Премини към съдържание

L2.0

Потребител
  • От него общо

    22
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което L2.0 е написал

  1. Здравей колега , аз продавам моя само , че е ноември 1997г.
  2. Запушени инжектори. Пробвай с ултразвуково почистване. Поздрави.
  3. L2.0

    Galant EA2A

    Здравей колега. И моите амортисьори бяха сухи , но не се държаха добре и ефектът беше като при теб.И аз съм на мнение за нови амортисьори.Поздрави.
  4. L2.0

    Делко за Space Wagon

    Няма разлика колега. Поздрави.
  5. L2.0

    Мигачи

    Имах подобен проблем. Свалих лостчето за мигачите и имаше счупено едно пластмасово зъбче. Мигача си оставаше включен , накъдето и да мърдаш лоста.Случи се на две от моите коли.
  6. При мен се оказаха изгнили предпазителите на предните дискове.Парчета от тях опираха в диска и издаваха доста странни звуци.
  7. Имам такава гума-патерица.Размер 135/80/15.
  8. Здравейте,колеги.Темата е стара,но ако някой се интересува имам излишно оптитронно табло разграфено в мили. 0889392333.
  9. Проблемът ти е в машинката на централното в шофьорската врата.В нея има контактни пластини и два гумени ограничителя.При мен единият ограничител се беше сплеснал и даваше верига едновременно за отключване и заключване.Като възстанових формата на раничителя , всичко си заработи нормално.
  10. Здравей колега , имах подобен проблем преди години с тогавашния ми Галант. Тогава се оказаха износени вътрешни карета на полуосите.
  11. Отгоре на корпуса на дросел-клапата има винт , чрез който се регулират ръчно оборотите на празен ход. Аз имах подобен проблем и след много търсене се оказаха две причини - повреден мотор за празен ход и датчик за положението на колянов вал.
  12. От 1994г. до 2011г. имахме в семейството Галант 85-ти набор.За цялата си служба имаше сменени само два лагера на скоростната кутия.За съжаление колата не е между живите , за което до ден днешен съжалявам.
  13. L2.0

    SPACE RUNNER 1.8 4x4

    Имаш запушена една или повече дюзи.При мен ги почистиха с ултразвук.Цената беше 10лв на дюза.
  14. Имам ЕКУ за 1.6 113к.с.. Ако ти трябва само пиши.
  15. L2.0

    Губи антифриза

    При мен се оказа гарнитура на главата. Успех в диагностицирането на проблема.
  16. Имам една кутия за 1.3 Соlt 4 94г., която ми пречи в гаража. Ако някой се интересува да пише. Кутията е изправна и ще се радвам някой да ме отърве от нея , тъй като вече нямам Colt.
  17. L2.0

    Филтър купе

    Този модел няма филтър купе.По-скоро имаш проблем клапите за насочване на възд. поток.
  18. L2.0

    Въпрос за 4Х4

    Муфата се намира в скоростната кутия.Моята блокира преди 2 години и я смених с втора употреба.
  19. L2.0

    Като е топла не пали

    Аз бях с почти същите симптоми и при мен се оказа датчик за положение на разпр. вал. Диагностиката я направи Пламен (DJ Tymbi).
  20. L2.0

    Какво карахте преди

    Subaru Leone '83г. Galant '85г. Audi 80 '91г. VW Polo '92г. Colt '94г. Space Wagon '96г Заклет фен съм на трите диаманта , но трябва да призная , че най - малко ядове ми е създавало Аудито , но пък няма толкова скучна кола.
  21. Ако шумът спира при натиснат педал на съединителя , имаш износен аксиален лагер на съединителя.
×
×
  • Създаване...