Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Modrus

Потребител
  • От него общо

    182
  • Регистрация

  • Беше тук

За Modrus

  • Рожден ден 06/08/1980

Местоживеене

  • Град
    София

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • Skype
    pibitko

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Galant 2.5 с остъклен багажник

Modrus's Постижения

Често присъстващ

Често присъстващ (7/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. http://mnogozle.com/video8355_vsichko-e-nared-produljavai.html
  2. Еми забравил съм ги какви бяха... то откакто ги сложи не съм ги мислил. Да се появя, да се появя - ама последните месеци ми скъсват г*за от работа и се прибирам директно в леглото :( Незнам дали има криви и прави дискове - по-вероятно е да има такива шофьори дето не си пазят дисковете докато са още пресни-пресни. Говоря за дискове дето са някаква марка а не са изчукани в някой китайски гараж... Лоша работа викаш... хем малки хем на вита баница ставали окей ;)
  3. Аз никога не съм се притеснявал илизамислял как да спирам и с каква сила да намалявам скоростта... Единственно ги пазих когато Марин ми каза да го правя когато ми ги смени. Старите също не съм ги пазил, но и те бяха допълнително вентилирани. Вероятно това ще да е едно от разковничетата - непресметната допустима температура. Междудругото - не си спомням какви ми сложи ама съм безкрайно доволен
  4. http://www.vbox7.com/play:642111f9
  5. Много смислен пост... Като си пишеш мнението - поне се обясни. Така остава някакси мятано-недомятано... Сори за спама...
  6. Ако под населен визираш екипите дето работят в другите 3 реактора - ок... Иначе други заселници няма. Припят си остава призрачен град. Туристите обикалят само по строго определен маршрут...
  7. частично топене на реакторите лошо.... много лошо.... :(:(:(
  8. Първоначално карах с 10в40 и повдигачите си се чуваха... После минах на 5 на 40 и сега съм ок само като наближи смяната започват да се чуват колата е на 230 000 (на толкова пише всъщност)
  9. Modrus

    Споделете опит

    При нас главния проблем беше, че някой не искаше да си кърти банята за подмяната. Поради простата причина, че навремето когато си е правил ремонта е затворил ревизионните отвори... Накрая всички се навиха Със сигурност знам, че трябва от теб нагоре да са сменени (препоръчително е всичко да се смени). Иначе се получава разлика в налягането (там където отвора в тръбата е колкото кутрето да си пъхнеш) и започват да се пръскат тръби или течове... Доколкото останах с впечатление "твоята" тръба започва от тройника на долния съсед. От там нагоре ти носиш отговорност. Смяната на вертикалния щранг се прави до водомер. Хубаво е след водомера също да го смениш (пак заради разликите в налягането)
  10. За тия пари можеш 2 да си вземеш ;) Разбери се с Mario64 - той ми ги смени и 2-та лагер-главини. Само трябва да се разходиш до Майна таун ;)
  11. Честито на всички именяци! И понеже съм Боян - да поясня Бояновден е на 28.март ;)
  12. Аз съм с Нокиан... супер много съм доволен! Вмомента съм с Нокиан WR G2. Вадили са ме е от сняг, не са ме е подвеждали, чуствам се спокоен с тях Познавам доста хора с такива гуми - всичките до един са на моето мнение....
  13. Modrus

    Крушка за стоп светлина

    Къф ключ те гони бре? Или трупаш бройка постове? Или идеята е да се правиш на компетентен по всичко? Написах тази тема защото нямаше такава до сега - ок? Ако темата беше за заключване - вероятно щеше да бъде пълна с препратки към други подобни теми - ок? Сори - ама се дразня!
  14. Колеги дайте джокер от къде мога да си взема тая проклета крушка... Ратола от няколко седмици така и не си я доставят :( според тяхната номерация (вероятно и общата) номера и е MS820027. Иначе казано тази е с 2-те светлини - стоп и габарит.
  15. Modrus

    VR-4 газификация ...?

    offtopic: супер добра пародия особено края
×
×
  • Създаване...