Премини към съдържание

niki 50

Потребители
  • От него общо

    16
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Sofia

niki 50's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. И страничната му врата е на обратно.Не е лоша тая компановка,4х4,автоматик ,по як мотор.Не може ли да се обърне волана на тая кола??
  2. Моят е 95г и няма,надали твоят има!Това ,че няма не е добре ,имах проблеми със затлачване от боклуци събирани през годините!
  3. Колеги,здравейте!Кажете нещо повече за Рънър 2000г,автоматик,150коня.Проблеми,предимства,недостатъци.Всичко ще ми е от полза.Благодаря ви!
  4. Погледни си нивото в съда за течност за чистачките!
  5. niki 50

    Филтър купе

    Случаят е решен!поради това ,че колата е без филтър купе,през годините са влизали спокойно мърсотии,две шепи бяха изхвърлени.Цялата операция ми струваше 20лв./в провинцията/ и отне около 40-50минути!
  6. niki 50

    Тестер за София

    Днес бях при DJ,човека коректно ми обърна внимание и се постара да реши проблема ми.
  7. niki 50

    Филтър купе

    Благодаря ти за отговора ,и аз там се насочих ,като причина.Гледам много тегаво за разглобяване,има една пласмасова черна кутия ,май там са тия радиаторчета........
  8. niki 50

    Тестер за София

    Пламен ми се обади,извини се човека за минали недорузомения.Тия дни ще бъда при него.Прави му чест!
  9. niki 50

    Филтър купе

    Както и да завъртя бутона за насочване на въздуха,дали на стъклото,дали на пасажера,или в краката няма никой.А вентилатора работи на 4 степен??
  10. niki 50

    Филтър купе

    Сигурно е така,че все съм карал коли и тия филтри са поставени все пак да могат да се обслужват,независимо дали вътре в купето или отвън пред джама!
  11. Здравейте,момчета!Имам едно питане към вас!Карам Спейс Рънър 1994г.Вентилатора на купето работи добре и на четирите степени,обаче.......не набива въздух вътре в купето.Свалих жабката и още една пласмаса където опират краката ,ама филтър не намирам,отдясно на вентилатора има една голяма черна кутия ,но никъде не виждам нещо за демонтаж и респективно поставяне на филтър.Допускам ,че има филтър ,защото в дъждовни дни се изпотяват джамовете и това е признак,че филтъра е мръсен.В книжката на колата жабарите също нищо не са написали за такъв филтър.Ако знаете къде стои пишете ,че ми остана само таблото да гътна!!Благодаря!
  12. Колеги,дайте за София сервиз в който могат да ми направят качествено диагностика на колата.Естествено да има тестер за Мицубиши!Не ми препоръчвайте ,моля DJ и сервиза му в Малашевци.
  13. Колега Иво,благодаря ти за отговора,но по горе съм писал,че ми свети лампа символ,,ниво антифриз,,а не лампа,,масло,,Казвам ,че до светещата лампа,,антифриз,,има празна секция\без лампа\жълта,която изобразява символ,,масло,,така ,че не виждам връзка относно този датчик ,който ти казваш и светеща лампа,,антифриз,,Все пак ти благодаря за желанието и обещавам ще погледна въпросният датчик,стига да има такъв.Въпроса ми стои отворен.Благодаря на евентуалните колеги ,коита вземат отношение!!!
  14. Значи свалих таблото ,зачистих със спирт,но резултата е нулев.Направи ми впечатление,че да тая лампа има празна секция\без крушка\изобразен символ ,,за маслото,,която също е жълта.Обаче аз имам друга такава червена ,активна.Тъй като нямам датчик на разширителният съд стигам до извода,че нама врязка с охладителната система.Тук е мястото да подчертая ,че имам пръзкалки на броните за фаровете,които не работят.Имам съмнение,че въпросната лампа може да има някаква връзка с тоя проблем.Засега отстраних лампата ,за да не свети на таблота и да ме дразни.На по късен етап ще се постарая да отстраня проблема с пръзкалките и отново ще се погледне проблема със светещата лампа ,,ниво антифриз,,на таблото.
  15. Благодаря!Утре ще направя това упражнение!
×
×
  • Създаване...