Премини към съдържание

Noobsters

Потребител
  • От него общо

    31
  • Регистрация

  • Беше тук

За Noobsters

  • Рожден ден 11/11/1986

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Carisma 1.8 16V GDI

Noobsters's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Във Варна в магазин Авто Гарант я има за 35лв (цената е актуална). Не е оригинална, но карам с нея почти година и няма проблем ;)
  2. Аз съм си запушил EGR-a отдавна и си върви колата... Наистина е решение за нагара колектора още блести отвътре. Отидох при стругар с оригиналната гарнитура и му казах да ми изреже със същата форма от алуминии и без отвор. Без EGR-a върви малко повече а разхода ми изглежда същия. Намерих само един страничен ефект, във високите обороти (5500 нагоре) пуши черно през ауспуха, незнам защо така се получава. Сам си прецени какво да правиш, но с тракащите повдигачи и с черното през ауспуха повече ми мязва на дизел :haha:
  3. Noobsters

    Скъсяване на пружини

    Един приятел си беше правил същите експерименти за да не му опират задните гуми в калника и резултата въобще не ми хареса. Колата започна да вози като дърво. :wacko:
  4. Става да се сложат 17-ки, но ти препоръчвам, да не са по широки от 205, понеже съм с 215 и при пълен завои леко притриева в ламарината http://www.snimka.bg/album.php?album_id=272908 :mitsu-smiley:
  5. Noobsters

    Съединител

    На мен от вътре и от вън ми изглежда 1 към 1, но то времето ще покаже ;). Ако изтърве ще и взема гумичката и ще я сложа на оригиналната :D
  6. Noobsters

    Съединител

    Правописна грешка, исках да кажа 33лв.
  7. Noobsters

    Съединител

    И аз мога да се похваля със същото Беше изтървала гумичката на помпата която стои на скоростната кутия, отидох да си потърся гумичка и ми обявиха 10лв. за кръгла гумичка с дупка по средата :mad:. От JapanParts си взрх цялата помпичка "Nakamoto" за 133лв :good:
  8. Noobsters

    Съединител

    Благодаря за бързия отговор, ще те държа в течение...
  9. Noobsters

    Съединител

    Току що се прибирам, бях излязал на разходка и като се качих в колата усетих, че съединителя отделя много ниско. Покарах я и се оправи, после пак стана така... после пък усетих, че не мога да вкарам скорост.... после пак се оправи и в краина сметка отидох да оставя преди 30 минути един приятел и като тръгнах колата ми въобще нямаше съединител :icon_crying: .... 5 километра съм сменял скоростите на пълно шано без да изхърка без съединител и я паркирах пред нас... Педала на съединителя ми се усеща, по точно само пружината :icon_doh: Проверих течноста, и тя си е до горе... По подходяща тема да напиша това не намерих, дано някой може да ми помогне и ако е имал същия проблем да сподели защото аз имам една неприятна теория която няма да споменавам... И все пак :rulez:
  10. Ето я и моята красавица... малко е мръсна, но това не пречи :mitsu-smiley: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=272908
  11. Noobsters

    Tропане в предницата

    Мога да ти кажа само за някои работи във Варна колко струват, то и без това ти е на близко :icon_blush: М-н Nipparts: -шарнир 44лв. броя -биалетки 50лв. броя -предни накралди 66лв. М-н JapanParts: -шарнир 23лв. броя -биалетки 30лв. броя -предни накладки 55лв. М-н AutoPioneer: -шарнир 27лв. броя -биалетки 21лв. броя -предни накладки 64лв. Ако съм ти привлякал вниманието ще ти кажа адресите и телефоните
  12. Някой да има на идея колко пари вървят лулите + бобините на 1.8 GDI, че маи скоро ще ги сменям ? :icon_hmm:
  13. Така и така сте подхванали темата, та нека ви дам още една гатанка :icon_blush: . Каризмата ми показва бензина но в погрешното количество в смисъл, че с 30лв бензин не ми изгасва лампата а като налея 50лв бензин се вдига стрелката съвсем малко над червената зона :icon_doh:. По пътя на лигиката трябва да налея 300лв за да си напълня резервоара :D :D :D Вадих вече бензиновата помпа и с мултимера установих, че поплавака си работи. Та въпроса ми е от къде идва цялата грешка :icon_hmm: Видях че талбото е било разглобявано от автокъщата от където си взех колата ( вероятно да ми превъртят километрите ), какво може да се е объркало ? :help:
  14. Нямам претенции стига да си оправя колата :icon_thumbup:
  15. Ако някой може да ми каже точен размер ще е най добре, този кръг който е останал отбелязан не е оригиналния размер а е от измислената гума която ми седеше до сега, и да я измеря нямам голяма фаида :icon_blush:
×
×
  • Създаване...