Премини към съдържание

Itzo

Потребител
  • От него общо

    42
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Itzo е написал

  1. Здравей, чак сега видях поста ти. Аз вече го купих от Mitsubishifen, защото ми прати ЛС и форума ми прати майл ^^, но благодаря за бързия отговор
  2. Здравейте, случайно да ви се намира ето този фланец за климатика, точно където се захващат двете тръби от компресора. http://i.imgur.com/9wJBzgG.jpg
  3. Колега, случайно да ти се намира ето този фланец за климатика, точно където се захващат двете тръби от компресора. http://i.imgur.com/9wJBzgG.jpg
  4. Колега, случайно да ти се намира ето този фланец за климатика, точно където се захващат двете тръби от компресора. http://i.imgur.com/9wJBzgG.jpg
  5. Itzo

    Летни гуми?

    Благодаря, наистина не бях помислил за продавалника. Ще огледам дали има за моя размер.
  6. Itzo

    Летни гуми?

    Не знам дали е точно за тази тема моя въпрос, но ... Та при смяната от летни на зимни съм пропуснал да ги прибера и 3 съм ги загубил. Та имам една останала - проблема е, че е 67.1 към 70.1, което изглежда е нестандартен размер. В Маргел ми казаха нещо от рода на 10 лева бройката и това което ми предложиха беше просто пластмасов пръстен, който е доста различен от моя на външен вид. http://i.imgur.com/h1zrHgOl.jpg Та въпроса ми е следния - дали някъде ги правят по евтино и дали тези от маргел, въпреки че изглеждат просто кат пластмасови пръстени вършат работа?
  7. Itzo

    Градушка

    Май е до късмет. Въпреки че видях страшно много VW и Audi със потрошени стъкла.
  8. Itzo

    Градушка

    Ето част от щетите по моята. Знам че съм се разминал с малко, но като знам че я пребоядисах преди 2 месеца направо ми се реве. На сестра ми алфата е със заминало задна стъкло и всичките оригинални тасове + 1 фар. Остава да се надявам, че лев инс ще изплатят адекватна сума за щетите. http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/850/haur.jpghttp://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/856/urxc.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/822/1ktw.jpghttp://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/841/y4iar.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/819/p1ii.jpghttp://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/840/avnf.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/850/6p2r.jpghttp://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/829/18rx.jpg
  9. Моята ще мине всички от описаните категории, без може би пръскалки, защото едната струя на дясната пръска прекалено нагоре(все забравям да го оправя). Аз лично бих бил за такъв преглед и в България, ако можеще да се елиминира подкупите и минаването при приятел.
  10. Itzo

    Mitsubishi Galant

    O.o Аз с моя дизелов Галант 10 стигнах само веднъж с много дивашко каране. Обикновено 8, ако карам бабешки и по-малко стига
  11. Itzo

    Летни гуми?

    Явно си попаднал на някаква аномалия, колега. Аз галанта го взех миналата година със Dunlop Sport FastResponse гуми, дот 2007ма. И след година диво каране, както един неопитен шофьор си знае, още държаха, въпреки че бяха останали почти без грайфер.
  12. Itzo

    Летни гуми?

    Аз си сложих Dunlop BluResponse 195/65/15, главно защото показват много добри резултати на мокро, а и предишните летни бяха Dunlop FastResponse, от които също бях много доволен. Единствения недостатък, който намирам е че не са супер тихи, въпреки че ги водят за такива.
  13. Аз от миналото лято насам карам с Phillips Xtreme vision и има голямо подобрение след смяната. Само че все още не съм сигурен дали цената от 60 лв за 2те си заслужаваше. Ако изкарат още година-година и половина би било чудесно.
  14. Itzo

    Проблем с алармата

    Оказа се, че шоковия сензор е сдал багажа, и след сбогуването ми с него си замина и проблема.
  15. Itzo

