Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

makcc

Потребител
  • От него общо

    50
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което makcc е написал

  1. Колега, ако искаш мога да те пратя в сервиз където ще ти свършат работа с боя. Говорих с шефа на сервиза и каза, че няма проблем.
  2. Дай аз да ти я облепя с прозрачно мат фолио. Хем ще ти пази боята.
  3. Не е кичозно. Трябва да се види на живо. На снимка е трудно да се прецени. http://img197.imageshack.us/img197/5879/img06661.jpg
  4. Който иска мога да му изпратя скайпа на човека на ЛС, за да не излезне като реклама.
  5. Това си е вярно малко цигания. При мене външно емблемата си е заводска, не е променяно нищо. Само отвътре е направена една като кутийка с диоди.
  6. Колеги вижте какво ми направиха едни пичове. Емблемата свети много ефектно на тъмно, по решетката и емблемата няма визуално външно изменение.
  7. Колега трябва ми ляв стоп за галант комби.
  8. Колега ще стане ли окачването от Легнум на обикновения галант. Купето едно и също ли е, по точно в часта за закачване на окачването към купето?
  9. makcc

    Carbon в Галанта

    Някой ако иска аз мога да му го направя от първия път без проблеми.
  10. makcc

    Carbon в Галанта

    Колеги горе долу добре се справяте, само трябва малко да усъвършенствате лепенето по ъглите на извивките. Тези дни ще снимам моето табло да го видите.
  11. А освен това ще трябва да търсиме и магазини за голфове. Само да не се налага да се ходи до Перник :D
  12. Колега ти в офиса на Фох в младост или направо в цеха в Модерното ходи?
  13. makcc

    Проблем с Галанта

    Толкова са добри в Мотоексперт че като ходих там да ми кажат какво тропа не можаха защото окачването било много сложно. Иначе относно нестабилността, сложи си 4 нови гуми и после ще говорим пак. Но те съветвам ако можеш сложи 4 еднакви, нови гуми. Аз бях така, след като сложих нови гуми разбрах колко стабилна кола е Галанта.
  14. makcc

    Виене от двигателя.

    Това значи ли че ако не реагирам веднага има опасност да се скъса ремъка.
  15. Здравейте колеги, От известно време чувам виене от към двигателя на любимата кола. Виенето според мен идва от помпата на хидравликата или от компресора на климатика. Също така имам чувството че волана се върти една идея по трудно (може да е само мое чувство). Та въпроса ми е ако е от помпата може ли да се ремонтира или трябва нова. Същото и за компресора на климатика.
  16. makcc

    Проблем с халогени

    Най на края реших проблема. След основно разучаване на схемите и проверка на всички релета и предпазители, проблема се оказа много тъп. Просто газаджиите като са ми слагали газовата са си сложили бутночето за превключване, изключили са бутончето за халогените и не са го включили. За пореден път се убеждавам че след всяко ходене на МАЙСТОР, не се знае какви изненади ще подготвят.
  17. makcc

    Проблем с халогени

    Всичките предпазители проверих, както смених и релето за халогените. Освен халогените и задната светлина за мъгла не работи.
  18. makcc

    Проблем с халогени

    Това значи ли че трябва да разглобя цялото табло? А от каде разбира че габаритите работят. Възможно ли е като съм сменял крушките на габаритите да съм прецакъл нещо.
  19. makcc

    Проблем с халогени

    Смених крушките, проверих бушоните, проверих релетата, само ключето на таблото не съм проверил и така и не светват халогените. А като купих колата светеха първия път като ги включих. Също така на таблото по средата до предното стъкло имам някакъв датчик за светлина. Някой да има представа за какво е.
  20. По принцип този дехидратор човек който се занимава с климатици ли трябва да го смени и източва ли се фреона? Ако е така дефакто той събира влагата от фреона значи.
  21. Колко може да струва един такъв Дехидратор ако се наложи и аз да го сменям.
  22. Здравейте, Имам следния проблем. От както купих колата халогените са ми светели един или два пъти. От тогава не искат и двата. Имам бутон за халогените и бутон за задната светлина за мъгла. Когато работеха светваше на таблото лампа че работят, сега нищо не свети (нито на таблото нито самите халогени). Утре мисля да се заема с тях. Някой ако има идеи от къде да започна. На предишната ми кола която не беше Митсубиши се знаеше къде е проблема и бързо го реших. Но сега незнам как да започна търсенето (от бушона ли, от крушките ли, от реле ли, от букса някъде под бронята ли.) незнам. Ще бъда благодарен на съвети и идеи преди да съм разглобил колата
  23. Значи не си въобразявам като си мисля че Галанта е много стабилен и на сняг. Явно си е от модела, не е само при мене.
×
×
  • Създаване...