Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

BULFOX

Потребители
  • От него общо

    17
  • Регистрация

  • Беше тук

За BULFOX

  • Рожден ден 05/17/1976

Местоживеене

  • Град
    София

Интернет контакт

  • AIM
    bulfox

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    outlander 2.4

BULFOX's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Колега, с бензин съм. Взех я нова 10.2009 г. Нищо не съм сменял по нея /освен естествено, това което правят при техническото обслужване/ и не съм имал никакви проблеми. По отношение на разхода всичко е въпрос на личен маниер на каране - в Сф. 14, магистрала 10, баири /Цигов чарк/ 12. Пиши какво избра и успех!
  2. ЯВНО ПРОБЛЕМА Е ВСЕОБЩ! Аз ще я закарам в Балкан Стар като сменям гумите, за да ми проверят спирачната система. При мен мирише дори и когато карам по наклона на Цариградско!
  3. Здрасти, Габи! Имах абсолютно същия проблем мин. седмица в петък на една автомивка! Волана ми беше като заварен и ключа не превърташе. При сервизната ти книжка имаш едно картонче "МАР" - безплатен сервиз на :mitsu-smiley: Изпратиха ми репатрак и право в сервиза. Казаха, че няма видима или невидима причина за случилото се и че "може би някъде около колата да е имало някакъв силен сигнал, който да е заглушил сигнала на ключа" :icon_hmm: Не знам какво да те посъветвам, но ако си в София тичай в сервиза на "Резбарска" при инженерите - Янков и Начев. Успех!!! :good:
  4. Много ти благодаря! Ще се консултирам и ще пусна инфо :good:
  5. Ееее, не е толкова абсурдно. Виж колко много оферти има за чипчета за дизели. "Лошото" при мен в случая е, че аз съм с бензиново коленце, а за бензините почти няма чипове, камоли за моя Аутлендър. Благодаря ти за инфото! :drinks:
  6. Здравейте на всички! От доста време се ровя из нета и не мога да разбера има ли някъде възможност да се увеличи мощността от 170кс на моето Outlader-че. Бензин е, автоматик 2.4 куб.см. Ще съм благодарен да ми дадете координати на фирма, която може да ме зарадва с 20-30 пък и повече кончета отгоре! :icon_blush:
  7. Колега, за съжаление мисля че няма такава опция. Мен също ми лази по нервите, но установих, че мие фаровете само при ниска скорост или когато съм спрял. Така че, ако не ти е проблем врът - гасиш, миеш, врът - включваш фаровете. Ако случайно някой по-долу ни светне за друг вариант - ще съм му благодарен и аз!
  8. Абсолютно съгласен!!! Явно кризата е дала отражение - работят бързо и читаво! Да не им е уроки
  9. Колега, завеждаш си щетата сам в офиса или там където правят огледите, взимаш си възлагателно писмо и отиваш на Резбарска при приемчика, после отиваш и си прибираш колата готова. Всичко друго си е работа на Балкан стар и застрахователя ти. Успех!
  10. Обади се на 0888709246 Румен - това е човека, който по принцип поставя алармите на Мицубиши в София! Успех!!! :icon_hmm:
  11. Честито :icon_thumbup: !!! Значи вече си имам близнак :icon_dance:
  12. КОЛЕГИ!!! Не мога да не се сдържа да не викам )) От вчера /07.10.2009/ вече си имам чисто нов Outlander 2.4 автоматик! ИСКРЕНО БЛАГОДАРЯ на всички, които ми помогнаха с коментарите си да направя избор! Надявам се да е правилния!!! Още веднъж - БЛАГОДАРЯ!
  13. Благодаря ти МНОГО! Моята дилема е 2.4 автоматик Outlander или 2.0 автоматик на RAV4!
  14. Ей, човек КЕФИШ МЕ! Благодаря ти за отзивчивостта!!! Имаш черпене от мен в "Мантос"!!!
  15. Определено беше полезен!!! Благодаря много! Мисля че удоволствието от мързела на автоматика и по-евтината поддръжка на бензина ще компенсират 14-16 градско в София! За последно - при изпреварване как ти се струва маневреността, предполага ли екстремни ситуации или ускорява бързо / за кикдаун ефекта ми е мисълта/ ако преди да предприемеш маневра си с около 60 и при 120 км/ч.?
×
×
  • Създаване...