Премини към съдържание

nikolayjs

Потребител
  • От него общо

    27
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което nikolayjs е написал

  1. nikolayjs

    Автосервиз София

    Имам някакъв проблем свързан с двигателя предполагам, но трябва да мине диагностика първо. Иначе за антифриза виждам, че този въпросния е червен. Не знам lancer-a фабрично с какъв е, защото забелязах че в момента нямам такъв.
  2. nikolayjs

    Автосервиз София

    Благодаря. Ще се свържа.
  3. Здравейте колеги, Може ли някой да ми препоръча добър сервиз за Lancer X (бензин) в София. Става въпрос за ремонт по двигател. Също така се чудя какъв антифриз да сложа, някакви препоръки? Благодаря предварително.
  4. Благодаря, в сряда отивам да ми го настроят и ще спомена всички тези неща.
  5. Здравейте, Преди 2 седмици си монтирах газов инжекцион Agis. Извинявам се, ако има вече такава тема, но бих искал ако може някой от колегите, който кара на газ (ако има такива) да сподели разхода си на гориво за да имам база за сравнение след 1 месец, понеже ми се струва, че сега харчи малко множко и ще ходя на още настройки.
  6. Наклона беше съвсем лек. Благодаря за отговорите. Ще отида на сервиз да я погледнат.
  7. Здравейте, Наскоро открих следният проблем. При съвсем лек наклон колата тръгва сама назад въпреки, че е на D. Някой има ли идея къде може да е проблема? Масло на скоростна кутия не съм сменял, но до колкото прочетох се сменя на 70-80к км. (може и да бъркам). До колкото видях в Бургас тази прецедура е с 140 лв. по-малко от колкото в БС или 560 лв.. Колата е Lancer 1.8 2008г. CVT на 56 000км.
  8. nikolayjs

    Проблем с бензиномера

    Мен ми направи друг номер.... След зареждане не ми отчете новото гориво и така до като не я загасих и запалих 3-4 пъти, след което се оправи сама и от тогава не се е случвало отново.
  9. Мерси адаш , ще прегледам дебелата книга
  10. Здравейте колеги, тъй като не искам повече да се занимавам с Балкан Стар бих искал да попитам някой дали има идея за някой добър сервиз за Японски автомобили във Варна, където могат да я обслужват както и да ресетват бордовият компютър. Извинявам се ако някъде вече е зададен такъв въпрос, но може би ще е полезно да знаем добри сервизи за Лансър по градове. Поздрави, Николай
  11. nikolayjs

    Затъмняване на стъкла

    Благодаря за отговорите май ще се разходя тези дни до Рогачево.
  12. Здравейте колеги , Доста време се чудих и накрая реших да си затъмня стъклата на моето Мицу. Проблемът е че искам да ми го направят качествено, е честно казано незнам къде да отида. От Варна съм, попаднах на един сайт, където според това което пише използват високо качествено американско фолио. www.folio4car.com Ako някой вече е правил това нека сподели мнение или пък идея къде във Варна или региона ще го изпълнят добре. Благодаря предварително.
  13. Koи са хубавите страни на оригиналната. Аз лично нямам големи наблюдения. Но предполагам Хард Диска и резолюцията на дисплея.
  14. Аз лично съм ползвал Igo на преносима навигация и останах много доволен от покритието. А това с покритието на оригиналните навигации важи и за почти всички други производители. Просто в БГ сме последната дупка на кавала.
  15. Колега и аз търсих но не успях да намеря оригиналната навигация , а от цената която ми дават в БС ми се подвдига наистина. Но все пак искам да имам някаква такава глезотийка в колата и се спрях на реплика на оригиналната.
  16. Купувам го през една Варненска фирма, внасят всякви такива специлизирани навигации. Собственика ми е познат и ме извика да ми покаже и се зарибих доста. Има всичко в тази мултимедийна система, и ме увери че няма проблем с картите за БГ. Качват се SD карта. Ако искаш мога да говоря за срок на доставка.
  17. Няма проблеми с картите за БГ. Това съм го проверил. А и предполагам че във всеки по добър сервиз ще ти я сложат в колата за не повече от 50-60 лв. Bърви с вграден GPS.
  18. Здравейте колеги, Случайно попаднах на реплика на навигацията на новият Lancer. Искам просто да попитам за вашето мнение, въпреки че на мен доста ми харесва и смятам да се обурудвам с една такава за Коледа Ето и характеристиките: . Working voltage DC11V-14V; . Working current max 15A; . 8inch Digital touch screen; (800 x 480 ) . DVD/VCD/CD/MP4/MP3/WMA/JPEG/CD/CD-R/CD-RW player; . Support USB/SD CARD playback; . FM/AM radio,30 stations memory; . volume/bass/treble/Fader/Balance electronics control; . Strong electronics shock protection; . remote control; . RCA AVoutput,AUX audio and video input,RCA audio output · . Back-draft video input; . Multiple Subtitle, Angle, Zoom, Speed Setting; . DSP Preset EQ / Rock / Jazz / Classic / Pop ; . Video System: NTSC / PAL / AUTO; . 4 x 45W high power output; . Original car seamless front; . Original car Installation bracket and Plug; . Map supported:Route66,tomtom,igo... . Nivigation:User can enjoy the music during navigation. · External GPS navigation input port · Built in GPS navigation input port · Built-in TV tuner(PAL/NTSC/SECAM) · Built-in bluetooth · 6 /8/ 10 disc Sanyo DVCD changer control · Original car steer wheel control function · I-POD spported Ето и снимките : http://img69.imageshack.us/g/dsc08296.jpg/ С доставката ще дойде около 950 лв. Мен ми се струва ок. Моля за вашето мнение.
  19. nikolayjs

