Премини към съдържание

mishoyzf

Потребител
  • От него общо

    23
  • Регистрация

  • Беше тук

За mishoyzf

  • Рожден ден 11/14/1977

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    168692789

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Galant 2,5 V6, '02, estate car

mishoyzf's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. mishoyzf

    НЕ иска да запали! :(

    Проблема се оказа, скъсана жичка на +-та клема За сега всичко е 6
  2. Здравейте, имам проблем с посочения по-горе двигател. Може ли да ми дадете информация за човек, който може да напарви диагностика на двигателя, за да бъде установен проблема. Предварително ви благодаря.
  3. Здравейте, искам да попитам на колко км се сменя маслото на автоматична скоростна кутия (типтроник), какво масло трябва да се сложи и има ли филтър? Колата е Галант, бензин 2,5 V6, 24V, номер на рамата: JMBLREA5W1Z001333, номер на двигателя: EA5W-LRGEQL6 (6A13). Предварително благодаря за информацията. Лек ден.
  4. Здравейте, не знам защо но темата ми, ми се струва, че е била премахната. Затова публикувам пак. Търся всмукателни клапани 12 бр за Галант 2,5 24V, 2002 г, бензин. Интересувам се от нови, но ако имате предложение за втора употреба съм насреща да ги чуя. Благодаря ви. Лека вечер.
  5. mishoyzf

    Проблем с токовете

    Първо искам да благодаря на всички за отговорите. Ще направя опитите за коитп сме написали и ще видя къде е проблема. А сега като се замисля май не ми се менят оборотите, но ще го проследя ако пак ми го направи, за момента спря.
  6. Здравейте, искам да попитам за следният проблем: от петък колата като спра на светофар, започва да прекъсва. По-точно започва все едно да се спира и пуска тока, нещо като дискотека става, а фаровете все едно присветкам на предният така се получава. Не е винаги, направи ми го 2-3 пъти. Дали има някой който може да каже някакво становище? Галанта е 2,5 V6, 2002 г, типтроник, ако има някакво значение. Предварително ви благодаря.
  7. Здравейте на всички. Имам следният въпрос - при поставен газов инжекцион, може ли от някъде да се намери малка резервна гума за колата която да седи в багажника и да не заема много място. Предварително благодаря за получените отговори.
  8. Искам да попитам някой дали е слагал газов инжекцион на любимата си кола от фирмата Eurogas. Те имат две оферти за двигателя 2,5 V6 24V. Едната е за 1050 лв., другата е за 1240 лв. Доколкото момчето ми обясни и аз разбрах разликата била единствено в материала на кутията за компютъра! Ето и линк към тяхната страница. Още се чудя дали да си слагам и затова питам! http://www.eurogas-bg.net/
  9. Искам да попитам следното: четох тук във форума за препарат "Sano" за кожени седалки. Някой може ли да каже от къде да го намеря? Питам понеже търсих в Метро, Билла и Кауфланд и не го видях. Благодаря предварително.
  10. Това, че сте написали от къде могат да се намерят е добре. Искам да попитам, някой има ли представа как се сменят, дали е лесно и сега в тия студове не е ли малко рисковано, поради факта, че пластмасите са се вдървили.
  11. mishoyzf

    Заден спойлер за комби.

    Абе знаех си, че има начин. Ама трябвало някой да повдигне темата Айде успех на човека от който сме зависими всички. Пък да видим какво ще правим
  12. mishoyzf

    Заден спойлер за комби.

    Браво. Е това се казва компетентна реакция. Друг такъв форум май няма Чакаме с нетърпение да видим резултата и цената.
  13. Здравейте, искам да попитам някой може ли да ми каже от къде мога да си намеря заден спойлер за Галант комби, 2002г е колата. Тука в България или в интернет от някой сайт. Някакви предложения?
  14. Здравейте. Искам да ви попитам, днес си налях течност за чистачки в казанчето и ми направи впечатление, че вътре има нещо. То представлява нещо като дунапрен или и аз незнам какво. Дали някой друг има такова нещо?
  15. Днес сутринта бях доста приятно изненадан, когато намерих визитка на фенклуба на страничното си стъкло Колата ми седи на бул. "България" N60. За момента е с Благоевградска регистрация, но до края на седмицата се надявам да си стане със Софииска :)
×
×
  • Създаване...