Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Cilibrik

Потребител
  • От него общо

    38
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Cilibrik е написал

  1. Трябва ми пластмасова лайсна от мицубиши еклипс 2г , сива ,от дясна врата. Стана малак инцидент и лайсната се счупи. Ако някой има , ще съм благодарен , спешно е! (Ще си платя естествено) :D
  2. Търся дяснa лaйснa нa врaтaтa нa мицубиши еклипс 2г сивa! Много моля при нaличие някой дa дрaсне нa лс , че ми е спешно
  3. Ами преди няколко дни свиреше , ама тоя дето дойде да я вземе с пътната помощ каза , че уж е здрав , ама как разбра без да отвори , не знам.
  4. Както си карах и реших да набера по-бързо и точно преди да ударя прекъсвач , двигателя угасна и колата повече не запали . Върти си стартера , ток има . Какво може да е? Бензин съшо имаше
  5. Тя се вдига без проблем до горе , като се качи до горе тогава почва да бъжика 10-на секунди.
  6. Аз имах същия проблем , отидох при някакъв който слагаше аларми на автомобили , видя буксата , закачи я , видяхме грешката и решихме проблема . Мисля ,че той не беше с оригинален софтуер. Иначе в сервиза на Мицубиши в Благоевград се разочаровах. Оправяха само мерцедеси , нямат софтуер за мицубиши...
  7. Не знам на какъв принцип работи , предполагам , че има някакъв механизъм , който я регулира да спре да се върти като се качи до горе , предполагам той е сдал багажа.
  8. Тая грешка я дава , като зареждаш понякога и е хлабава капачката на резервоара , смисъл да не я затегнеш. Може да остане , ама като изключиш минуса за 30 минути се рестартира ЕЦУ и се оправя.
  9. Шума е все едно моторчето още се върти , продължава да се мъчи да бута, а антената е до горе.
  10. Проблема е следния , антената се дига до горе , но продължава да се мъчи да качва и бучи много. Има ли оправия или нова антена? След 10-на секунди спира , ама много бучи
  11. Кога точно ще е РД-то на клуба?
  12. Хора аре да формираме нещо в Стара Загора след 10-ти септември. Пък и аз да се явя на някоя среща .
  13. prodade li kompresora za klimata

  14. Много от частите са съвместими с тези на Хюндай. И не са толкова скъпи ! Оригиналните за сметка на това са доста скъпички , ама това не прави по-евтините по-некачествени. За разхода , много ще ти е. Ама изживяването с тая кола е много по-добро от това с БМВ дизел. А и всеки кара БМВ , купи си Еклипс , няма да съжаляваш. Аз имам по-стария модел , но имам приятел с 3-та генерация. И 2-ра и 3та са страхотни! Няма да се разочароваш.
  15. Cilibrik

    Eclipse 2g ECU

    http://prodavalnik.com/mitsubishi-eclipse-4g63-4g64-420a-i21349411 виж тоя е с такъв мотор , звънни питай дали има.
  16. Не знам как е на 1г , ама на 2г го развих и го извадих отгоре , като развих казанчето за хидравликата и го изместих в страни , и от там през дупката под казанчето го измъкнах. Случайно някой ако има компресор за 2г да ми пише на ЛС. И дано сам помогнал..
  17. До ръчната ти се намира буксата.
  18. Компресора на Еклипсе 1г става ли за 2г? И ако не става някой случайно да продава от 2г 4g63.
  19. Момчета , на еклипс компресора не се сваля през полуоската , има си друг , много по-лесен вариянт.
  20. Cilibrik

    ECLIPSE 2 ?

    Имаш 2 варианта , на които цената е почти еднаква - Да намериш готов двигател с турбо или да турбинираш твоя , ако е жив. Целия турбо кит струва 380 долара с доставката 280 долара общо 660 долара. Двигатела г/д ти струва толкова втора рака готов от Еклипс GST . GSX е модела 4х4 в америка с турбо. Двигател можеш да намериш за 1200-300 лева в добро състояние , ако имаш късмет.
  21. Измерих ги , всичко беше така 1-2 35 Ома , 1-3 72-75 Ома. Почистих дореселовата клапа и рестартирах компиютъра. След рестарта оборотите бяха добре. Загасих я , после пак запалих и пак не бяха добре. После врътнах с отверката винтила за въздуха и оборотите сега държат на 1000. Покарах я , оставих я да истине , за сега сичко е наред. Ако има пак проблем ще пиша. Благодаря за отговора!
  22. Благораря много , до сряда ще съм свършил тая работа и ще те държа в течение. Просто сега имам много работа и нямам време за колата.
  23. Старото е сменено преди да купя колата , 1 месец преди това.
  24. Между 900 и 600 понякога до 500. Защото е ново и предполагам , че е добре но най-вероятно проблем в компютъра. Какво да правя ? Ако го рестартирам дали има вероятност да се оправи?
×
×
  • Създаване...