Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

japanfen

Потребител
  • От него общо

    233
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Варна

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Outlander 2006

japanfen's Постижения

Често присъстващ

Често присъстващ (7/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Доста неща пише за черната дето ги няма. Огледа като на всяка кола, удари, забележки търсиш, ръжда, пробваш я. При сивата имаш газово на 30к, при черната имаш газ на 300к и като я запалиш веднага натисни газта докато не е загряла да видиш как са дюзите. Ако заглъхне докато е на бензин значи са запушени. Но действай бързо защото моята минава на газ в тази жега за 30 секунди. Другото нещо за проверка е дали скърца задницата. Черната е фейслифт но е нов внос и ще ти струва доста по скъпо.
  2. Ако със скорост 150км разхода ти е бил 10 газ не е трябвало да пипаш нищо. Аз съм със същият двигател и със същата газова уредба и след 3-4 настройки разхода е точно 12 газ със скорост 130-140. Това са 4000 оборота и не пада под 12. Пада ми до 10л. но със скорост 90-100 най-много.
  3. Моят Аутлендър е 2006 късите остават да светят когато съм на дълги.
  4. За 17 цола гумите са 215/55/17, утре ще видя размера на джантите.
  5. Точно той щрака така, не работи постоянно компресора, когато се включи вдига леко обороти и после падат когато се изключи.
  6. Така става обикновено ако е пуснат климатика.
  7. Имах същият проблем на Аутлендъра като го взех, след като в сервиза не успяха да го оправят разглобих всичко и сам открих проблемът. Оказа се едната пищялка че се е счупила и дава на късо в болчетата които държат огледалото.
  8. Здравейте колеги, продадох си Галанта и ми остана резервната гума 15 цола 4x114.3 Намира се във Варна. цена за форума 60лв. или разменям за 16 цола за Аутлендър1 Моят сайт
  9. При мен е по същият начин.
  10. japanfen

    Съвет за ГИ.

    Като я сложиха с първите настройки вървеше едно към едно с бензина, но харчеше 16 с климатик, сега харчи 12-13.5л и върви по малко, няма как Когато се кара нормално не се усеща, но когато ти се докара бързо разбираш че не върви така на газ.
  11. japanfen

    Съвет за ГИ.

    И аз бях се засилил към Фобос, но накрая сложих Ланди. Малко трудно направиха настройките на третото ходене чак но след последната настройка ми гори почти колкото на бензин.Засега съм доволен няма проблеми но я имам от лятото и съм навъртял 6000км само. Цената беше 1200лв, плюс 50лв за бутилка на мястото на резервната гума и 50лв допълнително за някаква електроника която била желателно да се сложи стана 1300лв всичко. Дават и на изплащане и е с две години гаранция. Ако искаш може да те свържа, може и да видиш и пробваш моята.
  12. japanfen

    Осветление в купето

    Потапяш ги в топла вода и излизат без да се скъсат, аз от Колта който беше на 25години така ги свалях без проблем.
×
×
  • Създаване...