Премини към съдържание

hristo_i

Потребители
  • От него общо

    8
  • Регистрация

  • Беше тук

hristo_i's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Колеги ПОМОЩ! Имам Space Star 1.9 DID Имам следния проблем: Преди време писах една тема, където автомобилът ми ненадейно спря....както и да е... Сега Колата е в Митцубиши, а проблемът е вече налице - Клапан за високото налягане на Горивно Нагнетателната Помпа. Цената му е 359лв. без ДДС! До тук добре...Но този клапан го нямат в наличност и само с поръчка...както и да е си викам, но доставката е 14 дни!!!!!!!! :help: Не мога да чакам толкова време - имам ангажимент за пътуване! Дайте идея мога ли да го намеря другаде? По кои магазини е възможно да го има?
  2. 1.9 DI-D 102к.с. Съжелявам! Пуснах го във форума и после видях, че не съм дописал двигателя...Редактирах но...
  3. Здравейте! Ето какво ми се случи днес: Прибирах се от Пловдив за София по магистралата, карах норамлно с около 140км/ч. По нанагорнището за към отклонението за Велинград мощността на колата изчезна и светна ЧЕК лаппата на таблото, после загасна и мотора. Отбих встрани и повече не искаше да запали. Прибрах се с пътна помощ! Въпроса ми е: Да се е случвало на някого? Поне да имам някаква яснота. Съвети?
  4. hristo_i

    Оборотите

    Благодаря за съвета! Имахме преди това Carisma - 1.8 GDI - та там сменяхме това стъпково моторче, но никакъв ефект!!! А ни беше препоръчано от вносителя и разбира се си го купихме от тях - Балкан Стар! Дадох 350 лева и никакъв ефект. Дайте добър сервиз, който може да свърши работа.
  5. hristo_i

    Багажник

    Здрасти! Благодаря ти за съдействието...Но ти така ли си купил колата? Все пак ще се възползвам от предложението ти, но наистина искам да ги купя (ако успеем да ги свалим). Предлагам ти да се видим и да отидем на ключар - предполагам, че ще могата да направят ключ и да ги свалят без да ги "наранят"! Дай GSM
  6. Колеги, здравейте! Имам следния въпрос: Баща ми има Спейс Стар 1.3 мотор и всеки път при запалване оборотите са ми към 2000...работи около 2-3 минути и тогава падат, ама няма зиме, няма лято. Иначе колата е напълно обслужена преди 2000км и всички филтри са й сменени. Накой знае ли дали това е нормално или и той е имал подобен "проблем"?
  7. hristo_i

    Space Star 1.9 Di-d

    Честито! Изборът ти е много добър! Имам същия автомобил, но 102 к.с. - прекрасна кола!
  8. Здравейте, бих искал да попитам за багажник на Space Stаr-a (тези дето са като релси) и се поставят отгоре на автомобила. Знае ли някой от къде мога да си закупя? Благодаря
×
×
  • Създаване...