Премини към съдържание

opticstudio

Потребител
  • От него общо

    20
  • Регистрация

  • Беше тук

За opticstudio

  • Рожден ден 07/20/1984

Местоживеене

  • Град
    Димитровград-Варна

Интернет контакт

  • AIM
    tanayaoptic
  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    v.iliev@yahoo.com

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Colt 1.3 GL

opticstudio's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. opticstudio

    Със 100км/ч...

    Колеги внимавайте с високите скорости. Видях невероятни изпълнения тук :icon_thumbup: , но мисля че е малко безмислено да се състезавате кой колко бил вдигнал особедно на притежателите на малкият клас :mitsu-smiley: П.С. ТЕМАТА Е ЗАБРАНЕНА ЗА СЛУЖИТЕЛИ НА КАТ :icon_blush:
  2. Аз съм съгласен за неделята 28-ми, :icon_clap: тъкмо няма да ми се налага да бягам от работа пък и на другите фенове сигурно ще им е по- удобно
  3. Здравей колега! Понеже питаш за мнение ето моето. Имам един приятел който на времето си взе чисто нов Меган (не е Мицубиши но случая е подобен). Та при него проблема беше същият и се оказа запушен катализатор. Успех дано проблема не е сериозен. Стискам палци :icon_thumbup:
  4. Ще гледам вече да не пропускам и да съм в редиците с всички зверове :mitsu-smiley:
  5. И аз искам да попитам нещо. Скоро ще си сменям изпускателните колектори защото моите са спукани. Та питането ми е такова, ако ги полирам от вътре ще има ли някакъв ефект и ако е така с какво и как да ги полирам :icon_thumbup:
  6. Здравейте и от мен колеги. Колкото знам по темата, е че на малките двигатели като се прави някакъв тунинг от към мощноста не се отразява много освен ако не се натъпчат торби с пари в цилиндрите :D . Нещо от рода на чип тунинг или нещо подобно също няма смисъл за такъв тип 1.3 мотор. По- добре е найстина да се направи смяна с автомобила от 1.3 на 1.6. А и като за първа кола един оптичен тунинг ще ти свърши също добра работа ако искаш да те забелязват. Приятно шофиране. :icon_thumbup:
  7. Баща ми има една щайга Форд Къриер. При него има същият проблем, когато я карам със 100-120 волана се тресе леко, а при натискане на спирачка спирането не е от най- доброто а тресенето на волана е велико. Ходих при майстор и той ми каза че имам крив диск а тресенето когато карам в определена скорост е от гуми/джанти. Той я оправи като изпили дисковете, знам че това не е най- хубавия вариант но е по- евтино, а и както казаха другите колеги първо си провери по дребните неща като гуми, накаладки и тогава мисли вариант да сменяш дискове или нещо друго. Аз мога да питам този майстор дето прави фордчето, но ми кажи как е станал проблема. Така ли си купил колата или е станало в последствие.
  8. Беше наистина приятно. Дано по- често да има такива сбирки :icon_dance:
  9. До кога е срока за поръчка и каква е цената
  10. opticstudio

    Май гори масло ...

    Здравейте, и аз да споделя мнение по темата. Когато си купих моето Колт-че му направих обслужването което заслужава. Смених му всички консумативи. Сложих му 10W40 /но марка не мога да кажа/, и така започнах да карам. След извесно време реших да проверя какво е нивото и след вдигане на щеката бях потресен маслото сякаш се бе изпарило. Когато го сменях направих грешка че не проверих нивото на следващият ден. Долях около 1,5литра масло и всичко се нормализира. В първият момент реших че го изхвърля но течове или масло по двигателя нямаше, после реших че го гори но нямаше такива признаци изхвърлените газове бяха наред и няма черно по ауспуха. След месец проверих че маслото не е мръднало и започнах да се съмнявам в качеството на маслото което ми сложиха и чесноста на майстора който ми го сменя. ПС Винаги проверявайте нивото на маслото след смяна :icon_thumbup:
  11. Нямам търпение! До сега не съм бил на такива събирания. Чудя се дали да взема и жената с мен, като и казах изяви желание
  12. Благодаря за съдействието на всички. Тъй като проблема ми е почти решен тази тема може да се затвори вече. :icon_thumbup:
  13. Това е много хубаво дело което правите. Не съм сигурен дали ще мога да присъствам но със сигурност ще даря някой лев за каузата.
×
×
  • Създаване...