Премини към съдържание

Tenko_San

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

За Tenko_San

  • Рожден ден 08/29/1981

Местоживеене

  • Град
    Добрич

Интернет контакт

  • AIM
    stoyan_angel

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Colt 1.3i GL 97

Tenko_San's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година
  • Начален Разговор

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте, не съм писал отдавна ама тази тема ми е малко болна така да се каже....Буксите на таблото от Колт 1.3 GL пасват 1:1 с тези от 1,3 GLX т.е таблото с оборотомера, само че се появява поне при мен проблемът с изключването на километража и оборотомера по време на шофиране мисля че прегрява чип или става пробив на някой диод.Вече с второ такова табло ми се случва и направо почва да ме хваща яд...така да се каже.ако някой знае нещо повече по въпроса моля подскажете.
  2. Tenko_San

    Табло от Colt Glx

    Благодаря за информацията, всъщност аз дори си смених старият километраж с този който беше в таблото от GLX-a Пак същото се получи бях пробвал и двата варианта и с моя и със другия километраж и мисля че е точно това което казваш като се нагрее но в движение никога не ми се е случвало да ми паднат стрелките до нула. Сега съм със старото си табло но със новият километраж нямам проблеми никакви той си работи нормално.Най-вероятно проблемът е софтуерен.Нека първо да попитам едни колеги които са еладжии, а ако те незнаят за проблема ще приема препоръката ти.
  3. Здравейте на всички, имам запитване отностно таблото за моят Colt GL 1997 година. Искам да му сложа такова от Colt GLX пак 1997 година, което имам в наличност, но се получава един малък проблем. Когато го сложих тръгна без проблеми и оборотомера и скоростомера както и всички светлинни индикации ,обаче на другият ден когато я запалих не работеха нито оборотомера нито скоростомера, а всичко останало си работеше (преди това карах с новото табло и работеше).Сложих пак старото и то тръгна без никакви проблеми. Смених моят вертикален куплунг с този на GLX-a който е за оборотомера и скоростомера. Пробвах тогава тръгна без проблеми отново.НА другият ден сутринта работеше, вечерта вече не искаше( оборотомер и скоростомер).Ако някой може да ми каже къде е проблема ще съм искренно признателен.
  4. Tenko_San

    Покупка на Colt

    За съжаление в момента съм в София и няма да мога да дойда скоро но когато се прибера ще го потърся да се запознаем
  5. Tenko_San

    Покупка на Colt

    Здравейте, на всички и аз съм от скоро собственик на Колт 1.3 GL 97-ма взех си я от Монтана, а съм от Добрич както се казва "Няма невъзможни неща" стига да го желаеш. Много съм доволен от Машинката и Пожелавам на колегата HalHaber да успее и той да стане щастлив собственик, а в последствие и Фен на марката.
  6. Здравейте на Всички ФЕНОВЕ на Марката, Прегледах темата изцяло и направо се изядох от Яд :bang: че не можах да дойда Колата ми беше за Смяна на масло и филтри и т.н защото от скоро и аз съм собвственик на Митсу - Колтче и това се налага задължително. Имам ГОЛЯМО ЖЕЛАНИЕ и аз да стана част от това задружно семейство. В момента съм в София най-накрая с колата нямах просто възможност по-рано да си я взема поради факта че работя тук а и работата не ми позволяваше.Ще съм много благодарен ако по някакъв начин ми подскажете с кого и как да се свържа за Да стана член на клуба. Предварително ви благодаря. П.С Просто туко що се регистрирах във форума чаках си колицата да дойде :D
×
×
  • Създаване...