Премини към съдържание

pambam

Потребители
  • От него общо

    8
  • Регистрация

  • Беше тук

pambam's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. За Спейс Стар в Пловдив намират ли се такива кори и къде, ако някой знае?
  2. pambam

    Space Star - въпроси ?

    Оказа се че проблемът е само в дистанционното. Почнах да го разглабям пред гаража, в който е вкарана колата, и когато го сглобих,натиснах копчето за откл. и колата се отключи и при затворени врати :lol: Но сега пак от време на време не иска да работи, а трябва да го чукна няколко пъти, за да се оправи... Искам да попитам и още нещо: Таблото на колата изобщо не свети.Какъв може да е проблемът и как да го оправим? А също и дисплеят,от който се вижда часът,радиостанцията и т.н.,не показва всички чертички....
  3. pambam

    Space Star - въпроси ?

    Днес се връщат от море и утре най-вероятно ще пробвам да го направя :D А иначе махнах поставката за чашите и кабелчето беше мушнато във втория "контакт от куплунга". Като направя нещо ще пиша веднага :D
  4. pambam

    Space Star - въпроси ?

    Ето я въпросната схема.Всичко си преведох, само не разбрах тая схемичка(първата точка от програмата) каква е и за какво служи?Ще може ли да помогне някой само с това?
  5. pambam

    Space Star - въпроси ?

    Ама и лампичката на дистанционното не свети.Не знам защо. Когато я купувахме човекът, който ни я продаде отключи колата с дистанционното,а сега не иска? А къде трябва да се насочи? Към таблото, нали?
  6. pambam

    Space Star - въпроси ?

    Вече имам няколко въпроса Сменихме батериите на дистанционното управление(ако така се казва), но не работи.Какъв може да е проблемът? Къде в София или Плевенския район(Плевен,Ловеч,Троян) се продават части втора употреба за този автомобил? И последно(за този път ) колко горе-долу струват тасове за гумите на Спейс стар-а? Благодаря!
  7. pambam

    Space Star - въпроси ?

    Понамазахме ключа с някакво масло и сега проблеми не прави! Благодаря много за линка, сега почвам да чета Въпроси още ще имам, ама по-нататък.. :lol: Благодаря много, още веднъж!
  8. Здравейте, вчера родителите ми купиха Спейс стар 2000г., ориг. газова уредба.По магистралата си вървеше, но като че ли проблемите почнаха от слизането от колата: Ключа се вади изключително трудно.То май си има някакъв чалъм, ама и други хора казаха че може би е износен? Таблото не свети изобщо, а на него постоянно свети една иконка SRS, мисля че беше(тя е изписана и над Air bag), какво може да означава това? Ние си помислихме, че няма Еърбеци, а и в описанието в обявата не пише, трябваше да погледнем и това, ама... :icon_doh: Дисплея от време на време прекъсва, като че ли и някои чертички не се изобразяват? Също когато карахме, дългите фарове изобщо не намерихме къде са и май сме карали на къси... С дистанционното( ако така се казва/центр.заключване/) май също има пробле, продавача отключи колата с него, но ние не можем, даже не знаем и къде да го насочим? Искам да попитам и последно, на касетофона отпред има и бутони за CD, възможно ли е да се сложи чейнджър и къде? За жалост, ръководството е на италиански.!Ако може някой да помогне ще е много добре, защото не разбираме доста неща на колата!
×
×
  • Създаване...