Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

s_star

Потребители
  • От него общо

    18
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което s_star е написал

  1. s_star

    Ново попълнение

    Здравей колега, ръждата винаги си намира начин да тръгне. Има препарати за борба с това, но задължителното е почистване на метала и последваща обработка срешу корозия. Руснаците дават идеи с поцинковане на метала - виж в youtube. Странно как кола от 2010г. е с този проблем, но химиите не прощават. Със здраве да си я ползвате и милиони км без повреди http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_thumbup.gif.
  2. s_star

    Необходимо ли е?

    Здравей, колега. Тук има всичко за Space star http://jdmfsm.info/Auto/Japan/Mitsubishi/Space/Manuals/1998-2003%20Space%20Star/
  3. s_star

    Лед фарове смущения

    Благодаря за отговора колега!
  4. s_star

    Лед фарове смущения

    Здравей, колега. Можеш ли да кажеш, какви са стойностите на кондензаторите и на дросела? Поздрави!!! http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/mitsu-smiley.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_thumbup.gif
  5. s_star

    Check engin

    Само при Милен ще я оправиш колега. Можеш да щастлив, че си от Пловдив... !?! http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/mitsu-smiley.gif
  6. s_star

    SPACE STAR 1,8 GDI

    Блокирал клапан за отвеждане на картерните газове във всмукателния колектор, където газовете се отвеждат с цел допълнително изгаряне с цел екология. Решение - почистване на въпросният или смяна с нов http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/mitsu-smiley.gif !!!
  7. Честито колега!!! Със здраве да си я караш, и милиони безаварийни!!! За проблема с вибрациите провери вътрешно каре и зацепването на полуоската към скоростната кутия. Поздрави http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/mitsu-smiley.gif !!!
  8. Честито колега, милиони безаварийни, и само нафта и масло да харчиш...!!!http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_thumbup.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/mitsu-smiley.gif
  9. Да, може колега, но с една процедура за 1 час .... едва ли.......
  10. Колега, видя ли от къде е проблема? Решение...?
  11. 1.8 GDI - 6 на 100 извънградско, без много натискане. 8 на 100 в града. Това е за лятото, а за зимен период - нагоре 1-2 литра.
  12. s_star

    Запитване

    С оригиналното CD ли е колата?
  13. GDI е прекрасен двигател, по отношение на динамика и икономия на гориво. Специфичното при него е профилактиката на горивната система, за което си има запознати специалисти.Който го е страх от мечки да не ходи в гората!!! А в GDI гората си е гот!
  14. s_star

    Код на боя

    Много правилно колега MuxoB, с напредване годините на колата от атмосферните условия и ултравиолетовите лъчи се променя цвета на боята и пръскане с оригиналната ще даде разлика с околните елементи.
  15. s_star

    Копче ел. стъкло

    Здравейте колеги, това е често срещан дефект при Mitsubishi, който има желание и възможност да послуша Roko-19, за другите е вариант olx или човек, който е правил ремонт на таблото за управление на стъклата. Аз лично си ремонтирах панела чрез съветите от форума, за което съм много благодарен.
  16. При смяната на ремъците на моя Space Star 1.8 GDI се получи същото, но след донатягане нещата се оправиха.Успех колега !!!
×
×
  • Създаване...