Премини към съдържание

milflover

Потребител
  • От него общо

    94
  • Регистрация

  • Беше тук

За milflover

  • Рожден ден 05/28/1984

Местоживеене

  • Град
    Сливен

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    colt 1.3,12V 1994
  • Интереси
    ............

Интернет контакт

  • Skype
    valerkata99

milflover's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. ...Скъсани стари слипове на 3-тата врата (на багажника), за да не скърца в дупките...
  2. Колеги, проблема е решен. След диагностика при Милен от Пловдив се оказа, че проблемен беше МАП сензора, разпоили се вътре някакви жици. Благодаря на Милен за адекватната и професионална намеса. Поздрави от хладния Сливен (38 гр. на сянка)
  3. Ами, въртяха го защото им оставих колата да я оправят, а нямат компютър, с който могат да диагностицират Колт-а ми. Мислех да идвам към Плводив, ама така както беше колата, се притеснявах да тръгна на път с нея. Та да очаквам ли пак да се скофти нещо по автомобила?
  4. Май никой няма представа...
  5. Колеги, връщам се към темата. Оня ден колата беше доста зле. Глъхнеше, чек-а постоянно светеше...Оставих я на едни момчета, и я оправиха, в момента няма проблеми. Пипали центровката, без стробоскоп, на ухо. Възможно ли е от лоша центровка да се получават проблемите, описани в началото на темата?
  6. milflover

    Искам да се похваля :)

    Колега, какъв се оказа проблема в ходовата част, че май не си споделил?
  7. Момчета,само не разбрах, когато и да го закача на диагностика, ще излезе ли грешка, или трябва да чакам да светне чек-а?
  8. Колеги, благодаря за отговорите. Миленски, аз съм идвал при тебе, ако си спомняш черния сливенски колт, дето търсихме ламбда сонда. Тогава ми прави диагностика и излезе само ламбдата, и нещо за стъпковия мотор, дето свалял обороти, като се включат консумативи. Тогава нямаше забележки. На празен ход, както и в повечето време, ДВГ работи перфектно, тихо и без шумове. По колата не е пипано нищо, свързано с ECU и тем подобни.
  9. В интерес на истината, не са сменяни. Но ако проблема беше в тях, нямаше ли придърпването да е почти постоянно и по-осезаемо. Аз говоря за единичен случай, и днес моята приятелка също го е усетила на 2-3 пъти, но в огромната част от времето колата се държи съвсем нормално. А за записаната грешка, ще трябва са се ходи в Пловдив, че при нас няма къде да го видя. А не ми се занимава със самодиагностицирането
  10. Здравейте, колеги. Искам да се консултирам с Вас за една случка. Преди няколко дни, както си карам, на колт-а му светна чек-а. Спрях, загасих и дадох на контакт, като чек-а си загасна и нямаше проблеми. Онзи ден, на излизане от града, карам със 100 км/ч на пета предавка, и изведнъж колт-а придърпа, чек-а светна за около половин секунда, загасна и придърпването спря. След това по целия път, както и до днес, няма никакви проблеми. Според Вас, на какво може да се дължи това нещо? Колата е Колт 4G13 1994 година. Благодаря предварително. П.С. Колата се кара на хубав бензин.
  11. milflover

    Проблем с чистачки

    Колеги, засега оправих проблема. Оказа се, че ел.моторчето някъде даваше на късо и затова не работи постоянно-нещо, което установих впоследствие. Освен това като отворихме пластмасата, видях, че се е откачила пластмасовата капачка. Сложих я обратно и засега нещата са без проблеми. Мерси за отговорите.
  12. milflover

    Проблем с чистачки

    Здравейте Да не правя нова тема...И аз имам същия проблем. Днес при замръзнали чистачки ги пуснах, и до едно положение спряха да се движат. Чувам електромоторчето работи, а те - не. Въпроса ми е как да се побългарят, както казва колегата от горния пост?
  13. milflover

    Въпрос...

    93 лева за радиатор с доставка, 12 лева за антифриз, 12 лева за изправна капчка на радиатора...Да се качиш отново в японското малолитражно чудо - безценно! :mitsu-smiley:
  14. milflover

    Въпрос...

    Колеги, благодаря Ви, че се отзовахте. Вече съм пазарил един радиатор, пък за стъкло ще я смятам, че бюджета не е безкраен. Живи и здрави :mitsu-smiley:
  15. milflover

    Въпрос...

    Колеги, моля споделете евентуални минуси на радиатори втора ръка и заслужава ли си да търся такъв. И евентуално от 1.6 или 1.8, или 1.3 колт 5 дали ще пасне на моята кола? Благодаря предварително :mitsu-smiley:
×
×
  • Създаване...