Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Живко Живков

Потребител
  • От него общо

    21
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Живко Живков е написал

  1. Здравей, има ли налична нова карта за Аутлендър от последните 2 год...

  2. Живко Живков

    Летни гуми

    Мерси, но реших пак да се спра на TOYO, тъй като в "Радиал" намерих 185/60/15 и ги взех. За сега ми се струват малко хлъзгави в завоите, но мисля, че щом се изпили горния слой ще се оправят.
  3. Живко Живков

    Летни гуми

    Оригиналният размер на гумите ми е 195/55/15, но много кривех джанти и започнах да я карам с Toyo 185/65/15 (от Радиал ми препоръчаха този размер). Сега видях, че спрямо един калкулатор в интернет това е грешно и трябва да използвам 185/60/15. Има ли някакво значение, защото искам да си взема нови гуми и не знам кой размер да търся. Двоумя се между: TOYO 350 XL 185/65/15 CONTINENTAL Conti Eco Contact 3185/65/15 DUNLOP SP SPORT 01 185/60R15 84T TL GOODYEAR 185/60R15 84H TL |HYDRAGRIP|
  4. А някой знае ли как се казва препаратът, който след като се нанесе на стъклата има отблъскващ ефект за дъждовните капки? Много е удобно, тъй като при леко преваляване почти не е необходимо използването на чистачките.
  5. Ако си купя от Ратола парктроник там могат ли да го монтират и ако става знае ли някой колко ще ми струва това удоволствие (парктроника и монтажа), ако пък не - къде на друго място може да стане това.
  6. Първо си смени филтъра за климатика и ако няма подобрение чак тогава виж фреона.
  7. Space Star 2004 г. - рама XMCLNDG4A4F037032. Имам само лявата отзад.
  8. И при мен е останала само една от общо 3 броя. Ако някой има идея от къде да си поръчам ще бъда благодарен.
  9. Преди 2 месеца аз имах същия проблем, ходих на диагностика и казаха, че всичко е наред, но като направих едно кръгче установих същия проблем. Добре, че в сервиза един механик се сети да погледне датчика за турбото и установи, че има спукано маркуче и от там и декомпресия. Смениха ми маркуча и ми казаха, че вече всичко е наред, но може и самият датчик да е прецакан и ако пак има този проблем трябва да го сменя и него. Вече втори месец се движа така и нямам икакви проблеми. Също така ми казаха, че е необходимо по-нататък да ми промият радиатора, защото от него може да се появят същите симптоми.
  10. Като отвориш капака в дъното в дясно
  11. На мнение съм, че оригиналното радио трябва да си седи, защото ми показва разхода на гориво и оставащите километри и затова сега мисля алтернативи. Не знам дали едно оригинално СД за мицубиши няма да ми излезе по-добър вариант ако си го поръчам.
  12. Това е много яко и дано да го откриеш
  13. не ти ли изчезва станцията на дълъг път и непрекъснато да я търсиш
  14. Нещо не можах да разбера дали става за моя модел, а между другото в ръководството на автомобила прочетох, че за по-добър сигнал на радиото антената трябва да е изправена нагоре. В момента стърчи право нагоре, но сигнала не мисля, че е много по-различен, а само загрозява вида на колата. Проблем ми беше със станциите, чиито сигнал е по-слаб, но и сега си прекъсва и има смущения.
  15. Този чейнджър е много добър, но не мога да открия в България от къде да си го купя?
  16. sirko мерси, но този чейнджър също не чете mp3, а пък е по-скъп от другия. По-скоро ако няма чейнджър с mp3 ще си потърся най-евтиния възможен на пазара, поне докато не си намеря оригинално CD за колата. Варианта с касетата съм си го мислил, но пак стърчат грозни кабели от таблото. Не знам отзад някъде (може би през входа за чейнджъра???) не може ли да се вкара звук?
  17. Здравейте, имам следния проблем с музиката на моя Спейс Стар. Оригиналният касетофон е модел MITSUBISHI 9181 RX-1E94WT и има възможност за чейнджър, но след като се разрових във руските форуми открих само 2 модела - Alpine (CHM-S630 или CHA-S634), но те свирят само със CD, а аз искам да слушам mp3. Дали има някакви алтернативни чейнджъри, съвместими с касетофона или пък други варианти за музика, които да не загрозяват таблото. Вече на 2 пъти си купувам FM трансмитери, но звукът не е кой знае колко добър, а пък на дълъг път непрекъснато трябва да търся станцията (понеже нямам AUX) и не на последно място ме дразни как стърчи и се поклаща на таблото (на всичкото отгоре от вибрациите или от нещо друго, но запалката ми изгоря). В София слушам радио, но и то ми прекъсва и ми шуми от време на време (може и антената да не е свързана както трябва, но не съм го разглобявал). Моля помогнете ми, че без музика не върви. Благодаря предварително. http://www.erta.ru/base/mitsubishi/9181.shtml http://www.caraudio-service.ru/Mitsubishi_..._34M113_EU-.jpg
  18. Живко Живков

    Багажник

    Здравейте, бих искал да попитам за багажник на Space Stаr-a (тези дето са като релси) и се поставят отгоре на автомобила. Знае ли някой от къде мога да си закупя? Благодаря Ако ти върши работа този ти го подарявам, само си вземи ключове, за да го свалиш, че нямам никакви.
  19. Виждам, че си от Видин, а аз за през празниците (26-28.04.08 и 1-6.05.08) ще бъда в Белоградчик, ако ми оставиш телефон ще се уговорим нещо, защото пък тези 14-ки не са при мен и тогава мога да ги взема (не съм ги виждал, но мога да избера между различни 2 комплекта). Ако искаш ми пиши на jjjooroojjj@mail.bg. Чао
  20. 4 болта са и мисля, че растоянието е такова, но не мога да го твърдя със сигурност.
  21. Здравейте, преди няколко дни си взех Мицубиши Спейс Стар 1,9 дизел модел 2004 г. и съм много доволен от него, но ме дразнят джантите с които е в момента и искам да си взема лети. Сега съм с гуми 195/55/15, но ми предлагат 16-ки лети на добра цена и се чудя има ли смисъл да ги вземам и да слагам нископрофилни гуми или да изчакам докато не си намеря 15-ки лети. Имам и една възможност за 14-ки, но не съм сигурен дали няма да изглежда смешно. Ако имате някаква информация по въпроса ще Ви бъда задължен. Чао
×
×
  • Създаване...