Премини към съдържание

ivailo ivanov

Потребител
  • От него общо

    122
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което ivailo ivanov е написал

  1. Има такив крушки на "Осрам",аз си купих от тях,по 6 лв.бройка.Поздрави!!!
  2. Аз от 26 юли до 3-ти август съм на Созопол, аот 3-ти до 10 на Варна ,ако се засечем ще е екстра.....Поздрави!!! :mitsu-smiley:
  3. Аз съм със затъмнени стъкла на цялото комби,дори и страничните предни,но мноого лека съм ги тонирал с 20%фолио за да няма осезаема разлика в прозорците и всичко ми излезе 100лв. с работата във Видин фолиото-американско в ЕФТИНИ.КОМ е 11,50лв.ролката,за цялото комби отидоха две ролки за задницата,и половин ролка за предните 2 странични стъкла.Кви са тия пари дето искат,тия хора са полудели Поздрави!!!
  4. И моята има разход;Градско с клима 12,5л/100,и Извънградско-10/100 с клима и 120-160км./ч. каране.На бензин е 11л в града,и 7 извън!!!Поздрави!!!!!!!!!!! :mitsu-smiley:
  5. Колеги купих същия спрей вчера от техномаркет!!!Върши работа за климатика вкъщи но за този на колата още не съм пробвал!
  6. Дай някакъв телефон за връзка със сервиза в Монтана.
  7. Мерси Пламене, ще го имам в предвид!
  8. Ами ако е възможно да споделите впечатления от сервиз, който сте посещавали, без значение къде е!
  9. Колеги здравейте, имам питане относно газов инжекцион за 2.5 мотора. Каква газова и кой сервиз да ползвам? Споделете впечатленията си от вашите газови инжекциони! Поздрави! П.П. Тук във Видин няма никакъв сервиз и монтаж освен на Ланди, но газаджията освен че товари, не знае и къде се намира.
  10. ivailo ivanov

    Гергьовден

    Честито и от мен колеги,да ви е живо и здраво името!!!
  11. ivailo ivanov

    Смяна на Галанта

    За поддръжката съм на ясно, аз по сегашната кола съм набил близо 2500лв за консумативи, окачване и т.н. А парите са ми наистина са кът но за момента, след месец като ми тръгне сезона на морето ще сменям всичко необходимо. Намерих един чуден Галант от Швейцария с ръчка и ме грабна, та май той ще е. Вдруги ден ще се вейна до София да го поогледам, а и ще се наложи май да звънна на Пламен, да го погледне специалист-разбирач все пак!
  12. ivailo ivanov

    Смяна на Галанта

    Мислех го тоя вариант с типтроника, но е доста по-скъп. А с ръчните скорости как е, разбрах че ти си с такива? А и мисля да купя големия звяр преди да съм продал моя, та и парите ще са ми кът!
  13. ivailo ivanov

    Смяна на Галанта

    11.98г. е Галанта, и аз това гледах, но типтроника е с 3 хилки отгоре, със същите екстри и пак комби, поне тези който са в мобиле.бг
  14. Здравейте, решил съм да си сменям Галанта със по-напомпания му събрат - 2.5, но не знам с каква скоростnа кутия да е. Изчетох доста теми от форума, но мненията са противоречиви. В интерес на истината съм се насочил към обикновения автоматик (без типтроника). Моля за мнения и съвети, защото доста колеги казват, че автомата бил калпав! Галанта, към който съм се насочил, е '99г. внос от Швейцария на 181000км., със всички сервизни документи и преглед за 2009г. Благодаря предварително.
  15. Колеги, какво стана със проекта за отливане на заден спойлер за комбито? Има ли развитие?
  16. ivailo ivanov

    Помогнете, гасне

    И на двата вида гориво държи еднакви обороти, но не знам дали това е правилното решение? Или да откача акумулатора и да рестартирам компа на колата?
  17. ivailo ivanov

    Помогнете, гасне

    Не мога да отида при газаджията, дето е монтирал ГИ, защото той е някъде в Холандия. Колата така я купих, а вчера ходих в оторизиран сервиз на ''Ланди Ренцо'' и там ми казаха, че може да е от някакъв датчик. А между другото днес врътнаха едно болтче около дросела и оборотите малко се вдигнаха и стабилизираха и сега работи на газ на 950 об/мин., но не знам дали това е правилно решение на проблема?
  18. ivailo ivanov

    Помогнете, гасне

    Благодаря за съветите колеги. Днес ходих на газаджия и той каза, че имало някакъв датчик или нещо такова под степ мотора, който отваря въздух като колата е студена и като загрее затваря въздуха и там било възможно някакво буталце да е клеясало и като отвори да не затваря!
  19. ivailo ivanov

    Помогнете, гасне

    Степ мотора днес след като се показа проблема го разглобих и почистих. Имаше доста нагар и мислех че ще се оправи, но уви - същата работа. Явно причината не е в него. Поздрави!
  20. Здравейте колеги, днес докато се прибирах от Белоградчик установих следния странен проблем: колата гасне като я изключа от скорост, това го прави само на газ. Или пък падат оборотите рязко до 200 и после бавно се нормализират. Също така на място играят постоянно между 780-850 оборота, на бензин няма проблеми. Колата е с ГИ и досега съм нямал такива проблеми. Моля за съвети, ако някои е имал такъв проблем и го е решил, да сподели. Благодаря предварително!
  21. Колега и при мен беше така, смених кабели и бобини и свещи, и пак си остана. Накрая разглобихме стъпковия мотор и го почистихме и се оправи! Но иди при компетентно лице да ти провери токовете, не карай така по приказки!
  22. ivailo ivanov

    Летни гуми

    Здравейте колеги,аз преди няколко дни си взех''САВА-ИНТЕСА''205 60 R15 91V цената беше 132лв.на бр.,а един другар който има магазин за гуми тук във Видин ми ги даде на 90 кинта гумата(след извастна циганиика за отстъпка разбира се),та така за 4 гуми 360 лв.Като ги сложих забелязах че са доста (тихи)гуми и доста устойчиви на пътя.А бях малко скептичен към тая марка но се оказа добра поне за мен!П.П. Надявам се да съм полезен за колегите който още не са си купили ''обувки'' за колите!!!
  23. Леличката която е на входа дава ключа за изхода на пещерата така че нее лошо да се сетите да го искате щото иначе да се върнете по обратния път вътре е размазващо!П.П.За съжаление в събота съм на лекции до 16,00ч.така че няма да мога да дойда на пещерата и скалите,но ако решите да дойдете и до ''Бабини Видини Кули''ще ви посрещна!!!
×
×
  • Създаване...