Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Sir Lancelot

Потребители
  • От него общо

    15
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Амстердам

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

Sir Lancelot's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Да, вече го смених и всичко работи. Оказа се, че и старото е било с подгряване, просто не съм знаел. :o Така, че всичко е наред.
  2. Това, което искам да работи е регулацията. Не държа на подгряването, просто такова огледало ми изпадна.
  3. И втори въпрос по темата - старото огледало беше без подгряване. Проблем ли ще е да инсталирам ново огледало, което ще е с подгряване? Има ли разлики в конекторите?
  4. Здравейте, Някой ми е счупил огледалото миналата нощ... Ако си взема нова трудно ли ще е да си го сменя сам? Не изглежда сложна работа, но никога не съм го правил (както и каквото и да е друго по кола), затова искам да питам има ли нещо по-особено? Новото огледало трябва да дойде с механиката и електрониката.
  5. Благодаря, ще го сменя на около 15000. Иначе колата не е нова придобивка. Може би не съм се изразил ясно, но аз я закупих преди около 7-8 месеца и навъртях 14000 км. За последно беше обслужвана в момента на закупуване от дилъра, затова сега ще първото сервизиране, от както е моя собственост.
  6. Здравейте, Колата е на около 120 000 км и маслото е сменяно преди 14 000 км (7 месеца). По предписание трябва да се сменя на 20 000 или на 12 месеца, но на мен ми се струва прекалено дълъг период и мисля да го сменя преди да направя 15 000 км. Какво ви е мнението по този въпрос, има ли смисъл да го сменя по-рано или да чакам докато направя 20 000? Не съм сигурен какво масло е налято последния път, но трябва да е официалното на Мицубиши, защото колата беше закупена от дилър на Мицубиши и беше напълно обслужена при покупката (преди 7 месеца и 14 000 км)
  7. Това 7.1 не е моментният, а средният от момента на тръгване. Моментният е онази лента от долу, която на снимката показва нещо от рода на 4. Това със средния разход от момента на тръгване винаги е по-високо, защото в първите няколко километра/минути показва някакви безумни стойности от рода на 20-30 на 100 . Докато стигна до нас (общо 20 км път по магистрала) пада на около 6.4 - 6.5. Както и да е, като съм засичал разхода между две пълнения на резервоара е нещо между 6.4 и 7, при смесено карене. В Холандия смесеното каране включва доста магистрално такова, където обикновено се движа с около 130 км/ч.
  8. Ето нагледен резултат: http://imgur.com/ynSWMYU Може би съм свикнал, но двигателя не ми се струва шумен при тази скорост. Шумът е по-скоро от пътя и гумите. Така, че ако караш по хубав асфалт, не е зле.
  9. Имам 1.5 2008. По спомени при 100 км/ч е към 3000 оборота, но тази вечер, когато се прибирам от работа, ще засега отново колко точно е при 110. Преди няколко месеца пътувах на дълъг път през Германия и нямах проблем да поддържам скорост около 160 км/ч (по GPS) с този малък двигател, като имаше ресурс и за повече, но не съм настъпвал до край. Но беше доста шумно, да. Колата е зле шумоизолирана, няма спор, но аз реших да направя този компромис, защото ми попадна една бройка на изгодна цена, разходът не е лош (между 6.5 и 7 при смесено каране) и моделът се слави с добра надежност. Навъртях 8000 км за 4 месеца и засега тези неща се потвърждават.
  10. И в крайна сметка от къде прекарахте кабела, пробихте ли пластмасата?
  11. Здравейте, Аз имам Lancer 2008 Invite, 1.5 MVIC. Там където трябва да е AUX входа няма нищо, нито капаче, нито тапа: http://imgur.com/hd8HT4W,CBfyY7M http://imgur.com/hd8HT4W,CBfyY7M#1 Означава ли това, че за да се монтира AUX модула пластмасата там ще трябва да се реже/дупчи? Това ми е първата кола и нямам почти никакъв опит с автомобили, затова се извинявам ако въпроса е прекалено глупав :rolleyes:
  12. Sir Lancelot

    Service manual и Owners manual

    Ок, благодаря :icon_thumbup:
  13. Здравейте, Някой има ли книжките за Lancer 2008 в електронен вариант на български или английски?
×
×
  • Създаване...