Премини към съдържание

embata_kb

Потребител
  • От него общо

    58
  • Регистрация

  • Беше тук

За embata_kb

  • Рожден ден 09/23/1979

Местоживеене

  • Град
    Костинброд

Интернет контакт

  • AIM
    embata_kb
  • Уебсайт адрес
    http://www.click-kb.com
  • ICQ
    0
  • Skype
    embata_kb

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Galant Combi 2,0 / 98 г / 136 сс
  • Интереси
    да си вземе VR-4

embata_kb's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте колеги поздрави от Немско. Така или иначе съм тук ей това съм се огледал: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mitsubishi-galant-2-5-v6-avance-vollleder-standheizung-melle/196705892.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=17700&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.modelDescription=2.5&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&transmissions=MANUAL_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&categories=EstateCar ... да споделите мнение? Още не съм го виждал на живо - живот и здраве другата седмица ще отида до там. ПП Ако темата не е за този раздел, моля админите да я преместят. Благодаря за вниманието.
  2. embata_kb

    Galant 2,5 V6 98

    Добър съвет колега, благодаря
  3. Здравейте колеги, някой да е гледал този Галант ? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11361725611747126&f1=details&slink=2d85yc Благодаря предварително, ще се радвам до споделите мнение дори и да не сте го виждали
  4. Фенове без автомобил приемат ли се ? :icon_angel: :icon_blush:
  5. Колега, благодаря за отговора, но приятеля реши да потърси сервиз - така, че минаваме на фаза 2 - търсе се сервиз в който да погледнат климатика в София, предложения ...? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
  6. Здравейте колеги, малко помощ за един приятел. Има следния проблем: автомобила е Спейс Рънър 93-та двигател 1,8 бензин, правен за щатите (Двигател № GA3CV40D4NZ025865) цитирам ".Не се включва климатика!Диагностирано ,че същия няма електро захранване. Също доказано, че то се управлява от PC на двигателя.Търси се схема " някой да има идей или въпросните схеми за електрото ...? :icon_blush:
  7. Здравейте, някой да е срещал подобен екземпляр на родна територия ? http://www.geocities.jp/aka_1880/gallery_legnum.html :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: би било чудесен подарък за повечето фенове на :mitsu-smiley:
  8. embata_kb

    VR-4 газификация ...?

    А да мернах едни редици от дюзи там :icon_doh: :icon_doh: но аз визирах за бъдещия ми шестак с битурбото как ги виждаш нещата ..... но явно не съм се изразил правилно - моя грешка :icon_blush: и така ако имаш наблюдение как се движи разхода на това спрямо бензина ? Т.е оправдава ли се инвестицията все пак ...? :icon_hmm:
  9. embata_kb

    VR-4 газификация ...?

    Иха сериозна задачка ... :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: Да това хвърля яснота на въпроса, но каква е цената на удоволствието ...?
  10. embata_kb

    VR-4 газификация ...?

    Xa xa ! Колега, без майтап, нещата точно натам отиват, само се чудя между каризма и колтче - тенденцията е половинката ми да се придвижва основно ... а и за по често каране в града Да поразрових из няколко форума на колеги зад граница и там споделят именно това мнение - разхода е значителен и се обезмисля (ако не LPI)
  11. embata_kb

    VR-4 газификация ...?

    :icon_blush: :icon_blush: веднага ще проверим
  12. embata_kb

    VR-4 газификация ...?

    добре, насока за сервиз?
  13. Здравейте, поразрових из форума но не открих подходящите отговори, за това питам: някой да е правил газификация на подобен :plane: ?? Не казвайте, че е обида за машината / аз също съм на това мнение / но понякога ти идват разни небивалици на главата и се налага да намериш оптимален изход. И така конкретни предложения и варианти ...? По възможност и ориентировъчни цени. Гледах сайтове на VR-4 там имат опция /предимно английски сайтове попаднах/ в това число и фирми и т.н. въпроса е тук в милата ни родна България дали има тази опция ?
  14. Ще се заформим доста комшии
  15. Офиса ми е на 250-300 м от теб - карето на БАН по "Шипченски проход" , може да се засечем на "Скай "-а А това за поздравяването и аз съм го забелязал - карам си гледам Мицка ( я галант, я лансерче ) присветна и ... НИЩО :D защо така... ? Веднъж се прибирах по околовръстното и преди караулката на Ломско се разминвам с един Галант ВТ регистрация - хоп по едно намигване :D някак си стопля душата ;) А в петък на паркинга на Плсиска ( където върти някакъв автобус - така и не помня кой :icon_blush: ) един чисто нов Лансер, сребрист с пловдивска регистрация .. и хоп в него 3 каки ... :icon_blush: него ли да гледам каките ли... :D но поне гледката си залужаваше хубава кола с хубава жена ( та дори 3 ) Лек и безавариен път колеги
×
×
  • Създаване...