Премини към съдържание

viksa

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което viksa е написал

  1. И аз там- офисът ми е в сградата на Главпроект...
  2. В петък тръгвам към Пд, и аз съм там, щом приемате Галанти :icon_thumbup:
  3. Признавам си де! Само да вметна, че мицубахито зеленее, когато е мръсно. Иначе е синьо такова едно даже и по талон... :icon_thumbup:
  4. М, то таблото "лесно", а фаровете? :rolleyes: Извинявам се за питането, ама кондензатор 1 фарад, или няколко фарада да взема е по-добре?
  5. Мхм, мерси за инфото, ще проверя още утре в конрад, че вчера ми се наложи да почакам в колата една приятелка и имах повече време да наблюдавам как мигат.. на усилен касетофон до 40 мигат, все едно давам къси-дълги, а като изляза от Сф (да не преча много на околните )въртя до 60... малко ме притесни тая работа. Преди да взема тази комбинация бас+амп бях с по-малък крънч с бас рефлекс и сони xplod, разликата беше фрапираща. Че се тресе всичко- тресе се, че през месец си завивам профилактично всички болтове в купето- правя го, но нито веднъж не съм успявал да прегрея усилвателя и да се включи защита на новия. С предишния ми се случваше по 2-3 пъти при всяко ходене до Пловдив :icon_blush: А от заводските говорители във вратите аз съм доволен. За втория акумолатор попитах, защото наскоро четох разни коментари, че кондензаторът не върши работа дори при системи с 200w усилвател. Но ще пробвам и ще докладвам...
  6. Аз В интерес на истината съм лаик по електроника и параметрите там, поназнайвам нещо все пак де... В галанта единственото, което добавих в купето са 2 пищялки, които монтирах вътре на триъгилниците на страничните огледала (на вратите). Вързани са към говорителите в предните врати. Определено без тези пищялки звукът нямаше толкова пълна картина, според мен. Видях, че на Галантите 2.5 такива пищялки има монтирани заводски... В багажника си возя усилвател (Crunch PZ 225.4) банд-пас каса (Crunch FatBoy X-Fat 400). Силно препоръчвам на всеки, който не слуша само най-ниските честоти на woofer-a точно такъв тип: банд-пас. Разликата е огромна при всеки стил музика. При рок и старите "денс тупалки" :icon_blush: е особено осезаема. На този етап съм на търсене на кондензатор, защото ми направи впечатление, че ми премигва таблото, когато усиля. Моля ако някой е купувал да ме ориентира, че малко започнах да се притеснявам, а аз обичам да слушам силно Или да слагам още една батерия? Само да уточня- ако ще говорим за "качествен звук" в смисъла на това, което се обсъжда в bgaudio.org, направо си излизам
  7. Аз се борих час при първата смяна, която ми се наложи Оправдавам се с това, че беше тъмно... :icon_blush: Когато поставяш крушката във фара, погледни отпред през стъклото дали е паснала добре- струва ми се най-лесно. Иначе самата фасунга може да застане малко накриво, скобата ще щракне, но ще светиш високо.
  8. Аз за няколко месеца позасякох горе-долу и интересното (поне за мен, слязох от пасат, за да се кача на галанта) е, че харчи по-малко от колкото очаквах. Освен всичко, разхода е по-нисък с този на пасата (1.8). Градско минавам по 130 км на седмица, ако ходя само на работа с колата, за 30 лв А95 (ОМВ). Карам според настроението и музиката :icon_rock: Извънградско- Сф-Пловдив-Сф ми идва към 70 лв, бензиностанцията е същата, на изхода на Младост, скоростта е не под 140, умерено така... Миналия уикенд минах 1100 км с около 90 литра- Сф-Русе-Търново-Пловдив-Сф, с клима през цялото време, а трасето предполагам го знаете всички- има си бързи участъци, има и разни Шипченски проходи Имам едно питане към вас- нормално ли е, в началото колата да ми е харчила осезаемо повече. Бях се притеснил в един момент, като засякох 13. Дори да съм карал на по-високи обороти сега го правя също?
  9. viksa

    Предложение

    Аз обикновено съм наблюдател тук, но веднага скачам за едно яке и с малко разяснения :icon_blush: Ако ги персонализираме, това ще вдигне доста цената. Гледам тук разни каталози при мен, има доста добри модели, но за съжаление няма как да ги кача онлайн. Та мога само да предложа да се видим някъде, да се избере модел и цвят, предложения за визията могат да дадат и дизайнерите на въпросната фирма, чиито каталози са при мен. Оферта с цена и срокове ще имаме на следващия ден... Предложението ми е съвсем сериозно
  10. Аз също ползвам този модел от няколко месеца. В общи линии, спрямо предишни модели на пайнер, които съм ползвал, плюсовете са му- много лесна навигация в иначе интуитивно меню, достъпни са всякакви функции, филтри на абсолютно всички честоти, включително регулиране на woofer... Изключително полезно за мен е огромното копче mute което винаги ми е лиспвало на предишни касетофони. Проблемът с радиостанциите не стои за мен, защото ми скатаха антенката... реших проблема с няколко флашки (десетина гигабайта разнообразна музика на рандом е напълно достатъчна). Наистина малко трудно се свиква с врътката за усилване и намаляне, защото не се върти особено лесно, но има гумена лента. Вече не ми прави впечатление моята, а по-скоро намирам за нестабилни тези на другите модели, когато се возя при приятели :icon_dance: Съветвам те да си харесаш модел на пайнер (имам малко информация за произхода, вноса и дистрибуция на няколко марки в големите вериги). Ако искаш повече функции- това е модела.
  11. viksa

    Още един Галант-о-мен

    От два месеца се глася да напиша точно този пост :icon_thumbup: И аз съм доволен собственик на същия дзвер от скоро и само се чудя в коя посока да запаля... все още не съм засичал как харчи, ама известно време ще съм над тези неща в името на возията Ето ме и "мен": http://img145.imageshack.us/img145/5589/mitsubishiwd6.th.jpg А ти дали случайно не си в Младост3 :icon_blush:
×
×
  • Създаване...