Премини към съдържание

opticstudio

Потребител
  • От него общо

    20
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което opticstudio е написал

  1. opticstudio

    Със 100км/ч...

    Колеги внимавайте с високите скорости. Видях невероятни изпълнения тук :icon_thumbup: , но мисля че е малко безмислено да се състезавате кой колко бил вдигнал особедно на притежателите на малкият клас :mitsu-smiley: П.С. ТЕМАТА Е ЗАБРАНЕНА ЗА СЛУЖИТЕЛИ НА КАТ :icon_blush:
  2. Аз съм съгласен за неделята 28-ми, :icon_clap: тъкмо няма да ми се налага да бягам от работа пък и на другите фенове сигурно ще им е по- удобно
  3. Здравей колега! Понеже питаш за мнение ето моето. Имам един приятел който на времето си взе чисто нов Меган (не е Мицубиши но случая е подобен). Та при него проблема беше същият и се оказа запушен катализатор. Успех дано проблема не е сериозен. Стискам палци :icon_thumbup:
  4. Ще гледам вече да не пропускам и да съм в редиците с всички зверове :mitsu-smiley:
  5. И аз искам да попитам нещо. Скоро ще си сменям изпускателните колектори защото моите са спукани. Та питането ми е такова, ако ги полирам от вътре ще има ли някакъв ефект и ако е така с какво и как да ги полирам :icon_thumbup:
  6. Здравейте и от мен колеги. Колкото знам по темата, е че на малките двигатели като се прави някакъв тунинг от към мощноста не се отразява много освен ако не се натъпчат торби с пари в цилиндрите :D . Нещо от рода на чип тунинг или нещо подобно също няма смисъл за такъв тип 1.3 мотор. По- добре е найстина да се направи смяна с автомобила от 1.3 на 1.6. А и като за първа кола един оптичен тунинг ще ти свърши също добра работа ако искаш да те забелязват. Приятно шофиране. :icon_thumbup:
  7. Баща ми има една щайга Форд Къриер. При него има същият проблем, когато я карам със 100-120 волана се тресе леко, а при натискане на спирачка спирането не е от най- доброто а тресенето на волана е велико. Ходих при майстор и той ми каза че имам крив диск а тресенето когато карам в определена скорост е от гуми/джанти. Той я оправи като изпили дисковете, знам че това не е най- хубавия вариант но е по- евтино, а и както казаха другите колеги първо си провери по дребните неща като гуми, накаладки и тогава мисли вариант да сменяш дискове или нещо друго. Аз мога да питам този майстор дето прави фордчето, но ми кажи как е станал проблема. Така ли си купил колата или е станало в последствие.
  8. Беше наистина приятно. Дано по- често да има такива сбирки :icon_dance:
  9. До кога е срока за поръчка и каква е цената
  10. opticstudio

    Май гори масло ...

    Здравейте, и аз да споделя мнение по темата. Когато си купих моето Колт-че му направих обслужването което заслужава. Смених му всички консумативи. Сложих му 10W40 /но марка не мога да кажа/, и така започнах да карам. След извесно време реших да проверя какво е нивото и след вдигане на щеката бях потресен маслото сякаш се бе изпарило. Когато го сменях направих грешка че не проверих нивото на следващият ден. Долях около 1,5литра масло и всичко се нормализира. В първият момент реших че го изхвърля но течове или масло по двигателя нямаше, после реших че го гори но нямаше такива признаци изхвърлените газове бяха наред и няма черно по ауспуха. След месец проверих че маслото не е мръднало и започнах да се съмнявам в качеството на маслото което ми сложиха и чесноста на майстора който ми го сменя. ПС Винаги проверявайте нивото на маслото след смяна :icon_thumbup:
  11. Нямам търпение! До сега не съм бил на такива събирания. Чудя се дали да взема и жената с мен, като и казах изяви желание
  12. Благодаря за съдействието на всички. Тъй като проблема ми е почти решен тази тема може да се затвори вече. :icon_thumbup:
  13. Това е много хубаво дело което правите. Не съм сигурен дали ще мога да присъствам но със сигурност ще даря някой лев за каузата.
  14. Ще се радвам ако има някаква среща. До сега не съм присъствал.
  15. Към колегата Ivan Zdravkov: Колега виж дали си получил писмо, че нещо се обърка и не съм сигурен дали съм изпратил нещо.
  16. Мога да обясня по- подробно точно какъв е проблема или да си направим среща за да покажа.
  17. Колеги намерих си въпросно търсения от мен TPS. Поради причината, че е много скъп попаднах на един малко счупен, но не е в окаяно състояние. Счупен е от към буксата и са разпоени крачетата. Има ли възможност да се поправи. Благодаря за вниманието!!!
  18. opticstudio

    Здравейте всички!

    Още един Колт, браво колега. Пиятно каране и умната.
×
×
  • Създаване...