Премини към съдържание

иван бояджиев

Потребител
  • От него общо

    56
  • Регистрация

  • Беше тук

За иван бояджиев

  • Рожден ден 08/05/1978

Интернет контакт

  • AIM
    a4encento1

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Space Star

иван бояджиев's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Zdravei kolega .As sam Dido ot Pleven.

  2. И така, оказа се фалшива тревога :icon_clap: Майсторът отвори релето и 3 минути и 5 лева по-късно всичко приключи благополучно :icon_thumbup: След това каза, дай 15 лева и за 15 минути ще ти оправя и дисплея :D Той (дисплеят) от време на време губи картина, но не ми се занимаваше днес Със здраве на всички :plane:
  3. Здравейте колеги :icon_bye: Темата идва точно навреме, защото от два дни и аз имам някакъв странен проблем с мигачите. Пътувам доста и онзи ден, както си карах, изведнъж мигачите спряха да работят... всички. Просто спряха да включват :icon_hmm: Без тях съм като инвалид :icon_doh: След леко ръчкане нагоре-надолу всичко се оправи. На другия ден проблемът се повтори, а на следващия - отказаха напълно. Прегледах бушоните, крушките, всичко е ОК. Та се чудех дали някой може да помогне... Почистване, контактен спрей?. В неделя ще разглобявам и приемам всякакви съвети Благодаря :drinks:
  4. Благодаря, колега :icon_clap: Опааааа... Да, 1.3 е :icon_bye: леко съм го пропуснал в поста ми:icon_box:
  5. Здравейте колеги :icon_blush: Изчетох повечето теми, които имаха връзка с катализатора и неговото премахване, но не успях да добия пълна представа за нещата... :icon_hmm: С две думи: карам Спейс Стар вече 4-та година (80 000 км.) и до сега не съм имал никакви проблеми - обслужвам и карам :mitsu-smiley: През декември, при едно ходене в Родопите и след продължително изкачване и усукване по завоите, забелязах, или по-точно помирисах нещо като развалени яйца :icon_hmm: На мен не ми направи особено впечатление, но приятелят ми каза, че катализаторът ми е заминал и ще трябва да ми го отрежат. Не обърнах внимание, а и колата си вървеше както обикновено - смесено 7.3 л. газ на 100 км. и безупречна работа на двигателя. Една сутрин преди около две седмици за пръв път ми изгасна на кръстовище в Пловдив и от тогава започна да го прави от време на време. На моменти глъхне, понякога гасне и отново има мирис на сяра... Изгуби и малко мощност. Важно е да поясня, че го прави само на газ, на безнин оборотите са стабилни. Утре най-вероятно ще отида до газаджията и той да си каже мнението, но ми се струва, че не е от там. Моля Ви за съвет, как да съм 100% сигурен, че е катализатор и ако се окаже от него, как най-безболезнено да го премахна и какво точно трябва да се монтира на негово място? Изключително доволен съм от колата и като цяло не искам да я осъкатявам по никакъв начин, но, ако се налага, ще режа :icon_box: Другото което искам да питам е, какво точно трябва да се монтира на мястото на катализатора? Тръба, резонантно гърне или нищо? Четох 100 различни мнения и не знам какво да правя. Предварително благодаря за помоща :drinks:
  6. При мен градското и извънградското каране се припокриват, така че давам среден разход. Бензин 6.5/6.7л. на 100км., газ 8.4л. на 100км.(с климатик). Зимата е около 7.9л. на 100км.:icon_clap: Мицката е Спейс Стар 1.3 с ръчни скорости, уредбата е обикновена BRC. Трябва да отбележа, че карам внимателно и не ръчкам колата. Зареждам винаги до горе и всеки път резултатът е горепосоченият. Обожавам я тая машина :mitsu-smiley: :icon_rock:
  7. Колега, с риск да се повторя, ще ти кажа, че съединителят ти не е за смяна... На всички звездички педала отделя доста в горно положение и бързичко ще свикнеш :mitsu-smiley: :icon_thumbup: Даже сега, като се кача на бащата на Пежо-то чак ми е гадно колко ниско отделя педала
  8. Здравейте, колеги Потърсих, но не можах да намеря информация за следния проблем. Както знаете, фаровете на звездичките са пластмасови... няма лошо. Въпросът е, че левият ми фар лееееко започна като че да потъмнява. Гледал съм клипове как се излъскват фарове на различни коли, но всички са били стъклени. Та може ли някой да сподели, има ли някакъв начин да се полира пластмасата, от която са направени? Не искам да направя някоя глупост и да ги надера или нещо подобно... :icon_hmm: Благодаря предварително :mitsu-smiley:
  9. Привет!Това, че ти включва първа скорост трудно, не значи че съединителят ти е за смяна :icon_hmm: Моята първа също понякога влиза по-трудно, но мисля, че това е при всички звездички. Не разбирам много от тия работи, затова попитай някой колега. Само да споделя, че преди да си купя звездичката огледах няколко други и на повечето ми направи впечатление, че първата влиза трудно... или по-скоро трябва да и свикнеш. Лично моя съвет е, да се обадиш на колегата Milen_z. да я погледне :drinks: Успех, колега :mitsu-smiley: :icon_thumbup:
  10. Мдам...нежна и тиха количка :mitsu-smiley: Баща ми, като я докарах пред вкъщи за пръв път, ми вика "Запали я!"...а тя работеше на място :icon_rock:
  11. Честито, колега Поддържай я добре и ще си шофираш без проблем хииииииляди километри :icon_rock: :icon_rock:
  12. Мдам, аз съм писал на Марио и като цяло знам подробностите. Благодаря, Роско :icon_thumbup:
  13. Колеги, абе я кажете, след като сте с газови, някой повдигал ли е дупето на звездичка? Малко ми натежа отзад и като сложа раници, багаж, колела и т.н. мога да изгубя гърнето някъде :icon_rock: :icon_rock: Някой сменял ли е пружини или просто ги повдигате с малко допълнителна работа?
  14. При мен имаше проблем само с оборотите...но се оправи бързо :mitsu-smiley: Касетофона ми обаче не е оригинален....и всичко си работи нормално. Дано да е бушон :icon_hmm: успех, колега...все пак караш Мицубиши :plane:
×
×
  • Създаване...