Премини към съдържание

InsaneP

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Габрово

InsaneP's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравей , колега Ако е само защото тече и не е износена самата рейка се сменя един бушинг и тя заспива
  2. :D Всичкото много хубаво , ама не мога да си обясня , защо пищи зумера при положение , че даже и на таблото не се отчита , че има отворена врата ?
  3. Между другото е възможно да ти свети плафона и пак да не ти пищи зумера. При мен е обратното , не винаги ми светва плафона , но винаги ми пищи зумера. Все пак е хубаво да разглобиш бутончето и да видиш как е свързано ( на мен не ми се занимава сега ) Иначе и аз ще трябва рано или късно да разглабям там
  4. Да , така се получи , просто съм пропуснал да си напиша , че когато умре алтернатора , точно това се случва. И акумулатора изхабих тогава , но нямаше как да се прибера иначе . За щастие него все още го карам Предполагам си отиде изправителя , но при опит да го ремонтирам го потроших и направо си намерих друг , иначе предполагам могат да се ремонтират.
  5. Здравейте колеги днеска ми светнаха изведнъж , лампата на генератора , лампата за нивото на маслото в картера и АБС . Масло в картера има и логично е , че е фалшива индикация както и тази на АБС . Обаче Генератора не зарежда и не съм сигурен дали той е виновен или някъде окабеляването има проблем. Ако някой се е сблъсквал с такъв проблем , моля да сподели.Иначе бушоните са проверени и всичките са в ред .
  6. Значи не се вдига до горе Имай предвид , че е доста дълга тази антена . Загледай я всичките и прешлени дали се разтварят.При мен имаше блокирали.
  7. При мен се оказа ,че просто има блокирали прешлени на самата антена. И като я раздвижиш както трябва се оправя. Пробвай докато се вдига да и помогнеш с ръка , ако се вдигне до горе без да трака , значи ти е там проблема.
  8. Благодаря , а в самото барче ли е някъде или по-скоро под седалката ?
  9. Здравейте , От няколко дни съм собственик на Еклипс 2г. Имам няколко въпроса. 1. Къде се намира диагностичната букса на този двигател. Не ми светва чека , но все пак да се провери. 2. ABS не работи нормално според мен. Лампата си угасва нормално. Не е свързана към друга лампа , но ABS заработва за кратко при рязко натискане на спирачка (педала притреперва ) и след това колелата блокират. От въпросната букса може ли да се направи диагностика и на АБС - а или тя е друга. Иначе колата е доста приятна за каране Благодаря предварително на отговорилите ми
×
×
  • Създаване...