Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

excalibur

Потребител
  • От него общо

    43
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Панагюрище

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Honda Cr-v Mitsubishi Colt 1.3 GL

excalibur's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. excalibur

    Компютър Colt 1.3 98г.

    Благодаря колега! Намерих го. 🍻
  2. Къде се намира компютъра на Colt 1.3 98г. или да ми кажете модел и номер,но то сигурно ще са различни.
  3. excalibur

    Не пали на бензин.

    Кабелите и свещите са нови. А и как от свещи и кабели няма въобще да работи и в един момент всичко ще се оправя.
  4. Колата е с обикновена газова уредба. От няколко дена прави следният проблем. По някога не пали и не работи въобще на бензин,а на газ работи все едно е намалена до край. Няма никаква мощност. Идва момент в който всичко се оправя. Не е от превключвателя за газ бензин. Всички клапани си отварят и затварят нормално. Може ли да е нещо по запалването на автомобила? Не знам ,просто е много объркващо. Колата е Colt 98г. 1.3 75kс.
  5. Онзи ден на Колтчето на дъщерята е изгаснал касетофона.Махнали са го и отзад е имало нагорял проводник,изолирали са хубаво,но сега не бачка касетофона,не свети часовника и запалката също не работи. Всички предпазители са здрави,днес ги проверявах.Кой по-точно е бушона за тези неща,че не открих.На касетофона постоянния плюс го има,но този който се прекъсва с контактния ключ липсва.Сигурно и другите две неща са свързани към тази верига. Колата е Colt 1.3 GL 99г.
  6. Искам да закупя единичка гума Дебица Фриго 2 175/70/13
  7. Продавам маската за която са захванати фаровете.Свалена е от Colt V-та генерация.Към нея давам БОНУС стойката която служи за захващане на предната броня към купето. Цена 40лв. Частите се намират в гр.Панагюрище. тел. 0899570069 Иван. Изпращам с куриер.
  8. Търся да закупя преден капак и фаровете без мигачите за Mitsubishi Colt 99г. За връзка 0899570069 Иван. гр.Панагюрище
  9. Днес забелязах,че има омасляване от дясната страна на кормилната рейка.Тъй като го гледах от горе през двигателя не съм сигурен сега от къде е точно.Въпроса ми е,ако е от рейката дали да я рециклирам или да взема втора употреба?
  10. Вчера проверих системата,има фреон но не включва клапана.Какво друго освен фреона има връзка за този клапан да включи?
  11. До последно си бачкаше без проблем.. :icon_hmm:
  12. Днес рекох да пусна климатика на Колтчето,но уви не тръгна да духа студено.При включване на копчето не чувам да включва компресора,но перката на вентилатора тръгва.Нямах време да проверявам каква е причината защото тръгнах за работа,но някой ако има някакви мнения да сподели. :icon_hmm: Количката е Colt 1.3GL 99г.
  13. Колега,гледам в брошурата на Lidl от днес има някакви греди.Знам,че може да е смешно,но не ти пречи да видиш какви са и дали ще станат :drinks:
  14. Гният. Ако искаш Колт без ръжда,ела да ти дам моят
×
×
  • Създаване...