Премини към съдържание

emonikiforov

Потребител
  • От него общо

    24
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което emonikiforov е написал

  1. Здравейте, Имам Аутлендър 2 и имах проблем с честата смяна на ксенона и затова реших да сложа модул за дневни светлини, който модул пуска дългите светлини на 40% при запалване на двигателя. В момента когато се включат късите светлини тези изгасват. Модула го сложих в Тояга за сумата от 70 лева. Хората много добре се справиха отне им 3 часа.
  2. Здравей, Офиса в които работя се намита в АТМ център и наблюдението което имам че доста коли се оставят там. По-скъпите коли са в закрития паркинг а другите в открития. В момента разширяват паркинга с допълнителен, явно търсенето е голямо. Като заключение мога да кажа че доста се ползва.
  3. При мен проблема беше че преди 2-3 хил. км. смених дисковете и накладките. След тези километри започна едно биене при спиране. Спирачната система е ОК. Днес ходих и ги струговаха на място дисковете. Цената е 80 лева и за двата. Накладките са добре не са прегрявали, състоянието им е добро. Като гледам по джантата остава феродо т.е. не са много твърди. Днес ходих до Пловдив и нещата са ОК.
  4. Утре ще ходя в Рубин казха че имат немска машина за струговане на място (без да свалят дисковете). Казаха също че имали случай на оригинални дискове пак да се изкривят. Ще кажа какъв ще е резултата.
  5. Здравей, Искам да са качествени, че преди два месеца сложих на Феродо и момента при спиране кормилото тресе ужасно силно. Ако може да ме посъветвате от къде могат да се вземат заедно с монтаж.
  6. Здравейте. Може ли някой да ме посъветва каква марка да си купя предни спирачни дискове и накладки? Благодаря.
  7. Здравейте, ДПФ филтъра се сменя на около 200 000 - 220 000, което зависи от стила на каране и др. Цената е убииствена около 4 000 лева. На мен ми откраднаха филтъра на 70 000 и тогава проучих нещата. Застрахователите не го признаха и сега карам без филтър. Единствения проблем е че свети лампата за проверка на двигателя.
  8. Проблема е че в полицата пише че не се покриват щети за липсващи части от изпускателната система и катализатори.
  9. Най вероятно при определено налягане влиза в режим на регенерация като обогатява горивната смес и датчика следи да се постигне определена температура за да изгорят твърдите частици. Само не знам като го няма датчика за температура дали изобщо ще влиза в режим на регенерация ?
  10. Здравейте, Застрахователите отказаха да признаят щетата, понеже липсват части от изпускателната система. В момента карам автомобила с резонатор на мястото на филтъра като е свързан само датчика за налягане, датчика за температура го няма и свети лампата за проверка на двигателя. Колата върви нормално, но не знам дали няма да има някакви последствия. Някой има ли мнение по въпроса ?
  11. По принцип в полицата е цитиран катализатор и части от изпускателната уредба. В нашия случй е филтър, скъсан датчик, скъсан маркуч за налягането, планка и тампони.
  12. Здравейте, От както регистрирах щетата на 08.10.2012год. все още нямам отговор по щетата. Днес отидох направо в централата на Алианц да ги попитам какво става с щетата. След 5 минутно суетене се появи господина който е водил щетата и каза устно че има отказ. Попитах къде е писмения отказ и той ми каза че по етапен ред ще достигне до собственика. Звънях в Алианц Лизинг, защото колата е лизингова и те ми казаха че нямат писмен отговор. Може ли три седмици да няма никакъв отговор по щета която не позволява да се ползва автомобила и да няма ясен отговор. Пуснх веднага жалба в която е във връзка с устното съобщаване за отказ. Реално за този автомобил са плащани 3 години вноски за застраховки на обща стойност 7 000 лева и досега не е заведена нито една щета. Това е направо безобразие.
  13. Здравейте, Преди една седмица ми откраднаха DPF филтъра на Мицубищи аутлендър с двигател на Пежо 2,2 дизел. Застрахователя не признава щетата, нов струва 4000 лева и пак може да го откраднат. Търся решение в този случай (без филтър и пренастройка на компютъра на колата и др.). Има ли някои с подобен проблем и какво решение е намерил.
  14. Здравейте Миналия петък ми източиха почти пълне резервоар в БС и след това сипах максмоушън на ОМВ и от тогава вече цяла седмица нямам проблеми Най вероятно проблема е в горивото и тези двигатели малко по капризни
  15. Здравейте, изпращам снимки от книжката с разположението на предпазителя за пръскалките на фаровете. Предпазителите са разположени отпред при двигателя.
  16. Днес ходих в БС и източиха пълния резервоар и ходих до ОМВ и сипах Максмоушън. За сега се държи добре, но имам чуство че не е пъргав като преди струва ми се по тромав. Днес горивен филтър не съм сменял. Казха че няма нужда защото в понеделик го смених. Според мен тези двигатели на Пежо са доста капризни по отношение на горивото. Дано измислят някаква оптимозация на софтуера за да решат проблема.
  17. Здравейте, Сега чак видях вашия въпрос. Нуждаете ли се все още от помоща, защото трябва да потърся книжката на колта за видя кой предпазител беше ?
  18. Здравейте Тази седмица и аз имам същия пробле със загубата на мощност и светването на лампата на двигателял Това се случи в понеделник след което отидох в сервиза на БСр смениха горивния филтър понеже колта била на 54 000 а той се сменял на 60 000. Сменха филтъра и така карах вторник и сряда. В сряда сутринта същия проблем Горивото което съм сипал е от OMV обикновен дизел Двигатела е 2,2. В сряда вечерта като се стопли времето нямах никакъв броблем и тогава купих добавка за 22 лева за един резервоар. В четвъррък т.е. тази сутрин пак го имаше проблема. Не знам какво да правя. Ако може някой да ме посъветва. Пълен е резервоара и няма как да сипя Алпиндизел.
  19. Така пишело в сервизните условия на Мицубиши и в самата сервизна книжка. Тях не ги било интересувало как е при останалите сервизи. Уж щях да чакам 10 дни за доставка. В сервиза бях в събота и те в понеделник се обадиха че съединителя бил при тях. Аз попитах приемчика кой се е отказал от такъв търсен продук та толкова бързо ми го намериха ??????????
  20. В гаранция е, но тя не важи за съединителя. За лагера имало гаранция. Твърдят че трябва да се сменят само двата диска без лагера. Не знам дали това е правилно ?
  21. Здравейте, Това е най голямата простотия на аутлендъра. Изразходват доста течност а резултат нулев. Поисках от сервиза на Балкан Стар да ми изключат тази "екстар" и те ми отговориха че щом са включени фаровете задължително работят и пръскалките за фарове. Принудих се сам да предприема мерки и премахнах предпазителя за захранването на пръскалките. Благодат.
  22. Здравейте, Миналата година и аз трябваше да купувам зимни гуми за Аутлендър 2,2 и се спрях на 16" на NOKIAN и алуминиеви джанти на HRS. Всичко ми излезе към 1400 лева. Много съм доволен от избора.
  23. Здравейте, И аз имам проблем на съединителя на Аутлендър 2,2 закупен 2010 година. В момента е на 54 000 км и след посещение вчера в сервиза с оплакване за форсиране при по високи предавки ми съобщиха че съединителя е за смяна. До сега винаги съм карал на 4х4.
×
×
  • Създаване...