Премини към съдържание

nikib4

Потребител
  • От него общо

    33
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което nikib4 е написал

  1. Здрвей колега! Имам 2 броя джанти каквито търсиш,x20 лв за бройка! ако имаш интерес и към гумите ще се разберем! те са на 100-150 км зимни

  2. Ако не ти се рискува да подменяш механизма! Мисля, че ТОЗИ е на разумна цена...
  3. nikib4

    Стържене при ускоряване

    имах същия проблем!! но на 4-5 .Оказа се скоростна кутия!!!Лагери които са счупени и стърже в корпуса!!! Виж маслото! Ако има стружки, значи проблема ти е голям!!!
  4. nikib4

    Откраднаха ми диамантите!

    Имам излишна емблема от предна маска!! Мисля че като големина е същтата като на по новия модел!!Ако мога да помогна някой, подарявам я!!
  5. nikib4

    check engine лампа

    Разликата при мен е че вече 3та год. карам колата и никога не е правила така!! Може би трябва да поясняче съм с газова в течна фаза на виале. А днес се появи ново!!При изпреварване,започна да прекъсва за момент и замириса много на газ в колата. това за около 15 секунди после всико се оправи!!
  6. nikib4

    check engine лампа

    Ще го провря!!!
  7. nikib4

    check engine лампа

    Карам колата от 3 год. ,досега не е правила така!Затова се и притеснявам!!Наистина ако я оставя да работи на място винаги светва, но после дори и да карам на доста по високи обороти не изгасва!
  8. nikib4

    check engine лампа

    Ako може и аз да се намеся в темата!И моята започна да свети но само когато колата прехвърли на газ, и то не винаги, и без някаква преиодичност, .Може да карам час и да не светне, друг пат светва минута след като е преминала на газ!
  9. Знам го това!! Не сменям за първи път!!Става и без да се сваля носача но е много по трудно и не си заслужава усилията . А и при положение че се налага и смяна на накрайника на корм. уредба , става просто задалжителен стенда
  10. Значи да нямам притеснения???
  11. Не се съмнявам че Миро ще ми достави по добри части!! Но не сам и по джоба оригиналните, може би само шарнирите ще взема от него!!Може би е не разумен комромис при пололижение че вартя оклоло 100 000км годишно, за момента положението е такова!! пари нема!!!! деиствай!!!
  12. ??? Как зави помпата?? Всеки път при палене, я чувам как вие за известно време!!!За около 5-10 сек. после спира!!Това нормално ли е!?
  13. nikib4

    Скорстна кутия

    Супер!!!На мен само ск.кутия ми стрваше 500лв, 175лв.притискатлен и феродов диск.Отделно и масло,около 60лв.А ремонта си го правих сам!!!!!!!!!!!
  14. Лоши отзиви чувам за официалния представител за БГ, Булавтосервиз. Ходих ведъж в сервиза които е до МИ във Варна, не са скапари и работят добре! Повече не ми се е налагало да търся сервиз , да чукам на дърво!!!!
  15. Мерси за бързия отговор!!!!!
  16. Предстои ми подмяна на амортисьори,предни и задни,шарнири, накраиници и втулки.Къде във Варна? Преди време си взех шарнирни болтове от evro07, но 2000км. и трака по зле от тези които смених
  17. Написах това защото този който поправя поста МИ,също допуска правописни грешки!!!! ,но .....
  18. До колегата tmintov !! Колега, много мерси за корекцията на правописа, обещавам да ползвам главни букви, ама ти къде видя и една БУКВА да съм написал?????? Че и главна!!! На всеки се случва да обърка нещо. Много от нас са свикнали да пишат с латински букви на БГ, аз съм един от тях!!!! Нека не изпадаме в лирични отклонения. Особено като правим корекции на правописа на някои друг - да не поглеждаме какво пишем!! P.S. Нарочно започвах с малка буква, ставаме смешни!
  19. nikib4

    Скорстна кутия

    Имах същия проблем, много трудно намерих! Опитай в морга "централ", малко по-скъпо продават, но е най-богатата морга във Варна. Аз си взех от там за 500лв. преди време.
  20. Някакви координати???,а това магазин ли е?
  21. Към колегите , които карата коли с холадски газови уредби!!!!!! Ако някой може да помогне, откраднаха ми капачката на,декоративната, на дюзата за зареждане. Имали си някой идея от къде може да се намери
  22. nikib4

    джанти15" железни

    Да грешката е моя!!!!Даже ги поръчах вече, мерси много колеги :icon_thumbup:
  23. nikib4

    джанти15" железни

    OK но галанта е 5 отвора!!!!! за галант видях много и лети и железни, все пак мерси колега!!!!
  24. Колеги толкова ли е трудно да се намерят подобни джанти?Аз поне тарся от два месеца и не намирам!Дори и от заменими марки автомобили.А града в който живея не смея да си позволя по скапи джанти защто е разкопан целия
  25. Така е!!!Като превключва от бензин на газ усешташ как се ускорява,а е и много икономична, при цена на газта 1.1лв. Варна-София-варна 50лв. това ме кефи повече!!Но тази зима, повече карах градско и то на много къси разтояния. Това палене на бензин, и превключване когато загрее, направо ми обезмисли малко газовата уредба
×
×
  • Създаване...