    GRANDIS DID 2006 : Mitsubishi Outlander 2,4 MIVEC 2008

dragnipur's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте колеги ,бих искал и аз два ключодържателя .И ако е възможно на единият да пише GRANDIS ,а на другият Outlander .
  2. А къде може да се види как изглежда зимното яке и колко струва?
  3. Каква е вероятността ,някой от колегите да е взел повече календари от колкото му трябват ? Моля ,ако има такива нека ми продатът два броя ,може и на друга цена от горепосочената.
  4. dragnipur

    Въпрос за плакети

    Моля дайте снимка ,за да разберем какво представляват тези пластини и кажете как се закрепват.
  5. а как да си сверя часовника ,по точно как да запаметя зададения час ?
  6. dragnipur

    Grandis собственици

    Тубата с маслото ми е винаги в багажника ,а със скоростта няма ядове ,след турбодупката се изтрелваш като ракета ,но определено е шумен двигател и единствено по-малкия разход на гориво компенсира това.
  7. http://www.auto-press.net/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8_%D0%9C%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B8__New_models/a:%D0%96%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%B0_2011__%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE_%D0%B1%D1%8A%D0%B4%D0%B5%D1%89%D0%B5_%D0%BD%D0%B0_Mitsubishi http://www.autoblog.bg/Mitsubishi-Global-Small-Concept-gal6072.html
  8. Аз работя с тази фирма и пазарувам от тях на едро ,цената на едро на тази тениска е 6,50 .Проблема е че мойта дейност ще започне чак към Май месец и едва тогава ще имам възможност да разговарям с тях за евентуална поръчка с клубен надпис.Иначе цената на дребно е наистена 12 лева в техните магазини.
  9. Ами няма нужда да поръчвате на мен ,всеки да си изтегли щампата да влезе в сайта и да си избере подходяща за него тениска и цвят и сам да си я поръча .Лично аз съм поръчвал от този сайт и от това което вижда и доколкото разбирам печата е добър ,бих казал даже доста добър.
  10. Напълно ми е ясно ,че си вложил време и усилия в този проект и най-вече имаш и желание за организация на нещата.Аз не казвам ,че твоята тениска не е хубава и че няма да си поръчам от нея , идеята ми беше да имат колегите от форума повече вариянти между които да избират.Така хората имат право на избор. Все пак една тениска с продерия и на по-ниска, цена е по-добре от тениска с щампа на по-висока цена .А и невиждам какво толкова му организирваш при положение ,че вече има готова щампа ,всеки който желае влиза в дадения сайт и си поръчва тениска какъвто си цвят и модел иска и тя си му пристига след два дена.Така или иначе цената си е същата. Ето аз я направих с две щампи за по-малко пари 16,80 http://alfa.kachi-snimka.info/thumbs/klz1299851905v.jpgи в гръб http://alfa.kachi-snimka.info/thumbs/jdv1299851994x.jpg
  11. Немисля ,че моето предложение е повод да се отказваш ,това е една идея ,която всеки може да разгледа и обсъди в дадената тема.Защо трябва да е повод за обида и сърдене ,след като всеки си изкаже мнението ,ще се приема един вариянт и ще си поръчаме от него .
  12. Колеги, вижте този линк http://eshop.rally-club.net/product_info.php?cPath=21_34&products_id=77 .Тази тениска е памук и е изцяло с бродерия ,имам няколко такива и мога да кажа от личен опит ,че са доста добра изработка.Ако има колеги от София мога дам им кажа къде да отидат и да поръчат такива тенески ,като цена на едро е 6,50 ,на дребно 12 лв .Верно ,че непише фен клуб България но ако се говори с хората могат и да напишат (зависи от брийката) .
  13. На 19 ще се отработва последния петък ,така че си е работен ден и хората са на работа.И си мисля ,че няма да стане.
  14. И аз съм на линия ,дано до тогава се съберем повече от 4-ми души.По пътищата из Бургас на ден се разминавам поне с 100-тина Мицубишета ,а във форума няма и 20-тина човека?
×
×
  • Създаване...