Премини към съдържание

georgidimov_manunited

Потребител
  • От него общо

    35
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което georgidimov_manunited е написал

  1. Здравейте колеги, Наскоро ми счупиха металната част на чистачката(лява)... За Mitsubishi Lancer 2005г., 1.6 бензин, седан. Ако някой знае дали стават от други модели на марката може да сподели, или ако знае от къде да се сдобия с нова такава... П.С в мобилето.бг вече звънях на всички обяви за този модел и нямат...много странно!
  2. Здравейте колеги, ако някои е имал подобен проблем да каже как го е решил или ако знаете в София някои надежден сервиз моля за съдействие
  3. Здравейте колеги, Аз съм с Лансър 2005г 1.6 98коня бензин. Имам следния проблем през супорта на задно дясно колеги има теч(в началото не се забелязваше, но за 1 година съм доливал два пъти спична течност - сега вече се вижда от къде е теча), и затегнати накладките стържат съвсем малко, но достатъчно да се износят, с тях и диска! Прочетох доста във форума за проблема явно си го имат този проблем тия модели. Може ли само някой да сподели как си е решил проблем и кой е най-добрия вариянт. Да се ремонтира супорта(при някой надежден сервиз) или да се търси втора ръка цял.
  4. Да колега, сори че не съм ти писал по рано, но немога да влизам много често във форума...ако те интересува 0898600312 - Георги
  5. Здравейте колеги, продавам дясно огледало за Паджеро с подгрев, със стойка, ново в опаковка made in tawain. http://i62.tinypic.com/n30tmo.jpg http://i61.tinypic.com/ezmm2r.jpg
  6. Здравейте колеги, търся да купя ляво огледало със стойката за лансер 2005г. по възможност червено Ако някои разполага или има идея от къде мога да си закупя...моля пишете! Благодаря предварително!
  7. Може...а пък, ако не ме мързи може да отскоча и до Шумен, нали там ги разпродаваш частите. Имам познат там със сервиз.
  8. Да питам дали седалките могат да се монтират на лансър 2005г. за предните две става дума, моите са износени и ако става монтажа ще ги взема двете, за да са еднакви.
  9. Здравейте колеги, имам джантета ама нещо немога да си намеря гайки за тях. Джантите са оригинални на мицубиши, трябват ми 16 броя гайки за тях резба 1.5мм, трябва да са с втулка и шайба след това link на джантите:http://tinypic.com/r/2ptuh5y/5 Поздрави!!
  10. Мерси за статиите първата е показателна!!
  11. Еми като съм карал каризма 7 години знам за какъв двигател става въпрос, няма грам ръжда от италия е, само едно ме притеснява това газово дето е фабрично на БРЦ дали е читаво иначе съм на ясно, че на 1.6 MPI може да се сложи дори обикновено газово.
  12. Здравейте колеги, Имам няколко въпроса свързани с покупка на лансър от 2005г. 1.6 98к.с с фабрично газово от Италия БРЦ. Първо Тези фабричните газови уредби на БРЦ сполучливи ли са? Иначе ходи и гледах колата мотора мърка като котенце. И бутилката е 44литра това не е ли малко много за тази кола? Второ някои може ли да ми каже частите за Лансъра японски ли са?(Ако може компетентното мнение на DJ Tumbi), тъй като съм карал Каризма и доста от частите бяха френски и немски. С японските не съм имал ядове. Трето някакви особености да гледам при покупката? Другото вече го знам като поддръжка, разход и тем подобни.. Благодаря предварително! :mitsu-smiley: FOREVER!!!!
  13. Добър ден, колеги интересуваме някои които си е сменял кабелите на свещите за каризма 1.6 бензин 96г. от къде си ги е поръчвал или знае точния модел, защото моите са за смяна, но на сервиза пробваха вече три модела и нито един не пасват с моите. И има ли различни модели или нещо друго специфично, което трябва да знам или да проверя, за да съм сигурен че ще станат на моя двигател.
  14. Здр. имам следния проблем търся си от доста време двата тампона на ...

  15. Привет и аз да си кажа за Каризмата ми аз моята си я купих от Германия преди 5г. за 2300 евро, а колата е 1996г. първа регистрация 1.6 бензин. Тогава я взех на 151356км сега е на 251800км за това време честно да си кажа съм доста парички за ремонти като съм сменял: съединител 230лв, предно стъкло 175лв, гумички на съединител 28лв, четки на стартер 24лв, доста маншони 135лв(сменяни са не веднъж), накладки 240лв, гърне 90лв, десен фар 90лв, напречната греда която държи двигателя 50лв, може би и др неща ама нямам спомен за тях да кажем поне още 200-300лв.Даже сега си търся и двата тампона на скоростната кутия който са върху напречната греда под двигателя. Сега вече след 5г. по нашти пътища си мисля, че мога и да се разделя с нея.
  16. Добър ден колеги търся за Каризма два тампона на скоростната кутия тези който са хванати за напречната греда под двигателя. Щото докато карам при висока скорост ми тресе купето и е гадно за каране, та има ли някои да продава втора употреба или нови и да ми кажете колко ще струват.Също така разбрах, че са различни модели затова ако някой има нужда от рама или номер на двигател ще ги намеря щото съм го дянал големия талон в някой шкаф.Моите са оребрени и захващането е 4-точково.Инфо за колата Каризма 1.6 бензин 1996г. хетчбек.
  17. georgidimov_manunited

    Подарявам

    Ако става за Каризма 96г. (бензин) може да го взема и без тва трябва да сменям моя. Ако става ще ти звънна да се видим аз и без тва ще съм в София през следващите 2-3 дена. Ааа още нещо линка нещо работи.
  18. Много благодаря момчета работата стана почистих го от вътре и вън и сега всичко се нормализира. Имате по бира от мен :D
  19. Добре веднага ще пробвам и ще видя дали ще продължи да прави така.
  20. Здравейте колеги от няколко дена имам проблем с Каризмата сутрин като я запаля се чува доста странен звук от ауспуха, и когато вчера тръгнах за София в ранните часове нямаше проблем колата явно загря до необходимата температура, но проблема дойде после когато се стопли времето и реших да си пусна климатика, колата започна да губи мощност и след няколко минути започна и да се покачва температурата (стрелката на температурата стигна между нормалното и червения сектор). След това отбих и на място колата със включен климатик започнаха да играят оборотите ту да угасне ту вдигаше до 2000 оборота. След това изк. климатика и колата се оправи нямаше го това с оборотите. Колата е с газово 1.6 96г. След този проблем на магистралата ходи на диагностика на климатика и ми казаха че работил нормално. А пък когато карам градско този номер с климатика да загрява го прави само когато е много горещо а иначе когато е по хладно времето не прави нищо и климатика си работи.
  21. Колко струва удоволствието и къде се намирате точно (адрес) може да си сменя мнението и да дойда при вас да ги почистя )) :icon_thumbup:
  22. Това как точно става, защото моите ще ги чистя във вторник и незнам дали ще го направят това с добавката.А дали ще е същото ако карам на бензин с добавка за почистване на дюзите, след като ми ги почистят с ултразвук.Защото по принцип карам на газ и много лошо се запушват като направя няколко хиляди км.
×
×
  • Създаване...