    Проблем с алармата

    От застрахователя искат алармата да има имобилайзер, поне така ми казаха на огледа. Проверих още вчера за тази лампичка и всички сензори за отворени врати. В първия момент помислих, че съм забравил нещо да свети и е паднал акумулатора, но индикатора си е зелен и си палеше без проблем. Дадох я сега на сервиз и чакам да ми кажат какво е.
  16. Itzo

    Проблем с алармата

    Изглежда, че не е от дистанционното. След като я оставих вчера вечерта с изключена аларма(само със ключ я затворих) и днес я заварих да пищи, така че днеска ще я карам да я погледнат. Тъкмо мислех да си слагам аларма с имобилайзер.
  17. Здравейте. Преди около 10 минути ми се обажда 1 съсед и ми казва, че алармата на колата вие от 10 минути. Слизам, отварям/затварям с дистанционното и 4-5 секунди след затварянето почва пак да пищи. Пробвах на безшумен режим - тц, пак се включва, само че без звук, само мигачите светят. Единстения начин да не свети/свири е да я затворя с ключа. Някой да е имал подобен проблем или насоки какво да проверя, че да не седи така?
  18. Itzo

    Качествени части

    При Сашо търсих фарове, но нямаше. След което намерих от една морга оригинални. Бронята пасна супер, решетката и тя. Със застрахователя също нямаше проблем да ми платят чрез експертна оценка, която ми покри всичко.
  19. Темата ти я им, просто е била преместена в правилния раздел, купувам/продавам, както спомена колегата по горе. Ето го и линка - http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=31337
  20. Itzo

    Качествени части

    Благодаря отново за коментарите, колеги. След доста обстойно търсене се отказах да купувам нови фарове и ще търся 2ра ръка, пък парите ще ги избия от някъде другаде.
  21. Здравей! Търся фарове за галант 97. Имаш ли запазени и на каква цена?
  22. Itzo

    Качествени части

    Досега за втора ръка части не съм виждал касова бележка, камо ли фактура.
  23. Itzo

    Качествени части

    Благодаря, колеги. Проблема е, че сестра ми е отбелязала плащане с фактури, а не експертна оценка. След обаждане на застрахователя ми казаха, че сигурно неможе да променят опцията за плащане, но информация мога да получа чак утре, след регистриране на щетата в системата. Иначе и на мен първата ми мисъл беще за втора ръка запазени - хем оригинални, хем по-евтини в някои случай. Но както и да, реших да потърся нови части, ако решат да се заядат и да не ми променят платежния вариант.
  24. Itzo

    Качествени части

    Да, за щастие никой не е пострадал, но сестра ми, която е карала колата беше доста уплашена. Лично бих го намерил калъфа дето и е отнел предимството и поговорил с него.
  25. Здравейте, колеги. За съжаление Галанта ми днес имаше ПТП. За щастие съм с Каско та ще си покрия щетите финансово, но ми се налага да сменям фарове/мигачи/броня/решетка/броня. Огледах познатите ми фирми с интернет каталози и ми се появиха няколко въпроса относно качеството и реших да попитам тук първо. Така или иначе ще купувам нови части, поне да са качествени. Първото беше относно фаровете - гледах ТОЗИ ФАР и на производител пише само E-mark, което след малко ровене се оказва, че не е марка на производител, а сертификат за качество. Та въпроса ми е, качествени ли са тези фарове? Защото във drive.bg намерих ТЕЗИ и при тях пише само до 1998. Има ли някаква разлика за фаровете преди/след 1998, за която трябва да внимавам или? Другия ми проблем е относно решетката - в drive.bg e 48 лева, а във autopower.bg същата решетка, на същия производител е близо 4 пъти по-скъпа. И последният ми въпрос е относно бронята - намерих тази - autopower.bg и се чудех дали ще стане за моя галант, защото моя е с кръглите халогени, а не с продълговатите. Благодаря предварително.
×
×
  • Създаване...