Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

IvayaM

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Шумен

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Space Star 1.3 бензин, 86 к.с, 1999 г.

IvayaM's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Да си отговоря. Кабелите станаха. Леко се доиздялкват. Ток не ме удари на пипане, довечера ще видя светят ли, старите не биеха и не светеха. Макар и прекъсването, с което се боря не изчезна напълно. Това прекъсване изчезна преди 3 000 км, като смених свещите. NGK 5KE ... по каталога. И се появи пак. Със смяна на кабелте почти изчезна, но пак го има, особено на газ (ГИ). По слабо е на бензин. Осезателно при включване на предавка от свободна например. При палене на бензин оборотите са неустойчиви. Плавно и бавно ги променя. При загрят двигател чувам кратко жужене (за части от секундата) от дроселовата клапа. МПХ като че ли се стреми да компенсира нещо или нещо го кара да мърда за кратко и така сменя оборотите. Дроселовата клапа е чиста, "обучение" съм правил няколко пъти. Дистрибуторната капачка е ОК. Филтър и бензинова помпа също отпадат. Смукане, гълтане, духане (и други женски истории ) на въздух от всички всевъзможни тръбички/маркучи-няма. Положението на дроселовата клапа се изобразява коректно като я закача на ЕcuEdit-a, верятно не е и датчик за положение за клапата, виждал съм такъв с износени писти и как може да греши, все пак не съм отварял моя, капсулован е. Това съм направил досега, не отивам на газаджия, просто щото си мисля, че не съм изичстил проблема на бензин
  2. EDIT. Разни онлайн каталози за авточасти за модел подават инфо, че термостата отваря на 88°C Прав си, скоро и аз търсих инфо. За термостата за Space Star DG1A, DG3A и някои лансери,с номер MD346547 е на 88 градуса.
  3. Кабелите Т251B по каталог на Тесла, закупени от Косер (55 лв.) за 1.3, 99 г., 86 коня трябва да се поиздялкат. От 24 мм трябва да се смъкнат на около 21 мм.На който му се дяла, да дяла смело. Аз оформих само един, че охтикясах, за следващите ще съм по-смел. Тамън сега ще ги подменям един по един. На снимката вдясно е новият кабел.http://www.img-share.eu/f/images/78/IMG_20150507_145338ScYJfNE.jpg
  4. И все пак няма ли някой читав майстор в Шумен на Митсубиши, честно казано даже и не смея да почна да търся. (Не става въпрос за маншони и накладки естествено). Ако някой нещо намери да се обажда. Иначе имам софтуер за Митсубишито и съм кабел VAG-COM 409.1. Мога да помогна на колеги от Шумен с Митсубиши, които поддържат протокола на Спейса да четем показания и/или грешки.(Вече как ще ги тълкуваме е друг въпрос ). Безплатно разбира се, стига да имам време.
  5. Здравейте, нов собственик на 1.3, 99'. И аз си изпатих със зумера и реших, че модела няма, но случайно братята украинци оня ден подсказаха. Зумера е в кафява кутийка под волана, в ляво. Един вариант е ключа на вратата (освен белия контакт има и контакти в черния корпус). Вторият вариант е самата платка на зумера. При мен се оправи само с профилактика на контактите на вратата- механична + контактен спрей. С любезното съдействие на Volodumurот http://www.lancer.com.ua.
×
×
  • Създаване...