Премини към съдържание

I. Milev

Потребител
  • От него общо

    71
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което I. Milev е написал

  1. Аз обаче имам опит, получи се грозна гледка с носачи DELPHI на някъде между 15-20 000 км пробег. НЕ СИ КУПУВАЙТЕ НОСАЧИ DELPHI. http://fuckir.snimka.bg/automobiles/nosachi-delphi.767929.31134334
  2. I. Milev

    Отново за ангренажа

    Аз обаче имам опит, получи се грозна гледка с носачи DELPHI на някъде между 15-20 000 км. пробег. НЕ СИ КУПУВАЙТЕ НОСАЧИ DELPHI. ПП: съжалявам за :offtopic: http://fuckir.snimka.bg/automobiles/nosachi-delphi.767929.31134334
  3. Здрасти колега , ако имаш книжка на автомобила , на последните страници пише всичко, там ще намериш каквото те интересува. Моята е бензин но в книжката са дадени характеристиките за всички двигатели. Там пише вид , количество и т.н. Аз моето го смених и си сипах същото каквото ми дават по книга, мисля беше 75W-90, за пробката не мога да кажа на дизела каде е. ПП: със здраве
  4. I. Milev

    Отново за ангренажа

    И на мене това ми е интересно дали може да се провери по някакъв начин, дали е за смяна. И да питам друго , някой от вас дали е пазарувал от този сайт drive.bg , и какви са му наблюденията, в смисъл читави ли са им частите?
  5. I. Milev

    Питане за спирачки

    И моите са така , предни огън задни йок а ръчната ми е страшна, но при мен тя няма нищо общо със задните спирачки.
  6. I. Milev

    Странно мазно петно

    Ма той не те кара да гадаеш приятел, а съм питал за нещо което незнам , а именно дали минават някакви тръби или ....... ти като незнаеш недей да гадаеш.
  7. Какво ви пита човека Вие какви коментари му пишете , ще го учите как да си кара колата. И аз често вдигам над 5000 об. и вече 5 годинки нищо ми няма на колата , сори за оффтопика. При мен лично няма такива шумове ,но може да са някакви вибрации по таблото, а звука като вибрация ли се усеща или някакво чукане. Поздрави
  8. I. Milev

    Странно мазно петно

    Ще повдигна мокета и ще погледна така ще е най-добре. Да колата ми е комби . Благодаря на всички за предположенията все ще са ми от полза :worthy: . Като разбера от къде ми е проблема ще споделя.
  9. I. Milev

    Странно мазно петно

    Няма как ,защото щях да знам понеже само аз е карам , а това петно се появи в продължение на дълго време, постоянно по-малко по-малко и стана неприятна гледка :shock:
  10. Колеги , искам да питам дали някои може да ми каже какво се намира под мокета зад шофьорската седалка. Причината да питам е, че ми се появи някакво мазно петно :icon_hmm: , което на допир наподобява на антифриз а на мирис не мога да го докарам, от напояване по мокета чак се е разложило долното покритие на стелката. Огледах външно отдолу по купето нямам никакви пробиви или ръжди или нещо което да е видимо и да ме притесни. Та дали минават някакви тръбички от там или пък нещо друго? http://www.pixto.bg/...se/images/68299
  11. Едно леко въпросче, като прочетох цялата тема се зачудих и отидох да погледна под моя Галантец, и се сетих за нещо което и преди ми е правило впечатление и то е следното : значи след катализатора и преди задното гърне имам едно оширение , което е около Ф100 по тръбата а след него едно по-малко, те са там кадето аз си мисля ,че би трябвало да има средно гърне, незнам може и дса бъркам. Та въпроса ми е това нещо там, което е заварено за тръбата , е средното гърне или......, и ако не е гърне каква роля изпълнява?
  12. Ами все още не съм, но ще опитам и по този начин, какво ли не пробвах и имам чувството че ще изкъртя всичко около него а само то не помръдва, отивам да опитам.
  13. Ами аз вече три пъти го свалям и му кривя крачетата, работи по около 20 дни и пак същата работа. Сега отивам да го свалям и започвам с поялника. после ще споделя какъв е резултата.
  14. Става въпрос за това, че напълних мястото за очила със стотинки и те паднаха зад капачето и сега не се затваря докрай а шумът от дрънчене на стотинки е отвратителен. Ще съм много благодарен ако ми кажете как да го разглобя. Помъчих се да го издърпам напред , но ме е страх да не се счупи. Има ли друг начин?
  15. I. Milev

    "Патерица" за Галанта

    Дадоха ми оферта от Ренцо ланди 1100/1200 лв. А в Карлово на старгас ми искат 950лв. , като бутилката за резевната гума се доплаща 50 лв
  16. I. Milev

    "Патерица" за Галанта

    колега кажи каде ще слагаш ГИ ,че и аз имам интерес.
  17. I. Milev

    Какви амортисьори ?

    Обадих се в БАЛКАН ПАРТС и ми обявиха цена от 450лв. за 4-те амортисьора, като ми казаха че двата са Каяба двата са Накамото. колата ми е без Нивомат
  18. Искам суитчер, но няма как да преведа парите тук, дали ще може след месец като се прибера да си го платя, или тогава да си го поръчам, или някакъв друг вариант ако има съм навит.
  19. И моя от L на XL, утре пускам парите.
  20. Някои скоро да е минавал през Хисар със сребрист галант като моя само че седан, с рег ном. **0002**
  21. Благодаря ти и аз съм на същото мнение като теб, монро рефлекс ще ги взема на доста по-добра цена.
  22. Колега RogerDoger , доволен ли си от монро-амортисьорите , понеже на мене ми предстои да сменям предни и ми препоръчват Монро Рефлекс. Ще се радвам и други колеги да си кажат мнението, монро са на по-достъпни цени.
  23. Аз бях и ти махнах, видял си ме значи, ама ти караше като луд и неможах да те стигна, пък и не бях сам иначе можеше да си направим една малка гончица, но то пък и движението беше отвратително.
×
×
  • Създаване...