Премини към съдържание

iozata

Потребители
  • От него общо

    19
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Sofia

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi - Lancer Sportback X - 1.8 MPI '09

iozata's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Лансера има ли датчици за нивото на фаровете? Аз имам и врътка на таблото за регулиране. На другият ми автомобил имам датчици и съответно нямам врътка. Логично е ако автоматично определя на какво ниво да светят фаровете да не може да се регулират ръчно.
  2. Ксенона и диодните крушки струват малко над 200 лева комплекта. Поне там където проверих. Аз взех корейски крушки, като преди това ми показаха как светят. Не е като ксенон или диод, но определено е доста по-добре от фабричните. Цената също е доста добра и ме увериха, че ще изкарат повече от филипс.
  3. Тези рефлектори предвидени ли са за ксенон?
  4. Благодаря Почвам да търся. Да ми препоръчате от къде мога да си купя на място да кажем нещо на филипс.
  5. и на какъв цокъл са крушките на къси? Изгоря ми едния фар и ще ги сменя и аз двете с нещо, което свети. В ръководството пише цокъла, но искам потвърждение(беше малко странен), за да не направя грешка при покупката на новите В ръководстовто пише HB4. Надявам се това е правилната крушка.
  6. iozata

    Mitsubishi Lancer 1.8 CVT

    в общи линии това ми е ясно, но да не оспамим много темата. Всеки автомобил си има предимства и недостатъци. Важното е да си купиш такъв, какъвто в най-голяма степен ще удовлетвори изискванията ти. Лансер Спортсбек комбиниран с подходящите екстри е съвсем приличен автомобил на добра цена.
  7. iozata

    Mitsubishi Lancer 1.8 CVT

    при 140km/h е на 4000 оборота/мин. както и друг колега е казал. Определено 6 липсва на равен път. Имам и дизелова кола с 6 скорости, 120к.с. и е по-тежка от тази. Определено на 6 пада разхода. Но както казах разхода не ме бърка, така че каквато скоростна кутия са сложили с такава карам
  8. iozata

    Mitsubishi Lancer 1.8 CVT

    И аз смятам, че липсата на 6 предавка е недостатък за 1.8 мотора. При 140 разхода е около 10.5 л/100км. Но то и като цяло не мога да кажа, че този автомобил е икономичен, въпреки че това не ми е проблем.
  9. В ръководството пише да се задържи бутона на CD за 3 секунди и превключва на AUX. И аз нямам отделен бутон.
  10. Вчера докато валеше пак го направи, но този път изпуши отвсякъде. Това е първият автомобил, в който наблюдавам такова явление. На какъв интервал правите обслужване на климатика? Интересно ми е дали има връзка, в случай на намалено количество фреон в системата.
  11. Здравейте отново, За съжаление се сблъсках и с първия по заплетен проблем в автомобила. Преди два дена тръгвах на път и включих климатика при 20 градуса външна температура. От отвора при шофьора излезе дим, но нямаше специфична миризма на изгоряло. Спрях го и пушека престана. След малко пак го пуснах и пак се появи дим. Спрях на една бензиностанция отново пуснах климатика и вече не излезна дим. Отворих капака и чух, че компресора включва за няколко секунди и после изключва за няколко секунди. Което може да се обясни с по-ниската външна температура или липса на фреон в системата. Колата е на 6 години, 101000км. Не знам дали е правена профилактика на климатичната система, но ще проверя утре. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем или има предположение нека сподели, за да знам от къде да почна при решаването му.
  12. Като обикновен диск с MP3. В крайна сметка на същата марка диск, записани с UltraIso(пак на 8х скорост), Mp3 песните тръгват вече без проблем. Явно при записването с Nero има проблем в последствие с четенето на диска.(не бях го допускал като възможен вариант, до сега никога не съм имал проблеми с такива дискове) Имам и aux входове, сега остава да си намеря кабел и да си вържа Mp3 плейъра, така ще имам достатъчно памет за песни без да се налага използването на трансмитер.
×
×
  • Създаване...