Премини към съдържание

lentqq

Потребител
  • От него общо

    102
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което lentqq е написал

  1. :mitsu-smiley: Макар и на патерици,Честит Рожден Ден и от мен Емо :mitsu-smiley: Много здраве и здраво семейство. :drinks:
  2. Здравей. :mitsu-smiley: Аз няколко пъти съм ползвал услугите на един бояджийски сервиз и съм доволен.Бояджията се казва Тошко,а сервизът му се намира в района на КАТ Бургас.Мога да ти дам номерът на телефона му или ако идваш към Бургас,да те закарам,за да се уговорите за условията. :mitsu-smiley: тел.0878110667 или 0876533316 / Тошко. Моят номер е 0883447399 / Николай
  3. :mitsu-smiley: Навсякъде където сменят гърнета имат меки връзки.Ако имаш път към Бургас,след кръговото на "Лукойл" в посока към мол"Плаза",веднага след светофарите на "ЛИДЛ",има отклонение за мола.Когато влезеш в отклонението ще ги видиш отдясно.Има наредени много гърнета.Аз съм ходил два пъти там(смяна на мека връзка и след това на гърне) и съм доволен. :mitsu-smiley:
  4. lentqq

    Колт 1.3 или 1.6

    :mitsu-smiley: Единият от минусите на 1.6 е по-големият данък.Аз съм с такъв двигател и от техническа гледна точка досега съм нямал никакви проблеми.Разходът на гориво е нормален(6л/100км извънградско и 8-10л/градско).За други плюсове и минуси да се изкажат по компетентните. :mitsu-smiley: Лек ден.
  5. :mitsu-smiley: Аз имах същият проблем.Бяха ми счупили страничното огледало.Отидох при автостъклари,изрязаха ми ново парче огледало,поставиха го и така проблема се реши бързо и евтино. :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: Даже и реотаните на подгряването си работят. :mitsu-smiley:
  6. :mitsu-smiley: Засега в неделя се очертава да почивам. През деня ще пътувам,но предполагам,че до 17 ч.ще се върна. Остава да се уточни часът на срещата. :mitsu-smiley:
  7. lentqq

    Ч.Р.Д. ДимИтров

    :mitsu-smiley: Честит рожден ден Емо :mitsu-smiley: Пожелавам ти много здраве,обич от семейството и винаги да бъдеш такъв всеотдаен на марката. Наздраве :drinks:
  8. :mitsu-smiley: Здравей колега :mitsu-smiley: Преди много много време правехме срещи,но напоследък нещо не можем да се организираме.Желание има,но като се стигне до конкретни действия и един по един отпадаме. Ще се радвам да организираме някаква среща,но да не си останем пак само с предложенията :icon_thumbup: :mitsu-smiley: Лек ден засега :mitsu-smiley:
  9. :mitsu-smiley: Благодаря колеги :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: ще внимавам с ограниченията :mitsu-smiley:
  10. :mitsu-smiley: Колеги,имам следният въпрос :mitsu-smiley: При влизане в Гърция,трябва ли да се купува винетка за техните пътища и ако "да",на какви цени са? Също така,задължително ли е да си купя зелена карта и продават ли такива на ГКПП-ве? :mitsu-smiley: Приятен ден :icon_thumbup: :mitsu-smiley:
  11. :mitsu-smiley:честит рожден ден.Бъди здрава и все така мицуфен :mitsu-smiley:
  12. :mitsu-smiley: На пътят Ветрен-Бургас до бензиностанция"Ромпетрол". :mitsu-smiley:
  13. lentqq

    Студът

    :mitsu-smiley:И аз имам същият проблем.Когато паднат температурите,при отключване с дистанционното,ключалките се отключват и след това веднага се заключват.С ключа този проблем го няма.Механизмите си работят и затова си мисля,че проблема не е в замръзването.Иначе като е топло алармата си работи нормално.И затова си свиркам както казвате и чакам да се стопли :mitsu-smiley: :icon_thumbup:
  14. Честит Рожден Ден и от мен Кики. Пожелавам ти много здраве,успехи в учението и винаги да бъдеш верен фен. Приятно изкарване на деня.
  15. :mitsu-smiley: Още веднъж,благодаря колеги за пожеланията и дано се сбъднат :mitsu-smiley: Лек ден на всички :icon_thumbup:
  16. :mitsu-smiley: Благодаря човече.Честит Рожден Ден и на останалите колеги. :mitsu-smiley:
  17. :mitsu-smiley: Честит Рожден Ден ЕМО :mitsu-smiley: Много здраве,колт"ЕВО" и винаги такъв всеотдаен фен на марката. :mitsu-smiley: НАЗДРАВЕ :mitsu-smiley:
  18. lentqq

    Колт 1.6 GLX не върви

    :mitsu-smiley: От кръговото движение за Варна,тръгваш в посока "КАРФУР","МЕТРО".След магазин "ПЕЖО" има една синя сграда "КОДОСКО БИЗНЕС ЦЕНТЪР".Там на третият или четвърти етаж бе магазин "РАТОЛА".Момчето се казва Костадин Диков.Той работи с Мирослав-"РАТОЛА" Пловдив. :mitsu-smiley:
  19. :mitsu-smiley: За много години :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: Засега в неделя и аз съм свободен.Остава да уточним мястото и времето на срещата :mitsu-smiley:
  20. :mitsu-smiley: Ами зависи колко народ ще сме.Ако искате може да се съберем в МОЛ-а.Има място за паркиране,а и кафетата не са задимени.Но все пак да чуем и други предложения :mitsu-smiley:
  21. :mitsu-smiley: Аз наскоро ходих до Иво и ми се стори,че кафето беше в ремонт.Може би трябва някъде другаде да направим събирането.И наистина трябва по-сериозно да подходим към нещата,че нещо се забравихме :mitsu-smiley:
  22. :mitsu-smiley: Да,от форума е :mitsu-smiley:
  23. И аз благодаря за добрите думи колеги. Пожелавам лек ден на всички
  24. чРД Емо Пожелавам ти много здраве,любов и да си винаги така отзивчив. Лек ден и приятно изкарване
  25. :mitsu-smiley: Честито,Дани :mitsu-smiley: Да ти са живи и здрави и двете.А малката да е добра като теб. :mitsu-smiley: Приятни мигове оттук нататък :mitsu-smiley:
×
×
  • Създаване...