Премини към съдържание

Savcho

Потребители
  • От него общо

    17
  • Регистрация

  • Беше тук

За Savcho

  • Рожден ден 11/20/1992

Местоживеене

  • Град
    Русе

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Eclipse GS

Интернет контакт

  • Skype
    Whitehustle

Savcho's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Някой може ли да даде предложение и оферти за спортно окачване благодаря предварително.
  2. Savcho

    ECLIPSE 2 ?

    Оказа се че съм скъсал долния ангренаж и съм ударил клапаните колата излиза утре от сервиза проблема е, че ремъка е помлял датчиците за положението на коляновия вал и на разпределителните валове. На коляновия вал датчика го намерих, но на разпределителния не можах, така че го оправихме ( залепихме защото просто беше само сцепен ), но все пак си търся датчик, ако някой може да помогне ще съм благодарен.
  3. Savcho

    ECLIPSE 2 ?

    забелязах го това ама няма смисъл за 50 коня 5000 лева ..
  4. Това имам аз, като снимка нямам си на представа същото ли е. Ако искаш дай някой мейл или скайп, че с този форум не сме на ти :Д При следващ такъв неграмотен пост - отиваш да пишеш в "скъпето"!
  5. Здравейте колеги. Скъсах ангренаж и той помля двата датчика ( датчик положение) евентуално някой да може да ми каже от други модели на :mitsu-smiley: става ли да се вземат или някой ако продава. Еклипсе на части още по добре имам и снимки на датчиците и на единия лепенката му беше там на нея пише "mitsubishi j5t25171 5y24" някой може ли да помогне?
  6. по принцип са око сто лева единия поне такива цени ми дадоха на мен а те носачите са капсоловани с шарнирите
  7. Savcho

    ECLIPSE 2 ?

    мерси за инфото
  8. Моят мотор е май единствения в света, който си отиде 5 мин. след което беше перфектен... :icon_censored: е не със сигурност, но утре ще се разбере, та въпросът ми е. Какво трябва да се направи да мина от "GS" мотора на големия мотор турбото. мисля че беше GSX и долу горе какви пари ще ми струва, че не ми се иска да се откажа от тая кола. Ако някой може да ме светне по темата - благодаря му предварително (ако някой ме пита защо съм решил че мотора ми е заминал " не е нормално колата да запали и да огасне и на втора да тикам колата сам" ... )
  9. хм.. и тук мненията ще са разнообразни :D а по каталог с какво масло я дават някои знае ли
  10. колата е сива и снимки ще кача ама ако ми кажете как да ги смаля
  11. мерси а за маслото някой знае ли какво трябва да бъде
  12. Здравейте. На скоро си закупих горе посочения модел , днес посетих сервиза и се оказа че имам да сменям : тампони на стабилизираща щанга на предната и на задната горен десен носач , преден долен ляв и прав носач кормилен ляв вътрешен накрайник и гарнитура на капака на главата Някой може ли да ми каже цени за тези неща също така дали си струва да са оригинални и от къде да си ги закупя чувал съм също че са съвместими с на Галант ? също така искам да попитам какво масло си иска мотора в момента е с 5w40 но не съм сигурен че е за него иначе съм се насочил към Castrol какво е вашето мнение ? Благодаря предварително.
  13. Здравейте от скоро съм собственик на еклипс 2 генерация , днес забелязах че ми светна за кратко време в един баир жълта лампа като тази за налягането на маслото само че с вода нарисувана отдолу . Като се връщах светна пак за малко някой има ли си на идея какво точно означава това. Благодаря предварително и се извинявам за неточното обяснение.
  14. Някой стругар да ти направи фланец, ще ти излезе най евтино, според мен.
  15. По добре да не правя експерименти
×
×
  • Създаване...