Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

maggy

Потребител
  • От него общо

    24
  • Регистрация

  • Беше тук

Информация за профила

  • Пол
    Жена
  • Кара
    Паджеро

maggy's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте, Аз съм от варна и имам Джип Паджеро, 1996-2000, 2,5TDI, 4D56. Някой може ли да ми помогне с информация за задно ауспухово гърне с два/три фланеца в двата края. Търсих по магазините и сервизите, но почти навсякъде ударих на камък. Само на едно място ми предложиха за близо 185лв.
  2. Никой ли не знае от къде се налива маслото на автоматика?
  3. Здравейте, досега при проблем винаги съм намирала тук помощ. Ще се радвам, ако някой ми помогне с инфо и сега. Имам Паджеро, автоматик, дизел, 2000 година, останалата информация е в заглавието. Поразрових се и прочетох за марката на маслото на автоматика, но никъде не можах да намеря инфо къде точно се налива маслото. Ако някой знае, нека пише.
  4. Здравейте, Опитах се да потърся из форума, но поне аз не можах да открия и затова имам въпрос. Къде мога да намеря инфо или ако някой знае приблизително на какви километри се сменя въздушния филтър и въобще филтрите. Благодаря предварително на всички, които ще ми помогнат.
  5. Да, аз също мисля, че това е индикация за някаква грешка, но според мен е свързана с отчитането на вътрешната и външна температура. Просто не съм много добре с английския, а и не знам къде точно бих могла да видя информация, затова моля за някакъв линк или инфо по въпроса.
  6. Здравейте, Досега винаги сте били безкрайно отзивчиви и сте ми помагали. Изглежда са ми се скапали датчиците за вътрешната и външна температура (не едновременно разбира се) - индикацията показва Е0 и Е5, което предполагам, че е някаква грешка. Бихте ли ми помогнали с модел на датчиците (да си ги купя, ако мога) или линк, където мога да се ограмотя, за което предварително Ви благодаря.
  7. maggy

    Горивен филтър

    А за Паджеро 2,5 TDI можете ли да ми кажете къде се намира горивния филтър, за което предварително Ви благодаря
  8. След като го нулираш, пак ли сочи това?
  9. maggy

    Гасне на тихи обороти

    Благодаря за инфото, но в един сервиз обещаха да доставят датчика (вентила) от Германия. Сега просто трябва да изчакаме.
  10. maggy

    Гасне на тихи обороти

    Здравейте, аз карам паджеро, това е на съпруга ми. Вчера открихме проблема - термовентила (клапана) за тихите обороти - CW85KH Само че сега не можем да го намерим във Варна. Вчера ходихме в ратола - там търсиха в PC-то и толкова. Модераторски контрол, постът е редактиран! Колега, моля започвайте изреченията с главни букви!
  11. Гасне на тихи обороти, не е от свещите, горивния филтър също сменихме. ПОМОГНЕТЕ, ако някой има идея.
  12. вярно е, че преди около месец бяха започнали нещо да коментират за това но не мисля, че ще стане а и смяна на волана винаги може да се направи надявам се скоро да не ни се налага да правим това :mitsu-smiley:
  13. здравейте, аз карам с десен от доста време, вярно автоматик. За града няма никакъв проблем Дори и на извънградско не е толкова голям проблем. Първо паджерото е над колите и е проблем ако пред теб е камион или автобус, но не толкова А и ако не си сам в колата - въобще не е проблем :icon_clap:
  14. здравейте, имам проблем, който тук е коментиран доста - сутрин пали трудно. Търся сервиз специализиран във Варна Ходих в този на Митсубиши, но те взеха да ровят в Интернет, казаха че можели да опитат да направят някакви тестове и тогава щели да видят какво да правят. Ако някой знае във Варна сервиз ще бъда благодарна за инфото. :rulez:
  15. здравейте, някой знае ли къде точно се намира кранчето на парното- някъде зад таблото или зад климатроника е или е някъде другаде благодаря предварително
×
×
  • Създаване...