Премини към съдържание

ico icov

Потребител
  • От него общо

    39
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което ico icov е написал

  1. ico icov

    Проблем с оборотите

    ЗдравеЙ и честито :mitsu-smiley: Oтиваш и Автото и тарсиш МИЛОСЛАВ тои ще я погледне и ще ти каже наи точно какво му има :icon_thumbup:
  2. Сваляш предна дясна гума на :mitsu-smiley: ...След това пластмасовият подкалник и тогава ще видиш казанчето за течноста,то е с две моторчета едно за предните и едно за задните чистачки :mitsu-smiley: успех :icon_thumbup:
  3. ico icov

    Налягането в гумите

    Такава незнам :icon_crying: Лично аз гледам на самата гума колко пише и толкова помпя :icon_thumbup: Имам мотор но на него гледам точно защото там шега небива :plane: сега на предната гума съм с 3.2 а на задната ми пише да е 3 атмосфери като са една и съща марка и серия само дето задната е с много малак профил ама е и доста широка...Та затова ти си реши колко да ги помпиш :mitsu-smiley:
  4. ico icov

    Налягането в гумите

    http://www.avtogumi.com/ Тук на полезни е дадено принципно че налягането се повишава с нарастването на ширината на гумата и намаляването на профила на самата гума :icon_thumbup:
  5. ico icov

    Налягането в гумите

    На всяка каквато и да е гума било то за камион,мотор,кола пише с какво налягане да се кара...Не зависи от цолажа на гумата :mitsu-smiley:
  6. добре казано {хваща те за сърцето} :icon_thumbup: :mitsu-smiley:
  7. На ФОРД Киро е добър, защото е работил във сервиз на ФОРД, виж кабелите може да ги провери дали работят за тях има нужното оборудване :mitsu-smiley:
  8. Естествено че така ще каже ,Владо разбира само от ФОРД
  9. кутията за бушони е отпред при двигатела,има един червен даргач в които има 3 бушона :mitsu-smiley: поне на мен ми е там дано сам ти помогнал колега :icon_thumbup:
  10. ico icov

    Акумулатори Монбат

    Какво да видя дали е сух ли ? :rolleyes:
  11. ico icov

    Акумулатори Монбат

    на служебния ФОРД за малко да падне в джапката като се пукна, може да не е обслужваем, но не е сух поне за МОНБАТ
  12. добра си е печката моята е на 230000 никъкви сериозни проблеми ,като 100000 съм ги минал аз....а пък тя на колко е била един господ знае :mitsu-smiley: като ги знам търговците колко добре ги правят километрите :icon_censored: наливаи нафта и газ
  13. дерпаи нагоре и варти.поне така е на моето :mitsu-smiley: края на лоста е с тези ромбоитчета и просто топката е пресована за тях.твоята просто мойе да си е направила канал някаде и затова да варти безконечно.а за да си по сигурен вземи един нож и изрежи гумат за да се убедиш как е закрепена.аз поне така направих :icon_thumbup:
  14. какво стана колега смени ли топката?
  15. Ами моята беше набита.В горният краи на лоста ема едни като ромбоитчета.Това е за дизела за бензина незнам.Онзи ден я сменях че ми омразна :mitsu-smiley:
  16. Дръпния нагоре.Не е на резба,просто е набита на лоста :mitsu-smiley:
  17. ico icov

    Съединител

    при кои маистор ходи колега?
  18. Онзи ден ми сменяха горивният филтър на :mitsu-smiley: за прав път присаствам на смяната му ,и се оказа 4е има подгряване,което се включвало когато е студено.Някои знае ли на колко градуса се включва ?
  19. Тук в нашия раион наи често крадът групите на търговците на коли втора употреба.Безкруполни са обезкостяват наред без значение дали имаш аларма дори и нея ще задигнат :icon_crying:
  20. тия от кат са луди!!преди 2 месеца фирмата купи камион МАН чисто нов от представителите като отидоха в кат да го регистрират тия не искат не можели нямал номер на двигател.предстажителите казват че камионите пристигат така вече но те не и не и ходихме в софия на технотест.Теб мойе заради някакав дукумент дето няма евро да те пращат.имам приател които докарва мотори от щатите и япония и му искат някаж дукумент за т(типово сходство)някакви такива щтуротии
  21. ico icov

    Двоен проблем

    :icon_thumbup: Ок ще му предам тези дни ще ходя да ми смени горивния филтър и да погледне свещите и ще му предам :icon_thumbup:
  22. ico icov

    Двоен проблем

    Прочети какво сам писал колега предложи ми два клапана единия 30 другия 70 лева аз съм със този от 30 лева.Лукас ми е помпата.А относно заяждането несам почнал аз ,вие каквото ме нагребахте присадки ,мрисадки ,бири ,мири, незнам си кво.казах ви които не вярва да доиде тук ще му бъде сменен за толкова.Може би защото сме познати ми взе 10 лева труд но колко да ми вземе като се оправи за два часа с проблема.Несам искал да обидя някои ако сам обидил наистина някои да бада извинен,обаче да се даржите така арогантно ще имате да вземате!!!!!!!!
  23. ico icov

    Двоен проблем

    тои е маистора баща му е директор на техникума по транспорт там му е даже и сервиза
  24. ico icov

    Двоен проблем

    Mилослав се казва колега
×
×
  • Създаване...