Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Pajero5005

Потребител
  • От него общо

    21
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Pajero5005 е написал

  1. Наи - вероятно не са ти зацепили правилно гориво - нагнетателната помпа !!! :D
  2. колега и аз имам Pajero 2.5 TDI но не е Sport купих си ремъци и ролки от ''Цар Симеон'' от Миро ( трябва да кажа че съм доволен ;) ) ! Значи всичко ми излезе около 500 - 600 с отстъпките !!!
  3. лично аз предпочитам Pajero от колкото Pajero Sport защото Sport-а няма блокаж на диференцияла ! иначе двигатела им е един и същ !
  4. Pajero5005

    Evo White Dragon...

    евалата страшна количка е а като ги гледам такива по улиците доста добре се движат !
  5. колега ще ти трябва ново табло, кормилна рейка , педали и предполагам че ще се включиш до към 1500-2000лв. наи добре се обади на някоя обява за паджеро на части ;) ! там виж за частите коити ще са ти необходими! ;)
  6. Майкооо... това е ужасна кола ! имам усещането че моето е 3 класи над това ! :D
  7. Pajero5005

    Челно стъкло

    колега виж в кобра там сум ходил и сум доволен ;) !за сузуки суифт беше 90лв за твоя галант предполагам тонирано с тумната ивица както искаш няма да е повече от 180-190 лв!
  8. Трябва да омагьосвам горивната помпа малко
  9. пич са нема да ти казвам какво съм виждал! нисан съни 2.0 дизел лятото пали на чукване кибрит ти казвам! но когато отворих двигатела буталата така бяха задрали в цилиндъра че треаше да се прават съхи втулки! значи тва зимата ще се чудиш и ще се маеш що не пали! Модераторски контрол!!! Колега, пишете по-книжовно!!!
  10. между другото и аз съм голям фен на галанта евалата пич! а твоя с кои двигател е ?
  11. ами колега дизела като се износи губи компресия и пали по трудно , та като започнеш да въртиш като откачен зна4и сещай се за кво става вапрос
  12. с колко дупки трябва да са новия галант
  13. аз сипвам само петрол или лукоил и нама никакув проблем при -20 пали от първия път ;) ! а и тогава ако има проблем с паленето зна4и двигателчето мойе да се е износило и отиваш на основен ремонт дано не му се случва на никои
  14. по въпроса за климатроника има в компресора едни бутала които може да са се износили! там наи добре не пипаи ако не разбираш от това, по-добре е да отидеш на сервиз но по сервизите са много големи глупаци и измамници трябва да внимаваш много ! дано съм помогнал с нещо и късмет все пак !!!
  15. на такава нова кола какъв реглаж на клапани искаш да правиш! моето е 97'', на 230 000 км и още не са правени такива работи
  16. моето е същото и номера е на шасито зад задна дясна гума ;)
  17. трябва да ми кажеш като започне да глъхне дали пуши много :?
  18. пич имам такова само че е 97'' година номера ми е на шасито при задна дясна гума тъи като е набит хубаво треа да изчистиш калта
  19. Имам такова, като го взех ми харчеше в града 12-13! Направих му едни работи, верно върви по- бавно, но разхода падна на 8/100!
  20. пич тая работа с номера на рамата мисла че е за6тото колата ти не е по нашите стандарти ! по въпроса за частите моето е същото но не търса части по номер наи-лесно е да ги свалиш и отиваш със старата част за модел в магазина ;) или ако имаш някакъв проблем питаи !
×
×
  • Създаване...