    Първа смяна на масло.

    Аз мойта си я взех края на ноември ,но дилърат ми каза да дойда за смяна на 20 000 км или година.
  20. nikolayjs

    Гуми Yokohama Advan A10

    Здравейте колеги, наскоро ми се случи една лоша история трябваше да избегна челен удар с друга кола и влязох в една дупка (чети ЯМА), и гумата ми се сцепи(Yokohama Advan 18''). Колата ми е застрахована към БулСтрад. Обадих се на Булстрад , те ми казаха, че за Варна трябва да идват на огледи от фирма 3с СОТ, дадоха ми телефон , но там ми дигна един охранител и ми каза че работили до 5 и 30. На другият отидох пак на мястото където стана и се обадих отново на 3S СОТ, които любезно ми обясниха че имат договор с Булстрад от около 1 месец и че те също незнаят какво правят. Обадих се на Булстрад и им обясних , а те ми казаха че да ми признаят щетата ще ми трябва протокол от КАТ например. КАТ категорично отказаха да дойдат на оглед тъй като това бил новият закон. Вече безкрайно изнервен отидох в Булстрад да си подам щетата и не ме интересуваше нищо. Както и да е отидох подадох щета излезе ми Възлагателното писмо за Балкан Стар , но парадокса беше в това, че тази гума вече не се произвежда и трябваше да отида и да си купя сам. Отидох оказа че другата ми гума има балон и така се сдобих с две нови гуми Yokohama Advan Sport, след 2 седмици ходене по мъките и въртене на телефони. Просто съвет към колегите собственици на новият Lancer : Внимавайте с Гумите!
  21. Здравейте колеги, Случайно попаднах на този сайт : Body Kits Въпроса ми е следният дали тези боди-китове биха станали на Lancer 2008 Intense CVT.
  22. nikolayjs

    Навигация?

    Просто цитирах колегата по - горе. Относно цената дори и да е 4000 лв може да си го направиш за 56$ dash-mount set от ебай и още около 1000 и малко лева обикновена in-dash навигация 2 дин-а и смятам че ще върши също толкова чудесна работа.
  23. nikolayjs

    Навигация?

    Благодаря много колега още сега ще я поръчам и ще си сложа навигация на моето бижу
  24. nikolayjs

    Навигация?

    Здравейте колеги. Занимавам се с продажба на навигационни системи. Въпросът ми е дали може да се поръча само пласмасите на dash-board-a без самата навигация ? Защото ако е възможно варианта за навигация в колата ще бъде много по ефтин, тъкмо и аз искам да си сложа на моя Лансър но не ми се дават 8000лв за едната навигация.
  25. nikolayjs

    Гаранционно обслужване

    Мерси за съвета колега, но вече е късно те съвсем скоро трябва да дойдат и нищо сега парите ще ги преживея. Иначе наистина стои много хубаво твоя накрайник. Пък и честно казано чакам я вече 2 месеца и половина и нямам търпение.
×
×
  • Създаване...