Премини към съдържание

nikib4

Потребител
  • От него общо

    33
  • Регистрация

  • Беше тук

За nikib4

  • Рожден ден 07/22/1974

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Carisma

nikib4's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здрвей колега! Имам 2 броя джанти каквито търсиш,x20 лв за бройка! ако имаш интерес и към гумите ще се разберем! те са на 100-150 км зимни

  2. Ако не ти се рискува да подменяш механизма! Мисля, че ТОЗИ е на разумна цена...
  3. nikib4

    Стържене при ускоряване

    имах същия проблем!! но на 4-5 .Оказа се скоростна кутия!!!Лагери които са счупени и стърже в корпуса!!! Виж маслото! Ако има стружки, значи проблема ти е голям!!!
  4. nikib4

    Откраднаха ми диамантите!

    Имам излишна емблема от предна маска!! Мисля че като големина е същтата като на по новия модел!!Ако мога да помогна някой, подарявам я!!
  5. nikib4

    check engine лампа

    Разликата при мен е че вече 3та год. карам колата и никога не е правила така!! Може би трябва да поясняче съм с газова в течна фаза на виале. А днес се появи ново!!При изпреварване,започна да прекъсва за момент и замириса много на газ в колата. това за около 15 секунди после всико се оправи!!
  6. nikib4

    check engine лампа

    Ще го провря!!!
  7. nikib4

    check engine лампа

    Карам колата от 3 год. ,досега не е правила така!Затова се и притеснявам!!Наистина ако я оставя да работи на място винаги светва, но после дори и да карам на доста по високи обороти не изгасва!
  8. nikib4

    check engine лампа

    Ako може и аз да се намеся в темата!И моята започна да свети но само когато колата прехвърли на газ, и то не винаги, и без някаква преиодичност, .Може да карам час и да не светне, друг пат светва минута след като е преминала на газ!
  9. Знам го това!! Не сменям за първи път!!Става и без да се сваля носача но е много по трудно и не си заслужава усилията . А и при положение че се налага и смяна на накрайника на корм. уредба , става просто задалжителен стенда
  10. Значи да нямам притеснения???
  11. Не се съмнявам че Миро ще ми достави по добри части!! Но не сам и по джоба оригиналните, може би само шарнирите ще взема от него!!Може би е не разумен комромис при пололижение че вартя оклоло 100 000км годишно, за момента положението е такова!! пари нема!!!! деиствай!!!
  12. ??? Как зави помпата?? Всеки път при палене, я чувам как вие за известно време!!!За около 5-10 сек. после спира!!Това нормално ли е!?
  13. nikib4

    Скорстна кутия

    Супер!!!На мен само ск.кутия ми стрваше 500лв, 175лв.притискатлен и феродов диск.Отделно и масло,около 60лв.А ремонта си го правих сам!!!!!!!!!!!
  14. Лоши отзиви чувам за официалния представител за БГ, Булавтосервиз. Ходих ведъж в сервиза които е до МИ във Варна, не са скапари и работят добре! Повече не ми се е налагало да търся сервиз , да чукам на дърво!!!!
  15. Мерси за бързия отговор!!!!!
×
×
  • Създаване...