Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Марин Ф

Потребител
  • От него общо

    21
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Sofia

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

Марин Ф's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Добра реакция Rare
  • Сътрудник
  • Една Година
  • Първа Публикация
  • Първа Седмица

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Благодаря, дали ще успея аз да си го закача ако сваля кората
  2. Здравейте, Собственик съм на Lancer 1.5 2008 година. Моля за помощ защо не мога да отключвам и заключвам автомобила с ключ, а може само с дистанционното. Няколко пъти се случва да ми се задейства алармата след заключване с дистанционното, явно нещо се случва с някой датчик и искам поне като е в гаража да я заключвам с ключа. Като пробвах въртя ключа и нищо не се случва. Благодаря!
  3. Явно затова не се получава при мен. За сметка на това с огледалата се получи!
  4. Благодаря, ще поръчам едни с подгряване и ще пиша дали работят. Преди време се опитах да си инсталирам круиз контрол. Купих и смених всичко датчици за педалите, бутоните на волана и като тръгнах да ги монтирам не открих кабел за датчика , който се монтира на съединителя. По този начин разбрах че няма да стане. Надявам се този път да се получи.
  5. Здравейте, Собственик съм на Lancer 1.5, 2008 год. Интересуваме има ли възможност да си сменя страничните огледала с такива с подгряване, защото моите нямат тази функция. Какво е необходимо да се закупи (освен самите огледала) или може би е необходимо и да се активира нещо. Моля за съдействие ако някои е извършвал такава подмяна. Благодаря!
  6. Здравейте, Собственик съм на Mitsubishi Lancer 10 - 1.5 (2008 год.) и от няколко дни спряха да ми светят светлините на задния номер. смених едната крушка и отново нищо. Другата е с камера за задна и не мога да я сменя. Дали е възможно да е изгорял предпазител и по скоро дали са един предпазител само те, защото не забелязвам друго да е спряло. В допълнение искам да попитам дали някой е монтирал ксенон на късите фарове и дали ще пречи на насрещно движещите се коли, тъй като фаровете са без лупи. Може ли да натрупат някакви грешки тези ксенони. Благодаря предварително за помощта!
  7. Здравейте, Търся капачките за лайсните на тавана. Моля за оферта в случай че са налични.
  8. Моля дайте контакти на майстор който ще свърши работа
  9. Е къде тогава да я закарам за ремонт.
  10. Благодаря, къде да я закарам да я оправят дайте контакти на майстор който разбира. Може би в официалния сервиз на митсубиши да я закарам, знам ли вече.
  11. Здравейте отново. Моя проблем продължава върнах си оригиналните стопове, но проблема си остава. През няколко дни ми светва аларма за ABS и ASC система (и двете едновременно). Моля за помощ мога ли сам да се справя или да търся помощ. Ако е необходима помощ моля за съвет за сервиз където наистина ще ми помогнат. Благодаря!
  12. Благодаря. Аз с някакви лед стопове. Не са оригиналните. Може пък от тях да е
  13. Здравейте, имам един Lancer 2008 г 1.5. Днес както си шофирах ми светна на дисплея някакъв проблем свързан с ASC системата. След като загасих колата и я запалих изчезна уведомелнието, но след 5 минути пак светна грешка на дисплея. Моля за помощ и съвети ако някой се е сблъскал с подобен проблем и какво е решението. Прилобено прилагам и снимка на съобщението. Благодаря!
×
×
  • Създаване...