Премини към съдържание

4angov

Потребител
  • От него общо

    18
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което 4angov е написал

  1. 4angov

    Въпроси за Галанта ми

    Ще ме извините за рекламата драги админи , но имах същия проблем като колегата , колата се чуваше като дизел с някакво си 10х40 MAG""" масло . Смених го наскоро с "Castrol Magnetic" 10x40 от 4 литровата туба , не от това дето предлагат във варелите и колата млъкна напълно , дори като я паля докато е студена не трака ! Всичко ми стъпи 90 лв . От тогава съм минал 1500 км и няма ядове.
  2. аз си сложих в моя галант Alpine iDA-X300 много съм доволен .струва 300лв.звука е страшен.с оригинални колони съм.
  3. аз сложих на моя галант Алпин.с оригиналните колони съм.много съм доволен.
  4. доколкото разбрах ,колата е само за страните с дясна дирекция:(((((((((( ако има с ляв волан -това е моята кола
  5. 4angov

    Търся рали арт боди кит

    За тази маска и броня става въпрос . Сорка , че тука пускам съобщението ,но неможах да разбера от къде да прикрепя снимка на привейт. И евентуално ако избера 3-тата броня от посочените 4-тири , май ще има проблем с пасването на халогените или ? http://media.snimka.bg/0204/006664220.jpg
  6. 4angov

    За справка...

    Мда и аз съм един "математик" ...
  7. 4angov

    За справка...

    40x24=880 лв това е по-добре от 1800 Мерси на всички за информацията
  8. 4angov

    За справка...

    Това с повдивгвачите ми "хареса" . Ще опитам с смяна на маслото . А мойто ще го съобщя малко по-късно , че не се сещам точно какво беше . И въпрос ако си я карам така , без да сменям повдигввачи , ако проблема идва от тях де , има ли рискове след време , да стане някоя друга по-сериозна повреда ?
  9. 4angov

    За справка...

    Благодаря ви за полезната информация . За въздушния филтър и лампичките се оправих . Останах с убеждението , че това тракане след запалване при студена кола е нормално за кола на тези години и километри . Остава ми да проверя дисковете и ако проблема не е в тях , по метода на изключването да обслужа останалите предположения от какво може да е проблема с това треперене при натискане на спирачките . 1. Повдивгвачите колко парички биха ми излезли с труда ? 2. Също препоръчайте ми масло , четох една тема, че Кастрола е добър , как мислите ?
  10. 4angov

    За справка...

    Здравейте . Имам няколко въпроса отностно Galant 98 година V6 2.5 . 1. Лампичките над таблото ми изгоряха и двете , някой има ли представа с какво точно се отваря пластмасата и как , понеже ако има някакъв чалъм , преди да съм се захванал да ми споделите за да не я напъвам излишно . 2. Търся си кутия за въздушен филтър , става въпрос за квадратната в която седи самия филтър , тя дали върви комплект с другата кутия която вкарва въздух отпред или е самостоятелна , също ако имате представа за цени и от къде да си я набавя. 3. Двигателя е малко шумен , когато колата е студена звука наподобява все едно дизел , докато не карам половин час и млъква . От Бургас съм карал съм я на разни майстори , всички ми вдигат раце и казват карай си я така не е нещо сериозно , ходих дори в Darts Auto ,където са представители на Мицубиши за Бургас ,исках да направят диагностика на двигателя, да я качат на стенд и т.н , запалих му двигателя на майстора и той ми каза същото , че нямало смисъл от диагностика , да си я карам така . Има и други забележки , но вече не искам да се занимавам с Бургаски майстори , DJ Tymbi дано правилно съм ти написал никнейма , сервиза ти е в София така ли ? 4. При висока скорост и натискане на спирачка предницата почва да вибрира леко, предполагам е от единия преден диск който е деформиран , колко излиза един диск ?
  11. там съм :icon_thumbup: още два дена-не остана
  12. имам предложение за паркинга на Мастерхаус преди Сланчев бряг.май ще трябва и патрулка да на ескортира :P :P :P
  13. 4angov

    Сбирката

    Админ - Пиши с малки букви!
  14. 4angov

    Galant до 10000лв.

    аз моя го взех за 10000лв всички екстри 2.5 бензин98г.много зависи от това дали ще е с екстри или без ,коя година е и така нататък....или ,примерно без кожа , но по-нова година,както и състоянието.за сажаление в България все още не е разпространен този модел ,даже се води като рядкост.убеждавам се ,че и при :mitsu-smiley: екстрите вдигат много цената,за разлика от италианските например,кадето са фул екстри за сметка на други неща :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: .Зависи какво точно тарсиш,но оставам с впечатление ,че под 10000-12000лв няма читави.успех с търсенето :mitsu-smiley: :mitsu-smiley:
  15. 4angov

    Mitsubishi Galant Vr-4

    http://www.clubvr4.com/forum/Gallery/ :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley:
  16. 4angov

    Mitsubishi Galant Vr-4

    http://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_Galant_VR-4 :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley:
  17. 4angov

    Ръжда по любимата кола

    И аз имам този проблем на задните вежди. Нормално колата ми е от австрия, а и тук в Бургас влагата натиска с бързи темпове ръждата :( ((((((((((((( чувал съм, че коли от Австрия и Швейцария бързо гниели, защото там зимата залагали много на химикали по пътищата с цел отстраняване на снега. Модераторски контрол! Колега, постарайте се да пишете по-грамотно!
  18. 4angov

    Клуб 'Ударени Мицута'

    И МОЯ ПОСТРАДА,НО СЕ РАДВАМ ,ЧЕ Е ЛЕКО[ Не е необходимо да "скачаш" на Caps/Lock!!!
×
×
  • Създаване...