Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

b_o_g_o

Член на клуба
  • От него общо

    29
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

Всичко което b_o_g_o е написал

  1. Извинявам се предаварително за закъснението Аз искам 3 броя (2 + 1 полагащ се) Благодаря! Данни за доставка: Богдан Колев тел. 0887879832 ЕКОНТ-4000 Пловдив кв. Скобелева майка ул. Георги Цариградски №6
  2. И аз щях да попитам същото...няма ли списък :icon_thumbup:
  3. Провери имаш ли монтиран стопяем предпазителза фаровете за мъгла. Пробвай да монтираш реле (от късите светлини става) и виж дали 'цъка' на жаргон. Може да не успявате да премерите правилно оперативното напрежение. Като включиш фаровете за мъгла на таблото светва ли индикация, ако 'не' означава, че не си ги активирал правилно.Виж внимателно видеото Имаш една индикация за предни и друга за задните.При мен процедурата се получи.
  4. Благодарим за страхотното преживяване Пожелаваме на Пепи много щастие и успехи в това което му предстои... :mitsu-smiley: :icon_clap:
  5. b_o_g_o

    Daylight Lancer 2008 did

    Колега решението ти е ТУК или ТУК Активация на дневни светлини. При този режим когато фаровете светят през деня, а дисплея не се затъмнява.
  6. Тъкмо щях да пиша...проходът е чист, а вече е отворен и официално
  7. b_o_g_o

    Моторче за парно

    Здравейте Четейки темата се поинтересувах и попаднах на това тук надявам се да е полезно Сега извън темата, възможно ли е да се увеличи мощността само с подмяната на едно реле, както показват във клипа по- горе? Някой има ли мнение по въпроса?
  8. Надявам се, че имаш предвид бяло и червено вино.... :rolleyes:
  9. Нямам търпение да се запозная с колегите от клуба...
  10. Колега първо честито за придобивката. По принцип желателно е като си закупиш употребяван автомобил да го обслужиш напълно. Ако се поразровиш из форума има няколко теми за смяна на масло за Lancer, където можеш да получиш много полезна информация.
  11. Добре дошъл...и честита придобивка
  12. b_o_g_o

    AUX или USB

    Вярно е....и аз съм чувал същото
  13. b_o_g_o

    AUX или USB

    Колега виж тази темаТУК
  14. b_o_g_o

    AUX или USB

    За AUX има вариант..Има качени теми и в направи си сам. За USB съм търсил и нищо не съм открил...четох някъде, че е възможно за моделите след 2011.
  15. Не съм на сто процента сигурен защото беше преди 5 месеца, но мисля че това е моят комплект
  16. b_o_g_o

    "Китайски" фарове

    Определено е рисковано от руски сайт...
  17. Комплекта с халогените струваше от e-bay около 50 долара (комплекта включваше фаровете, решетките, въпросните крепежи и 2бр. крушки Н11). Във въпросния комплект имаше допълнителен бутон и кабел с поставено на него реле и предпазител, но аз предпочетох да използвам оригиналния бутон намиращ се на лостчето за фаровете. В окабеляването на автомобила липсваше горепосочения кабел, който си набавих от Ратола за около 40лв. Релето ми изпадна безплатно, но не вярвам да е повече от 15лв. Другото е около 30 минути работа.
  18. Колега направих тема по въпроса в раздела направи си сам Фарове за мъгла
  19. В тази тема ще ви представя как да инсталирате Фарове за мъгла на Lancer X. Необходимо е да си закупите комплект фарове за мъгла, решетки за бронята и крепежи (Може от e-bay за около 50 долара). Също така ви е необходим свързващ кабел 8518А015 и управляващо реле MR588567. http://prikachi.com/images/162/8638162U.jpg http://prikachi.com/images/151/8638151l.jpg http://prikachi.com/images/160/8638160t.jpg По принцип окабеляването го има, но е изведен общ накрайник за двата халогена намиращ се зад предната решетка. Към този накрайник е необходимо да присъедините общия край на горепосочения кабел, а другите два края се отвеждат съответно към двата фара за мъгла. После монтирате и присъединявате самите фарове със съответните крепежни елементи. Оставена е празна позиция за релето, което е необходимо да се монтира в кутията под предния капак. http://prikachi.com/images/178/8638178j.jpg Така изглежда накрайника: http://prikachi.com/images/183/8638183N.jpg Така вече монтираното реле: http://prikachi.com/images/184/8638184A.jpg Може да видите резултата от монтажа: http://prikachi.com/images/211/8638211W.jpg Остава въпроса с активацията. Вариантите са два, първия е в специализиран сервиз, а втория е показан Аз лично ги активирах по втория начин.... Процедурата е следната: 1 Сядате зад волана. 2 Затваряте вратите. 3 Слагате колана. 4 Поставете ключа на контакт. 5 В рамките на 10 секунди отворете и затворете шофьорската врата. 6 Завъртете ключа за фаровете за мъгла в посока ON и отпуснете(ако чуете еднократен звуков сигнал значи вие успешно сте влезли в меню активация/деактивация, в противен случай повторете процедурата наново). 7 Завъртете ключа за фаровете за мъгла в посока ON и задръжте около 3 секунди. При сигнал 1 бийп-фаровете са активирани, при 2 бийпа-фаровете са деактивирани, а при 3 бийпа операцията е неуспешна. Цялата процедура съм я взаимствал от Украинския сайтТУК Надявам се да съм бил полезен на колегите.
  20. По този начин винаги палиш на фарове, което не много добре. През лятото как виждаш дисплея на радиото? При мен подсветката като работи в слънчево време нищо не се вижда. Сега фаровете светват без подсветката след запалване на двигателя, което е по-добрия вариант. Японеца го е заложил фабрично, както много и други функции между другото, и само трябва да се активира.
  21. Относно дневните светлини на Lancer X, в БС ми ги активираха(Normal DRL)...след запалване фаровете светват автоматично заедно с габаритите но подсветката на таблото не се променя което ме устройва идеално. През ноща ако искаш просто си включваш фаровете нормално и подсветката светва.
  22. На ASX има допълнителни, заводски крушки във фаровете за мъгла предназначени за дневни светлини. Мой приятел кара такава и засега не е имал проблем.
  23. Много добре се е получило... Перфектно решение на малкия недостатък на Lancer Пусни един линк на продавача..
  24. Колегите от Украйна пишат, че може да се избира типа на функцията DRL. На теб най-вероятно са ти активирали DRL-Nolrmal. Пишат, че има Dimming DRL при която светят само късите светлини на 50%. За целта трябва да се смени стандартното реле за къси светлини със полупроводниково такова-8627А001.
  25. За LED DRL...ето го въпросния kit с инструкция за монтаж: и тук Но да се върнем на темата, аз се интересувам може ли да се активират заводски DRL, както са го описали другите братя от Украйна: тук Някой знае ли дали подобна активация е по силите на БС
×
×
  • Създаване...