Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

ml_siderov

Потребител
  • От него общо

    38
  • Регистрация

  • Беше тук

За ml_siderov

  • Рожден ден 12/27/1974

Местоживеене

  • Град
    РАЗГРАД

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Каризма 1.8 GDI

ml_siderov's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Аз също продавам каризма GDI 2001г. мотор и ходова част перфектни леки външни забележки.
  2. Продавам 4бр. метални джанти за каризма 15" без удари и кривини.Цена 120,00лв
  3. Здравейте колеги да попитам този кабел ще стане ли на каризма 2001г. GDI с програма сканмастер 2.1. http://dx.com/p/obdii-usb-car-diagnostic-cable-black-blue-orange-dc-12v-42827?item=22
  4. Здравейте колеги при мен не се получи пробвах със съпротивления от 5 до 10 килоома и нищо запоих кабелчето както е показано на снимката става въпрос за каризма 2001г. Някаква идея да не би при каризмите да се запоява на друга място . Благодаря предварително. Поздрави!!!
  5. Здравейте колеги може ли малко инфо за ангренажен ремък "MITSUBOSHI" водната помпа "GMB" ролки "KOYO" тези ли да сложа и на колко хиляди километра се сменят или оригинални и евентуален пробег на оригиналните. Благодаря предварително!
  6. ml_siderov

    проблеми с оборотите

    Здравейте колеги имам следния проблем с оборотите историята е следната счупи се копчето на лампата в купето като я развивах явно съм дал на късо и ми изгоря бушона за осветлението в купето и CD също не работеше смених бушона но забелязах че дневния километраж се е занулил пробвах процедурата за адаптиране на клапата но уви нищо щом е загряла колата без газ не пали и не държи обороти.Някой ако има мнение по въпроса моля да пише. Благодаря предварително.
  7. ml_siderov

    Дисплей

    Здравей колега, не съм го вземал даже исках да разбера дали ще стане защото на това сд буксата която управлява компа е с 14 пина а нашите са със 16. Много ще съм ти благодарен ако (дано стане всичко) да споделиш как става номера с буксите. Това cd U171 е МР3 за колко пари го взе от Ebay и колко за доставка плати .Това чисто новото ли взе? Ще чакам отговор. Благодаря предварително. Поздрави.
  8. ml_siderov

    Дисплей

    Колега погледни тук ако имаш някаква информация че ще стане моля пиши. http://cgi.ebay.co.uk/MITSUBISHI-CD-PLAYER...=item20ae6bc2d4
  9. ml_siderov

    Дисплей

    Здравей адаш стария касетофон го дадох на ремонт и не съм го вземал още човека ми каза че някакъв диод или интеграл е изгорял и търси такъв ако не намири след празниците ще го взема и ще ти го пратя ако има възможност да ми изщарш някакво копче за смяна на показанията. Благодаря много!! Весело посрещани на Новата година!!
  10. ml_siderov

    Дисплей

    Здравей колега todormitew искам да попитам сд от грандис модел MZ313063 (U 114) може ли да се сложи на каризма 2001г. и да управлява компа с колко пина е буксата за управление. Благодаря предварително!! http://img706.imageshack.us/img706/4875/bd...ehdserer0ug.jpg http://img706.imageshack.us/img706/2243/bd...hcwerfuh1sk.jpg http://img706.imageshack.us/img706/7176/bg...qiokiyerymr.jpg http://img85.imageshack.us/img85/5820/bgzc...rhqqokjeryl.jpg
  11. Здравейте колеги искам да попитам сд от грандис модел MZ313063 (U 114) може ли да се сложи на каризма 2001г. и да управлява компа с колко пина е буксата за управление. Въобще какви модели са съвместими за каризма. Весело посрещане на празниците. Благодаря предварително!!
  12. ml_siderov

    Дисплей

    Здравейте колеги искам да попитам какви модели CD-та и от какви модели :mitsu може да се сложи на каризма 2001 г. да може да управлява борд компютъра бялата букса отзад е с 16 пина (крачета). Благодаря предварително!
  13. ml_siderov

    Дисплей

    Колега дай малко по-вече информация какво реле как и къде се вързва. Благодаря предварително!!
  14. ml_siderov

    Дисплей

    Здравейте колеги как може да се симулира хардуерно натискането на бутона DISP, за смяна на показанията среден разход, гориво до зареждане и средна скорост или поне като се даде на контакт да ги превърта тези показания и да си остава на среден разход. Който иска да си сложи cd и да ползва тези функции като на оригиналния касетофон. Благодаря предварително!!! Поздрави
×
×
  • Създаване...